Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЧЕРВЕНИ САБОТАЖИ! БСП в партизанска атака за чуждите пари (ВИДЕО КОМЕНТАР)
ЧЕРВЕНИ САБОТАЖИ! БСП в партизанска атака за чуждите пари (ВИДЕО КОМЕНТАР)
Дата
Дата
143810
Коментари
45
ЧЕРВЕНИ САБОТАЖИ! БСП в партизанска атака за чуждите пари (ВИДЕО КОМЕНТАР)

БСП се е вкопчила в машинното гласуване като партизанин в крадена пита кашкавал. Така резюмира поведението на социалистите журналистът от ПИК Ивайло Атанасов в седмичния си видео коментар.

Саботирането на парламентарния ден в петък е продължение на партизанските акции на БСП, анализира той драмите на водената от Корнелия Нинова червена трупа.

"Крият се по землянки, крият се по гори, и изведнъж изскочат и направят някой зулум като този и провялат работата на Народното събрание", описа държанието на партията-столетница Атанасов.

Той не пропусна да коментира и още веднъж другата тема, в която социалистите са се хванали като удавници за сламка, а именно намаляването на партийните субсидии до 1 лв. за всеки получен глас. "Свикнали сте цял живот да хайлазувате, да си лежите и нищо да не правите и сега олеле-мале какво стана? Опозицията си заминавала... Ами ще си замине, няма ние ще плащаме вашите масрафи, за визия, за партийна телевизия", коментира той.

"Само не сме ви видели още в огнищата със свинска чума и там да правите зулуми, защото вие сте способни на всичко", завършва Атанасов.

Вижте целия коментар във видеото на ПИК TV:

