Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ШОКИРАЩИ КАДРИ! ДПС откри кампанията си с полуголи деца - играят кючеци и въртят гьобеци (ВИДЕО)
ШОКИРАЩИ КАДРИ! ДПС откри кампанията си с полуголи деца - играят кючеци и въртят гьобеци (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
64922
Коментари
7
ШОКИРАЩИ КАДРИ! ДПС откри кампанията си с полуголи деца - играят кючеци и въртят гьобеци (ВИДЕО)

Със скандална забавна програма ДПС откриха предизборната си кампания, ползвайки за това деца. Надпреварата за вота на движението започна с нещо средно между кабаретни танци и конкурс за кючекини, само дето изпълнителите бяха да невинна възраст. Всички дечица, полуоблечени в оскъдни одежди за хвърляне на гьобеци, виеха снаги, застанали пред огромния плакат на ДПС.

Малчуганите бяха обучени и да прокламират партийни лозунги и да възхваляват лидерите на движението, възмущават се присъствали. "Това е безобразие! Децата се ползваха не само на сцената, но и в публиката. Съвсем малки хлапета раздаваха листовки с номера на партията, облечени в тениски на ДПС", коментираха свидетели, чиито думи се потвръждават и от видеото, разпространено от "Господари на ефира".

Истински хит за старт на кампанията бяха кючеците. Завихрени от ориенталските ритми не бяха само децата, изкарани на сцената, но и самите кандидат депутати. В приповдигнато настроение бъдещите народни представители от ДПС се радваха с откриването на кампанията си и пощаркваха с пръсти, докато дечицата кършеха снаги в гьобеци пред тях. 

И докато в залата цари празнично настроение, невръстно хлапе с лош български език, поздрави присъстващите с думите „Сега искам да поздравя бащата на всички - доктор Ахмед Доган”. След като поизнесе тези съдбовни думи малкото хлапе, на не повече от 9 години започна да скандира ДПС.

 

Напиши коментар »
(7)
1
PIk, пишете за ДПС, а сте оставили кадър на откриването на предизборната кампания на БСП. Господарите излъчиха за няколко партии, а вие решихте да намесите точно БСП. Със сигурност не е случайно, но не е коректно, защо не свързахте някоя от другите партии с това?!
2
До кога ще позволяваме андолските из яри да се гаврят на българска територия?!?! Забрана на етническите партии, ще е мирно и тихо ако ги няма ай гид от тука
3
ХА......ЧОВЕКЪТ С 20-АГЕНТУРНИ,ИМЕНА-СОКОЛА-БАЩА НА ВСИЧКИ!?!?!?НЯМА ДА МИ Е,ЧУДНО АКО И НА ЕЗИК,РАЗЛИЧЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ СИ ВОДЯТ АГИТАЦИЯ-ЦАЦАРОВ ДАНЕБИ,ДА ИМ КАЖЕ НЕЩО????ДА ВИДИМ АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО-ЩЕ РЕАГИРА ЛИ???ДЕЦА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ!!!УБЕДЕН СЪМ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПОСЛЕТСТВИЯ !!!!
4
ОПЛЮВАТЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ и патриотите,но само ТЕ МОГАТ И ТРЯБВА да спрат тези ОПАСНО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИ ТУРСКИ ПАРТИИ-ДПС ,ДОСТ И ПАРТИЯТА НА КАСИМ ДАЛ--ИНАЧЕ НИКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ НЕ И ПУКА ЗА РОДИНАТА НИ ,НЕЩО повече те ги толерират и влизат в комбина с тях!
5
Тези турски партии трябва да се забранят!!!!!!ТЕ РАЗГРАЖДАТ ДЪРЖАВАТА ОТВЪТРЕ,а изсениците в турция отвън --ТОВА го знаят всички до сега управляващи ,но НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ --час по- скоро да са измитата и да дойдат национално отговорни милеещи за отечеството ни хора --ПАТРИОТИ--РОДОЛЮБЦИ !!
6
А Евгений месТАНКОВ хвърли ги гюбек?
7
чалгаръ гьобек машалла
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?