Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ШОК В ПИК: Известният адвокат на Миню Стайков и бос на БСП издъхна внезапно в съда!
ШОК В ПИК: Известният адвокат на Миню Стайков и бос на БСП издъхна внезапно в съда!
Автор: ПИК
Дата
Дата
145835
Коментари
25
ШОК В ПИК: Известният адвокат на Миню Стайков и бос на БСП издъхна внезапно в съда!

Адвокат Евгений Мосинов е починал внезапно тази сутрин, съобщи един от най-близките му колеги. Според непотвърдени данни това е станало минути преди да влезе в съдебно заседание. Вероятно е бил покосен от инфаркт.

Последно Мосинов бе адвокат на семейството на арестувания алкохолен бос Миню Стайков.

Евгений Мосинов беше сред най-ярките фигури на съвременното правораздаване в Бургас. Отлично подготвен по гражданско право, той владееше материята до съвършенство, доказвайки своя професионализъм, както в съдебната зала, така и дълги години като преподавател в Бургаския свободен унивеситет. Със сигурност може да се каже, че през последните 2 мандата на местната власт Бургас не е имал по-добре подготвен и работещ в полза на обществото юрист, съобщава "Флагман".

През 2015 г. Евгейний Мосинов беше кандидат за кмет на БСП. Водеше по най-добрия начин групата от общински съветници на Столетницата – чрез блестящи изказвания от трибуната на местния парламент, при подготовката на нормативните документи преди гласуване, както и с всеотдайната си работа в постоянните комисии.

Напиши коментар »
(25)
1
Цалата им партия трябва да има такава съдба
2
Кой има полза от това?
3
Съжалявам много. Нека е светлина по пътя му. Един истински боец.
4
най-знаещите,най-подготвените,най-кадърните,най-титулованите,професионалистите...а като дойде на власт тази партия,държавата все във погром и фалит,а народа е докаран до просешка тояга.То само със хвалби не става,трябва и акъл в чугунените червени глави.Ама то акъла име само да правят мръсотии от както са се пръкнали.
5
До това води преяждането със суджук!
6
Не е бил адвокат на Стайкови. Не лъжете, беше на сина на карнобашкия кмет.
7
Когато си адвокат на дявола така става..
8
АДВОКАТ, ПЪК И ОТ БСП, 100% МИЛИОНЕР!
9
Хайде на Бузлуджа да го балсамират,рогатият го чака.
10
Днес е един хубав ден за българския народ.
11
Дай Боже тази партия по-бързичко е така да ни отърват от гнусното си пребиваване на тази планета, КЗК .
12
Бог да му прости,аз не мога.Колкото по-малко комунисти,пък били то и добри професионалисти,защото няма лош комунист,според тях де,толкова по- добре.
13
отговор на коментар
Ние в България сме най странните хора, по скоро вие, как е възможно постоянно да клеймите за шяло о нещяло БСП сега при положение, че не е на власт повече от 10 години!? Какваа е тази болест и омраза. Обикновено се води борба и критика към управляващите, но тук всичко е обърнато наопак и поради това никога няма да се оправим. Отсъства реалистичното мислене!!!!
14
БСП беше, е и ще бъде като воденичен камък на шията на българския народ.
15
Топлата връзка между БСП и крадците издъхна!
16
отговор на коментар
А , ама на майка ти вулвата смърди още , щото си излязла от нея...
17
До № 13 тази партия хората на много места я забраниха, в западната част на европа всички леви партии търпят поражения. Само у нас продължава да същесъвува и да мърсува и да лъже и да крещи истерично и да се стреми към властта с подмолни действия и да нахъсва хората едни срещу други и да заблуждава наивниците като тебе че може да се управлява с популистки методи и т н ,ето за това тази партия бсп е вредна за страната ни и трябва да бъде забранен И покрай случая с въпросния адвокат отново става ясна топлата връзка между висши членове на бсп и разните видни бизнесмени с нечист мръсен бизнес и червените си траят, няма разследване на връзки от страна на г_жа йончева, няма истерии а само тишина, както беше и при всички други случай като например купуване на гласове, нечисти спонсорства и др Ако дирята водеше към герб, леле какъв вой щеше да настане Ето за това ги мразя, върхушката на бсп, заради лицемерието им, фалша, просташката им демагогия, да поясня, не става дума за омраза към редовите членове на тази партия, към хората които наивно гласуват за благосъстоянието на червената върхушка
18
отговор на коментар
До 1, Който пожелава смърт други му, то клетвите стигат него и семейството му!
19
Мафията ГЕРБ убива всеки изпречил им се на пътя да грабят успешни бизнеси, пари, фабрики, заводи и тези които не искат да им плащат такса Спокйствие.
20
Хора, не се напрягайте много, прегрявате и............... инфаркт, самоубийство и т.н.......
21
Една лека смърт, която е като награда за добър живот на добър професионалист, забогатял от акъла и контактите си.
22
ХОРА ААААА , ТОЯ ЛИ СРИЧАЩ И МЪНКАЩ ПРЕЗИДЕНТ --- КОЙТО ВЗЕ РАЗРАБОТЕНА ПОВТОРИЯ , РАЗВАЛИ ДВЕ СЕМЕЙСТВА , РАЗДЕЛИ ПЕТ ДЕЦА ! ТОЗИ ЛИ , КОЙТО ХАРЧИ НАРОДНИ ПАРИ НА ТЪМНО ЗА РОКЛИ , НСО ОХРАНА , ПРЕЗИДЕНТСТВОТО МИРИШЕ НА БЛАТО . ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ПЪЛЕН ТОТАЛИТАРИСТ И ДИКТАТОР ---- НАРОДЪТ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ !
23
dа си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2p1tJi2
24
Пишете за това , че тока за индустриалността поскъпва брутално , че превозвачите са прее.бани , че хляба е с 30 % по-скъп , че всичко поскъпва. това са успехите и гарантираното от..... ?
25
Човек и добре да живее, умира Особено ако има много грехове. умира.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?