Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
„България без цензура” бие ДПС и е с двама евродепутати
„България без цензура” бие ДПС и е с двама евродепутати
Автор: ПИК
Дата
Дата
12740
Коментари
43
„България без цензура” бие ДПС и е с двама евродепутати

Независимата социологическа агенция PollWatch предвижда 9 % или трето място за предстоящите избори за Европейски парламент на коалицията „България без цензура”, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Това означава, че коалицията ще има двама евродепутати. Според изследването ГЕРБ е с 27.4 %, а БСП с 27.2 %, като по този начин двете партии си разделят по 6 депутати.

Изненадата според PollWatch е, че ДПС минава на четвърта позиция с резултат 8.4 %. По този начин  партията на Местан за първи път губи традиционното си трето място за сметка на „България без цензура”. Данните показват още, че РБ ще успее да вкара един депутат със своите 5.9 %, а под чертата остават АБВ с 5.5 % и НФСБ с 3.7 %.

Изследването на PollWatch е проведено в рамките на месец март и използва осреднени стойности на агенциите Галъп, ИМП и Алфа рисърч. Самата агенция е базирана в Брюксел и се спонсорира от Европейската комисия.

Напиши коментар »
(43)
1
ЗНАЧИ ДВЕТЕ ДПСЕТА ЩЕ ИМАТ ОБЩО 3 ЧАЛМИ ...
2
Не ми се вярва нещо Пеевски да не влезе ми намирисва на удорма...
3
Това е възможно само, ако циганите на Пеевски гласуват за Бюрекчо... те са близо 200 000 и вкарват 1 евродепутат и половина без проблем, явно и за това Пеевски е 2ри в листата, а не 3-ти както е било предвидено преди време...
4
Ха свенята няма да квичи в Европа не ми се вярва ...
5
както се казва надявай се путко на умрял хуй.ббц на трето място ако никой не гласува.дудука пак си разправя сънищата.прошляк
6
Хаха това е вярно само, ако е правено на Позитано... ГЕРБ ще отвее БСП с поне 3%...
7
НЕЩО ИСКАТ ДА ЗАБЛУДЯТ ХОРАТА, ЧАЛМИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ИБРИКА А НЕ ЗА СВЕНЯТА КАК ТАКА???
8
ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ !!! "ИЗСЛЕДВАНЕТО ИЗПОЛЗВА ...ОСРЕДНЕНИ ДАННИ НА .... ЦРЪВЕН КЪНЧО, ПЕДАЛ КОЛЬО И ФАТМАКА " !!!!!!! ............. МАЗНИЯ И КЬОРАВ ПАСИВЕН ПЕДЕРАСТ-ГЕЯ Е ...... ПЪТНИК ....;)))))))))
9
Макар, че не харесвам Бюрека, все пак е българси мюсюлман а не турски не знам това по хубаво лие или по лошо .Като се има предвид че Момата лъже и краде повече от Чалмата просто не знам какво да мисля...
10
А АЗ ЗАЩО, ВОДИХ ПЪПЧИВИТЕ КОНТРИ, ДА БЯХ СТАНАЛ И АЗ КАПУТ И ХАЙДЕ В ЕВРОПА БА СИ ЛЪЖЛИВАТА МОМА...
11
Буахахахахахххх!!! ЕК спонсорира агенцията, която прави осреднени данни на Мира и Боряна!!! Не е ли извратено? Буахахахахаххх!!!
12
Звавей чаровни Електроне, много ми се иска да си свободен еликтрон но явно орбитата ти е около ядро към което не питая никакво уважение. До преди 2г. и аз вярвах като теб, че твоето ядро е носител на демократични ценности но с Костенбродския преврАт (цирк) под диригенството на Момата и Чалмата, вече НЕ ПИТАЯ ТАКИВА ЧУВСТВА КЪМ НЕГО...Ако не го наричам с прякорите, които му измисли народа заради предателството му е от уважени към теб. И на теб честити празници и нека БОГ да е стеб макар, че съм много млада съм силно вярваща в БОГ и в ДОБРОТО...С уважение Електра......................
13
Ревете ГЕРБЕРСКИ ПОДЛОГИ ,времето ви леко-полеко свършва .САМО ББЦ ,ЗЛОБЕИТЕ НА ВОЛЯ.