Още по темата
САМО В ПИК TV: Другарката Йончева - новоизлюпена партизанка (ВИДЕО КОМЕНТАР)
Часовник
16:32
Оставката на Корнелия Нинова - поредната партизанска работа в БСП. Червените са толкова ошашавени от погрома, че не знаят къде да се скрият и за това се крият зад нови празнословия и кухи...
Напиши коментар »
(45)
1
Чакам статия от Звездомора МастарБаркова....тоя Ивайло и оня Габриел са ....аматьори...))))
2
България, под ръководството на БКП и на др. Тодор Живков, е успяла да фалира три пъти - през 1960 г., 1977 г. и 1987 г. Това е така, защото социалистическата икономика е ниско ефективна, ниско конкурентна и генерира загуби. Тодор Живков в показанията си под клетва пред Главна прокуратура по дело №4/1990 г. за икономическата катастрофа на БКП казва: „Аз не твърдя, че народът е живял в изобилие – такова беше времето. Ние сме идеализирали Съветския съюз. Той за нас беше образец. Бавно, но сигурно бяхме осъдени на технологично и информационно изоставане, тъй като нашият пазар беше главно социалистически. От 1985 г. моделът на развитие, който бяхме избрали, започна да се руши. Ясно беше, че той крие в себе си предпоставките за своето ликвидиране.” --- Новият генерален секретар на БКП Петър Младенов заявява пред ръководството на МВР и Държавна сигурност в края на ноември 1989 г., че управлението на Тодор Живков е довело страната до „просешка тояга”, а „картината в икономиката е потресаваща”. --- А през 1996-1997 г., под ръководството на БСП, има още един фактически фалит по вътрешния дълг. Януари 1997 г. средната пенсия е 14 долара, а заплатата – 40 долара, а през февруари те вече са станали още по-малки - съответно 5 долара и 20 долара. Това е най-ниското равнище на личните доходи в цялата история на България след 1878 г. (fakti.bg/bulgaria/254745-trite-taini-falita-na-bkp-i-todor-jivkov)
3
който иска машинно гласуване да го плати, данъкоплатците не сме длъжни да плащаме за прищевките на нереализирали се политици с големи мераци
4
Кой ще ни даде париии - Корнелио, на околовръстното иди, г..а си разтвори!
5
„Нравствените подкладки, т. е. социалистите, които ние сме били честити да срещнем в България, презират и се смеят на всеки българин, който се занимава с политика, с партизанство и с патриотизъм. Въпроси за съединение, за Македония, за конституция, за държавен глава, за войска, за разширявание на граници и пр., и пр. са въпроси за тях отживели, безполезни, па даже и вредителни, които били достояние и идеал само на „тълпата”, а не и на тях, съвременните борци, защитниците на подкладките и труда!“ ++ „В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия болни хора, за които отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава онова правителство и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на „труд” и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия, Англия, Франция и др. България няма нужда от такива ципори.“ – „Социализмът в България“, Захари Стоянов, в-к. „Свобода”, 20.12.1887 г. (http://glasove.com/categories/na-nov-glas/news/sotsializmut-v-bulgariya) („Захари Стоянов. Съчинения.” Том 3, 1966, стр. 213-217)
6
Леко налудничав поглед на автора но това не е грях. Oбаче Бойко Борисов си държи субсидията в банка, за лихви. Той прибира и раздава данъците - "Aз прибрах, aз дадох, аз ще дам" - държи да докаже, че е единствен. Всеки с номерата си.... като има кой да се връзва.
7
Вярно е българският народ издържаше БКП във всичките и формирования през времето на диктатурата "на пролетариата" защото другарите на отговорна работа или отговорните другари ръководеха спленуми съвещания заседания доклади а народът бе заставен от репресивната власт на безропотно подчинение и след въвеждането на многопартийната система свикналите на този партийно чиновнически живот другари обявени за партийни строители яхнаха партиите движенията НПО и всичко това спари от бюджета Лаладжийската пропаганда че са единствените най умни и най находчиви си пролича във фалитите на дадените им предприятия нали станаха капиталисти Сега партийната им върхушка БСП изпразни касата си със спа съвещания и "отиване при народа" без да работи в НС три месеца но държи да проваля работата му Защо не проведе машинното гласуване на партийните си конгреси и пленуми Най важното е че може да се провежда експериментално и проследимо това машинно гласуване и да се видят недостатъците му а те са оскъпяване на гласоподаването но БСП не знае що е то икономия и а харченето и е любим маниер За това няма спор Политическият шопинг на БСП е пословичен -собствена телевизия милионерите са ваши но да затворят партфелите си бюджетните пари са най сладки С всеки изминал ден се разкриват спонсори и манипулации които ние ЕЛЕКТОРАТА виждаме БСП няма авторитет и доверието е изчезнало тя е компроментирала се партия
8
Корнела увлича най низшите човешки страсти и иска гласове точно от маргиналните прослойки , бандити, лумпени , прости и необразовани наши съграждани , които за кибапи и бира биха продали и майка си ..ето такива гласуват за БСП и като добавим бабите и номенклатурата и фалшивите генерали пенсионери и ето ти пролетарията , който иска със всякакви средства управлението ...
9
БОЙКО КАЗА ---АЗ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ... БИХ ДОБАВИЛ,ЧЕ Е КАЗАЛ --- ЕЙ СЕГА ЩЕ ВИ НАРЕДЯ...
10
Червени негодяи.
11
Кори гледа сабяланка като стани дали има чурайбе или не ..и после тръгва вързана за оная си работа за Позитано и посли целийооо свет и е крив....с една дума МИСЛИ С ..утката си ..
12
Няма как машинното гласуване да е по скъпо от хартиеното. Не съм комунист, но това са глупости. Нали сме уж IT център в Европа?
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
МНОГО НАРОДНИ ПАРИ ИЗХАРЧИ ТАЯ ЖЕНА ЕЙ... ТЕЛЕВИЗИЙКИ,ВЕСНИЧЕТА,ЛЪЖЛИВИ СОЦИОЛОЗИ, САЙТЧЕТА, ЗАПЛАТИ НА 150човека АПАРАТ, СПА ХОТЕЛЧЕТА, СРЪБСКИ КЮЧЕЦИ,ПЛЕНУМИ ПО З00бона ЕДИНИЯ, ---- КАТО ТЕГЛИШ ЧЕРТАТА ЗА 2години--- 25лимона.
15
Народен Съд за Нинова - веднага!
16
Не си,ама много СИ...
17
отговор на коментар
И аз чакам Мaсtиябpaкмaкова дa ми дyха, aмa зaсега удpям на кaмък :( има време за всичко-щe ми пaднe тяИ аз чакам Мaсtиябpaкмaкова дa ми дyха, aмa зaсега удpям на кaмък :( има време за всичко-щe ми пaднe тя...
18
Ка плюскахте кифтета не ривехте, а сега не само ривете, но и квичите!!!!
19
До - 17 . Зле се приятелю . За разлика от теб , когато аз чакам жена ти да ми духа - тя миличката идва веднага
