Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цецка Цачева с остра позиция: Няма да позволя да ми се приписват лъжи!
Цецка Цачева с остра позиция: Няма да позволя да ми се приписват лъжи!

Свидетели сме на манипулации, които добиват уродливи форми, обяви кандидат-президентът на ГЕРБ

Автор: ПИК
Дата
Дата
23383
Коментари
19
Цецка Цачева с остра позиция: Няма да позволя да ми се приписват лъжи!

През последните дни сме свидетели на манипулации, които добиват уродливи форми. Хора с претенции за демократи се опитват да компенсират липсата си на идеи и визия за политики, като подменят смисъла на тезите на опонентите си в предизборната кампания. Няма да позволя да ми се приписват лъжи и да ми се слагат думи в устата, които не съм изричала! Това заяви кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева в позиция, изпратена до медиите.

Ето какво още казва тя:

В състоял се вчера публичен дебат заявих, че върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между спазването на основните права на човека и защитата на националния интерес, именно защото законът е гаранция за това.

Ето и точните цитати:

„- Защо България „тихомълком” върна седем души на Турция?

- Тогава, когато не са спазени условията, критериите, не е спазен законът, това трябва да се случва и аз подкрепям такава позиция на българските власти.

- Да, но и националният омбудсман каза, че правата им не са спазени. Човешките права на тези хора спазени ли са, според Вас?

- Преди всичко е националният интерес на държавата пред защитата на отделни права.

- Преди всичко е националният интерес или правата на човека?

- Върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между двете понятия, защото винаги законът гарантира и онова, което е справедливо и важно за отстояване правата на отделния човек”.

Многократно сме били свидетели на подобни „добри” практики в манипулацията, при които думите се вадят от контекста, преувеличават се до абсурдни твърдения и се доукрасяват с ужасяващи образи. Крайно недопустимото в случая е, че това се извършва от моите опоненти - тези, които трябва да бъдат обединители, стожери на законността, толерантността и опазването на демокрацията. Тези практики за съжаление ни връщат към едни мракобесни времена, когато репресивният апарат манипулираше истината по жесток начин.

Категорично заявявам, че няма да го позволя и ще отстоявам демократичния и политически коректен тон в предизборната кампания, както и досега съм го правила.

Напиши коментар »
(19)
1
Жалка и смешна карикатура. И има шанс да стане президент.....леле мале ! ! !Бойко явно ще е много доволен ? БОРИСОВИЗАЦИЯТА на България върви с пълна пара.
2
Тъпа, грозна, дърта!
3
ПРЕДСТАВИТЕЛКАТА НА ЖЕНСКИЯТ НИ ЕЛИТ, РАБФАКЪТ НА РОДНАТА НИ НАУКА, ЕЛИКСИРЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ КЛАСА, РУПОРЪТ НА ВОЙНАТА СРЕЩУ СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ, ГЕРОИНЯТА ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, ДУШАТА НА ВСЯКА МУТРЕНСКА КОМПАНИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ МАЛКИЯТ МОЗЪК НА ГОЛЯМАТА ТИКВА - КВАЧКА ЦАЧЕВА ИМА САМО ЕДИН ПОЛЕЗЕН ХОД, А ИМЕННО : ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ МЕРАКА СИ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ. ТАКА ЩЕ СПАСИ И СЕБЕ СИ И НАС ОТ СЕБЕ СИ!!!!
4
кой си мисли, че й вярва?
5
кое е пък лужа член на БКП,партиен секретар ,учила в РАБФАК
6
А защо мълчи за безмозъчните социалисти? Що не си пуска и този цитат? Или и той е манипулиран. Егати пиарите има
7
изрече я простотията и като се усети почна да повтаря като квачка че се иегувала,много куха лейка
8
просто та дрьнка
9
Не стига, че е урунгел, но е и мегатъп урунгел!
10
Ако тая стане Главнокомандващ Армията се отказвам от Клетвата,която дадох като войник!В противен случай при война първо трябва да застрелям доста от тия боклуци,за да тръгна да мра за Отечеството!!!
11
българският "социализъм" беше едно недоностче!!!Т Тодор Живков
12
Консумация на: Прясно мляко – литри на човек за 1 година: През 1988 г. сме консумирали 195 литра мляко на година – През 2014 г. – 20 литра Месо: През 1988 г. – 75 кг. – През 2014 г. – 32 кг. Яйца: През 1988 г. – 263 бр. – През 2014 г. – 143 лв. Плодове: През 1988 г. – 109 кг. – През 2014 г. – 50 кг. Захар: През 1988 г. – 35 кг. – През 2014 г. – 7 кг. Тези данни са жестоки показатели за това как живеят хората и какво потребяват.Храните у нас са поскъпнали 50 пъти за последните двадесет години, а цените на тока, парното и здравните услуги са скочили 120-130 пъти. Това показват данните на националната статистика към декември 2014-та година в сравнение с декември 1995 г. В същото време средната работна заплата от 2000 г. насам (от когато са наличните данни) се е увеличила едва 4 пъти
13
аз нищо не разбрах от обърканите и обяснения. А вие? И ако и вземат листчето и я помолят да повтори? Цецо ще изглежда като Цицерон наистина в сравнение с това което ще излезе от устата и.
14
како Цеце мачкай ! Ти си гордостта на БКП
15
Да влиза Кристалина!
16
Увуе, уеуе, кво каза ма Цецо?! А у Пеуник ако додеш, на Савчо-винкело че обясниш ли дека нема права пред законо? И он за вазе гуасува, та посуе с чиста душа ви псува. Мое а сам пуост, ама сам честен човек. Айде
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Да гласувам за бишата стругарка и партийна секратарка Цецка.! Как ли звучи само президент на Република България ЦЕЦКА (!!!). И лъжи като циганка "Владее свободно немски и руски език.." Не знам за руски, но на немски и две думи не може да каже тoзи хермафродит от с. Драгана. Ужас и безумие! Нищо лично , но Бай ..й го каза много добре "Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме" Много го уважам след тези думи.” Народен човек, наш човек... тъп, смрадлив и крадлив... ама руча филии и рита топка кат нас...".
19
Стига си дрънкал глупости за развитието на БГ преди 1989 г. Виж статистически справочници (FAO, UN, EIU …) поне преди да говориш за лошия живот по време на соца. Преди България е била на 30-35 мято по Human Development Index, а през последните години паднахме рязко надолу - до 55 място след Барбадос, Уругвай и дори Куба! Можеш да ползваш и данните на FAO и статистическите справочници на ЕU. Виж там какви е са били икономическите показатели на БГ - БВП, селско стопанство, индустрия, внос, износ, доходи, разходи и потребление на домакинствата преди 1989 г. и сега. Виж и разделите за работна сила, образование, здравеопазване, броя на детски ясли и домове, население на един лекар, консумация и цените на основни храни в това число и раздела за Consumer Prices. Водещите икономистикоментира, че ще ни трябват най-малко 20 години за да стигнем нивото където сме били през 1989 г. Това наистина е страшно, но е факт.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?