Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Шедьоври на половин цена в книжарница „Милениум”! (СНИМКИ)
Шедьоври на половин цена в книжарница „Милениум”! (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
27451
Коментари
0
Шедьоври на половин цена в книжарница „Милениум”! (СНИМКИ)

Суперпромоция за всички, които обичат Франция, предлага издателство „Милениум” от 10 до 17 юни. Бестселъри със сензационното намаление от 50% ще откриете само в любимата на библиоманите книжарница „Милениум” на ул. „Шишман” 18.

През 2019-а се навършват 230 години от началото на Френската революция, а промоцията е в чест на 14 юли, националния празник на Франция.   

Ето кои са хитовите заглавия, които ще откриете в книжарница "Милениум" на много изгодни цени:

„Френската революция – от Просвещение до тирания” от Йън Дейвидсън - най-доброто изследване за генезиса, развоя и последиците от събитието, променило историята на Европа за векове, можете да закупите само за 12,50 лв. вместо за 24,99 лв.

Сензационната биография „Брижит Макрон – интимно” само сега можете да намерите на цена 8 лв., вместо за 16 лв. Книгата на Маел Брюн е първият истински разказ за историята и личността на една забележителна жена, съпругата на настоящия френски президент.

Забележителният масонски трилър „Брат по кръв” от Ерик Джакомети и Жак Равен се предлага само за 7,50 лв. вместо за 15 лв. В заплетената криминална загадка се преплитат исторически реалии и съвременна политика.

С един от най-хитовите съвременни трилъри „Пирът на зверовете” от Доменик Мезон можете да се сдобиете за 11,50 лв. вместо 23 лв. Увлекателната шпионско-психологическа кримка разкирва смразяващи сцени на секс и насилие, пресъздадени от един от майсторите на френската литература.

„Прелъстителят” от Емил Ришбург – завладяваща класическа любовна история с ретро привкус и затрогващ финал, се продава за 5 лв. вместо за 10 лв.

„Голям кулинарен речник” от Александър Дюма е венецът в творчеството и живота на великия френски романист и изтънчен гастроном. Интригуващото четиво няма да остави безразличен дори преситения от вкусове съвременен читател. Можете да го закупите само за 17,50 лв. вместо за 35 лв.

 

Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?