14
КАКВИ ГЛУПОСТИ САМО---ДПС-2 ИЗПРЕВАРИЛО ДПС ХА ХА ХА !!!!
17
Чиста математика... чалмите пак са го сметнали.. за 1 депутат трябват 180 000 гласа.. Като изкарат 360 000 ето ги двама. До третото място са вече 540 000... защо им е, като може и да стигнат 500 000.. т.е. ще имат резерв над тея двамата.. по-добре да ги изсипят към Бареков да го напомпат яко.. изкуствено...за новия месия
18
Нормално е, мислещите хора отиват в ББЦ!
19
отговор на коментар
ЕЛЕКТРА недочесаната, твоичкият го няма нещо и се развилня ли ти пак?
20
отговор на коментар
Викаш като не са платени от шефовете ти, са манипулация а? Споко иде 25 май ще се видят резултатите и ще останеш изненадан от напредъка на ББЦ!
21
отговор на коментар
Стига с тия опорни точки! Ставате смешни вече, защото шефа ви се скъса да прави метани на Местан и Доган!
22
ББЦ ще изненада и други на 25 май, защото доверието към тях расте.
23
отговор на коментар
Глупости е твоя коментар - докажи, че имаш право, иначе празни платени приказки.
24
Доволна съм, браво. Нека нова партия като ББЦ вземат по-предни позиции, заслужаваме го.
25
Ха ха ха колеги, кой му вярва на Дудука Капутов Пеевски КТБ? Този така ще се изложи че ще вие като гладно куче каквото е за власт.Но ще мине време и Доган ще го изрита както направи с шизото Болен Лидеров от БАТАКА ха ха ха ха ха ха !!!!! ДА !!!!!
26
М.Станчова, поредната непоръбеница дето няма какво друго да прави днес ми кисне у форумите, работи си, работи, може да забогатееш случайно!
27
"Ще, ще...." Дрън, дрън, менте!!! ДА!!!
28
Това ако не е добра новина?!? Евала. Дано се окаже истина и на практика.
29
отговор на коментар
Ааааа, значи е добре че ДПС 2 турчолята под прикритие напредват, така ли?? Бе ти к"ъв ''българин''' си бе №28 ???
30
За нас са от значение: 1. Свободата, която смятаме за основна ценност и фундамент, върху който може да се изгражда както всяка личност, така и демокрацията в една държава; 2. Родолюбието - като основа за запазването на нашите традиции, език и история, за съхранение и прослава на българската нация, която чрез успешното си развитие да даде повод за национална гордост на бъдещите поколения; 3. Солидарността - като основно разбиране за системата от връзки в нашето общество, където човек трябва да се усеща близък и сплотен със съгражданите си срещу всички превратности на живота; 4. Сигурността - като необходимо условие за съхранение на общността, човешките права, възможностите за просперитет и личното имущество на гражданите; 5. Индивидуалната сигурност на гражданите като основополагащ елемент за спокойното и прогресивно развитие на държавата, а националната сигурност смятаме за колективна отговорност и върховен приоритет; 6. Справедливостта - като система от обществено приемливи морални и етични норми, залегнали в основата както на човешките взаимоотношения, така и на правораздавателната система в унисон с европейските норми и съюзните правила.
31
xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa
32
Смятаме личния успех за основа на колективния успех на обществото и настояваме за изграждане на социум, в който предимство получават знаещите, можещите и работещите, за да може смисълът на труда и усилията да се окаже определящ за просперитета на всеки. За нас политиката не е самоцел, а средство за подобряване на жизнения стандарт на българските граждани и възможност да помогнем на слабите и нуждаещите се. Както и да осигурим възможности за образованите и силните. Създаваме тази партия като алтернатива за налагане на идеите и популяризиране на вижданията си. Ще привлечем хора с авторитет, за да извършим реформите в страната, които да поставят България на реалната европейска сцена. Само по този начин може да спрем корупцията, олигархията и некадърността, да се освободят силите на народа и така хората да станат по-богати и да преживяват по-спокойно дните си. Ние сме за смяна на политическото статукво и се обявяваме за борба с политическата олигархия в лицето на партиите, които управляваха българския народ по време на прехода, загърбвайки принципа на справедливостта. Ние желаем да управляваме с единствената цел да сме в полза на обществото и да формираме политика с грижа за хората.
