Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ШОК! Каскадьор си пусна порно, след като уби и закопа приятелката си
ШОК! Каскадьор си пусна порно, след като уби и закопа приятелката си
Автор: ПИК
Дата
Дата
6544
Коментари
0
ШОК! Каскадьор си пусна порно, след като уби и закопа приятелката си

През пролетта на 2019 г. роденият в Естония Кирил Белорусов жестоко се саморазправил с 34-годишната си приятелка Лорелайн Гарсия-Берто. Жестокото убийство станало в югозападната част на Лондон. Каскадьорът удушил приятелката си, след което закопал тялото й в двора на къщата. Както съобщава "Мирър", в съда станали ясни смразяващите обстоятелства около престъплението. 

32-годишният мъж убил бившата си приятелка, но с това не се спрял. Той я засипал с пръст, след което си пуснал... порно.

Белорусов изпратил съобщения на приятелите на Лорелайн от нейно име, за да отхвърли подозренията върху себе си. Той се опитал да подражава на жертвата - разказвал за шопинга в мола и показвал новите придобивки - няколко рокли, обувки, имитирал дори "среща с нов интересен мъж". Той подсилил "ефекта" на публикацията като отбелязал, че Лорелайн иска да пие кафе с него, на което ще го запознае с "децата си" - любимите си кучета. 

На 5 март жената не пристигнала на работа в пиар фирмата, което предизвикало притеснения у колегите й. Те се обадили в полицията. Скоро тялото било намерено, а заподозреният в убийство - арестуван. В съда обаче Кирил отрекъл да е извършил хладнокръвното престъпление. 

Превод: ПИК 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?