Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Членове на НФСБ уверени, че патриотичният дух ще се събуди на изборите
Членове на НФСБ уверени, че патриотичният дух ще се събуди на изборите
Автор: ПИК
Дата
Дата
5496
Коментари
5
Членове на НФСБ уверени, че патриотичният дух ще се събуди на изборите

На предсрочните парламентарни избори НФСБ ще има още по-високи резултати. Това каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов на събрание в Благоевград, където присъстваха председателите и секретарите на структурите от Благоевград и Кюстендил, съобщи пресцентърът на партията.

Целта на срещата бе да се анализират резултатите от изборите за европарламент и да се поставят целите и задачите на патриотичната партия за предсрочни парламентарни избори.

Ниската избирателна активност и евроскептичните нагласи на избирателите са една от причините за резултатите от изминалите избори у нас. „Втората причина е купуването на гласове. То обърна всичко наопаки и представи една изкривена картина на предпочитанията на българския народ”, заяви на събранието съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.

Събралите се членове на партията обаче изразиха увереност, че патриотичният дух на българите ще се събуди за парламентарните избори.

На парламентарни избори се гласува много по-масово, отколкото на европейски, каза още Симеонов и добави: „Ние сме в процес на разширяване на нашите структури и организации, особено тук в Благоевград и Кюстендил, където НФСБ има много добри резултати от европейските избори”.

Симеонов е убеден, че на предсрочния парламентарен вот НФСБ ще има още по-високи резултати.

„Националният фронт ще има по-добри резултати на предстоящите избори на 5 октомври по много причини”, категоричен бе и Борис Ячев. „На първо място, мобилизацията ще бъде на 100 %. На второ място, Благоевградска област е място, където българските патриоти традиционно са подкрепяли НФСБ”, добави Ячев.

Напиши коментар »
(5)
1
Ако и те отидат при Ибрика , както направиха ВМРО - то тогава Доган наистина ще изтрие от политическия речник думата националист.
2
Тия са одобрените и назначените от ЕС и НАТО правилни националисти.
3
Това ако се случи, то НФСБ съвсем отпадат от състезанието, защото за никого не е тайна, че те подкрепят ГЕРБ, а хората вече се разочароваха от Бойко.
4
Валери Симеонов нещо много уверен ми се струва, да не би да са се виждали скоро с Бойко и той да ги е уверил в успеха?
5
Аз лично много бих се радвала ако националистическите партии получат по-голям % от избирателите в България, но това означава, че АТАКА ще получат повече гласове, а НФСБ ще изхвърчат от политиката, по простата причина, че единствената националистическа партия в България е АТАКА.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?