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Каквото е обещал,направил го е!Много умело прилага "Изкуството на войната" и громи БСП-Нинова и сие.След поредната победа ще уволни и страхливото пилотче,че е много вредно и корумпирано!До тогава няма да го закача,защото му е удобно с такива противници!Това червените питеци съвсем луднахте,след като БСП хвърли едни пари на цялата социалогическа гилдия за да показва победа на БСП и зелените чорапчета,дори Радев помогна,ама инкасира голяма загуба,рейтингът му се срина под 27%!
23
Пишоци, днес е Неделя, какво сте застанали тук да плюете и пишете пълни глупости? И кой ли ви вярва на измишльотините! Бесепейците били като партизаните, изскачали от тук и там и правели поразии. Харчели народни пари??? А тези 22 милиона по сметките на гробарите откъде са? Защо от тях не е харчено за Евроизжорите? С какви пари се платиха тогава? Значи има още ресурс за който не се казва но се знае, изнудването на големи бизнеси и бизнесмени, тъй наречената Такса спокойствие. Които отказаха да плащат днес са в арестите. Само Ветко е плащал на Божеството по 10 милиона на година!!!!! И още колко други? Не ми се правете на честни и обективни, а питайте Батко с какви пари плати последните избори, по-точно ги купи?
24
добринке ти да не си била партизанка и да са крала кашкавал и да са те шибали без пари у шумата ма?защо не се върнеш в мухлясала та си дупка и да чакаш някой партизански х.....й да ти изпердаши вкисналата червена ваджайна!отивай да танцуваш на кола с набитите партизански-терористки картуни!!
25
Герберите вече 11 години смучат потта на народа, както и турчин не го смукал.
26
Глей ги ти, субсидии искали, а някой кара ли ги да са политици, като не им харесва да върът да работят, вече дават и големи заплати, на кадърните.
27
При управлението на Б. Винетуф и ГЕРБ, се опустошиха и окрадоха от тях, казарми, училища, болници, здравни домове, фабрики и заводи. селата опустяха. Обругават се паметниците, читалищата. Държавата се циганизира. Позор за ГЕРБ! Позор за ГЕРБ! Позор; Позор; Позор.
28
Давайте момчета №27 и №25, надувайте червения балон, да стане на парчета!Може и да греши,а БСП да се свие до 40х. симпатизанти!Нинова не разбра ли,че който сее вятър,ще ожъне буря!С истерии,лъжи и интриги,единствено в махалата ще се издигне като истерична махленка!За парите,откраднати,за апартаментите в Манхатън,за офшорките на Вирджините,мълчи,защото така било по устав в БСП,началниците да крадат с гъ3овете си,като за последно.Съжалявам ги заблудените социалисти,повярвали на една па4авра!Където левичарите управляват е шок и ужас, а ти и подобните на теб изроди искате Крадливата Импексова и Бенчо Очите да ни управляват!
29
В този жълт нужник знаят с подробности за питите кашкавал от потомъкът на ятаци и собственик на същия саит . Добавено - връзката му с мутрата от ДС , близък приятел на много отстреляни бухалкаджийски босове и техен бизнес партньор добавя мътното му минало свързано с подземния свят и сивата икономика , хрантулник на измамните му статий и поръчковата журналистика .
30
ПОРУЧИК, във Военна болница има големи специалисти, червен психар!!
31
Неговите лакеи много харесват това, че под мъдрото му управление България се превърна в аутсайдер не само в ЕС, но и в света. Вече сме станали за майтап, плашат с нас гаргите, присмиват се на вожда ни, туземците умират от срам когато трябва да кажат, че са българи, защото ги асоциират с един дебелогъз смешник, който не е чувал що е то обноски, възпитание и култура. За жалките им животи е достатъчно да получат някоя жълтица, другото няма значение. Скоро ще се обърнат нещата и те ще са първите, които ще отрекат от дебелогъзия палячо.
32
с машините означава неистово желание да се приеме и установи една удобна за тях платформа за безкарйни по време и усилия атаки на държавността и на главният и основен механизъм за съществуването на демокрацията,а именно осъществяването на редовни,демократично проведени и честни избори!!
33
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
34
Тоя на снимката талибан ли е или е само е.ан ?
35
И двете курдов, да му мислят старите ергени на 30 години и кусур, но за кражбите на пити с кашкавал е имало на морето след 1989 година. Покойната ми драганка, тя в кухня, СИНЧЕТО с колата и в багажника, не лъжа, приживе ми разказа, ядосваше се, но те си заминаха гладни, а тези с кражбите виж как охолно си живеят, деца, внуци в бг, задочно, хитър кой е бил след 1989, а честен ли си мреш като куче и никой няма да те погледне без грош, кой виновен, кой не, страдат честите хора, а тарикатите ги виждамe
36
този от коя лудница го взехте?
37
този от коя лудница го взехте?
38
Истината е ,че на наблюдателите в живота винаги им е тъпо !Влез в играта !Стани играч !Страхливите го духат !https://bit.ly/2vGdh7g
39
БСП са една антагонистична партия. Ако ГЕРБ бяха приели закон за машинно гласуване, БСП щяха да ги обвинят че са "нагласили работата" да фалшифицират изборите. Просто каквото и да предложи ГЕРБ те ще му бъдат против защото са "опозиция". Аз лично не харесвам патриархалния стил на Бойко, но пред вида на елементарността на човешкия фактор в партия БСП, предпочитам засега ГЕРБ.
40
Какво да ти духат - пуканата чушка ли бе мухльо ???
41
Това попче е ба си палячото.. Обзалагамъ се, че е мъжеложецъ. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
42
Който иска да гласува с машина, ДА ПУСНЕ И 80 лева в урната, за да си плати за скъпото недомислие... Тези проклети да са завинаги комунисти се н@сират ежедневно, но вече няма кой да обръща внимание на клюкари и простациии...Пфууу..комунистическа пропаднала сган!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
А бе, тия червени писачи са поручици, генерали, психари ...... все безмозъчна паплач ! Кой им плаща да се дерат в този сайт ? Нали си иамт червена телевизия ?
45
За питите с кашкавал досущ вярно, ако не крадяха определени по ония времена, то може би Живков нямаше да падне от власт, но жената която ми каза за кашкавал дали е била по живково, р. 1928, 1927, а 55 след пенсия работи през лятото на морето и в кухнята, общ работник, как пити с шаккавал и у кола на сина.. Ето ти честност и бедност.. Годината е, 1983 на бг море, черно Кой е крал, той днес е ок или Кой краде днес той ще яде,, 1 към 1
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?