33
България днес няма посока за развитие. Ние сме решени да предложим пътя със свои конкретни политики: 1) Операция „Чисти ръце" за целия политически елит. Законово преследване на всички доходи и собственост, придобити с измама и злоупотреба с влияние; 2) Намаляване на броя на депутатите до 120 души. По-малък, но по-ефективен и работещ парламент; 3) Засилена децентрализация на местната власт. Пряк избор на областните управители; 4) Отмяна на плоския данък и въвеждане на прогресивно подоходно облагане. Не е справедливо бедните българи да плащат колкото олигарсите; 5) Данък „Солидарност" на физическите лица с доход над 1 милион лева годишно. Който има много, той носи отговорност към обществото. 6) Пряк избор на районни и градски прокурори, съдии и началници на РПУ-та. Съдебната система да стане независима от политиците. 7) Възстановяване на казармата за отпадналите от системата на образованието. Да дадем втори шанс за възпитание и образование на младежите. 8) Забрана на ЕРП-та и ВиК да калкулират загубите от пренос в сметките на потребителите. Забрана офшорни дружества да участват в естествените монополи. Безкомпромисна и последователна борба с монополите до пълна деполитизация. 9) Деполитизация на НЗОК и връщане на социално слабите и здравно неосигурените обратно в системата. Парите за здраве трябва да са под граждански контрол, а не за политически злоупотреби. 10) Промени в Закона за обществените поръчки. Гаранции за малките и средни местни фирми като подизпълнители. Значително намаляване на административните изисквания. Да защитим малките от картела на големите в икономиката.
34
11) Създаване на фирми с държавно участие при изкупуването и преработката на земеделска продукция. 12) Безплатен таблет за всеки ученик. Всяко дете има право да влезе в информационния век. 13) Безплатни лекарства за всички деца от 0 до 7-годишна възраст. 14) Стимулиране на раждането на второ дете с изплащането за него на 350 лв. месечно за срок от 7 години. 15) Минимален гарантиран месечен доход в рамките на ЕС. Изравняване на най-ниските пенсии до линията на бедността (260 лв.). Време е България да стане европейска държава не само на думи. 16) Диференцирано ДДС за детски храни, учебници, лекарства и други хранителни продукти от първа необходимост. 17) Европейски ЖП транспорт с европейски пари. Съвременна и екологична инфраструктура. 18) България на шест региона с шест индустриални парка, с 3-годишни данъчни облекчения за стартираща индустрия. 19) Окрупняване на ВУЗ-ове и създаване на техни филиали в Северозападна България и Родопите. По-ефективно разпределение на ВУЗ-овете за по-ефективно и модерно висше образование. 20) Създаване на нови работни места чрез облекчения за малкия и среден бизнес. Държавата да не натоварва бизнеса, а да търси начини да го подпомага и насърчава.
35
Само гореизброените 7 партии имат над 77 %, като прибавим Атака - над 80 %! Всички много добре знаем какво е участието на евро-избори: около 40 %. Значи, анкетата е поредната огромна измама и то ДВОЙНА! Само не се знае в чия полза !?!
36
Не може ли да изчакаме резултатите от евро-изборите,за да видим кой колко евро-депутата ще има!Тези "независими социологични агенции" са прекалено "зависими",за да са обективни!
37
тва ако не е яката новина...радвай се народе, дошло е време турско оно да си оди.
38
България без цензура ще изненада всички! Тепърва ще доказва какво може!
39
За първи път някакви реални резултати, браво имало и не Боково и не Български организации които правят такива неща, нашите платени смешници да вземат да се поучат малко а не само да гледат да лапнат парата и да кажат каквото там искат платецът. ДПС почти отпада , а дано до изворите ББЦ набере още скорост и тотално да ги издухаме би било Прекрасно .
40
Много добра новина за ББЦ и прекрасна за България, ДПС върви стремглаво на долу и , надявам се да изпадне от листата, още малко и трябва . ББЦ смело напред.
41
Само така ББЦ смело напред и все така до победата.
42
Браво на ББЦ първа реална прогноза, сега ефектът ще е поразителен . Браво.
43
Браво , много добро проучване и за сега единственото реално което много ми харесва. Браво ББЦ смело напред , всички са с вас.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?