Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цецка Цачева се зарече да работи за инвестиции в Северозапада
Цецка Цачева се зарече да работи за инвестиции в Северозапада
Автор: ПИК
Дата
Дата
6874
Коментари
5
Цецка Цачева се зарече да работи за инвестиции в Северозапада

С отпуснатите 21 милиона лева за ремонта на пътната отсечка Ружинци-Димово- Видин още една част от Северозападна България вече е по-достъпна и може да попадне в полезрението на инвеститорите. Това заяви кметът на Димово Лозан Лозанов по време на  работна среща, която проведе, заедно с кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

От името на жителите на община Димово Лозан Лозанов благодари за отпуснатите от правителството на Бойко Борисов 2 млрд. за ремонт на булеварда в Димово. „Булевардът беше доведен до такова състояние от предходното управление на Общината, че по него не можеше да се мине, след проваления проект за воден цикъл на Димово“, обясни Лозанов.

Областният координатор на ГЕРБ във Видин и народен представител Владимир Тошев допълни, че в момента се ремонтира и пътната отсечка Добри Дол – Тополовец, за което правителството е отпуснало 6 милиона лева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева заяви, че политиките за развитие на Северозападна България ще заемат сериозна част в работата й в президентството. Цачева посочи още, че при всеки удобен случай, по време на всички международни срещи, които ще провежда, ще представя възможностите за инвестиции в Северозапада. От своя страна, кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев подчерта, че Северозападна България безспорно е една от най-красивите части от България.

„Трябва да бъдат положени всички усилия, за да се спре обезлюдяването на региона, да се възраждат културните традиции и историческия туризъм“, посочи Манушев. Той обясни още, че ще полага усилия като вицепрезидент за популяризиране на възможностите за инвестиции във всички сфери в Северозападна България.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви по време на срещата, че правителството на Бойко Борисов отделя специално внимание на проблемите на жителите на Северозападна България.

„Ангажимент на премиера Бойко Борисов и на съответните ресорни министри от правителството е действително Северозападна България да получи необходимото уважение. Трябва да създадем нормални условия за бизнеса, за да се инвестира в региона. Това се изразява чрез осигуряване на финансов ресурс, с който да се подобри инфраструктурата в Северозапада“, категоричен бе Цветанов. По думите му, добрата инфраструктура е важно условие за привличане на инвестиции навсякъде в страната.

Напиши коментар »
(5)
1
Много и е пораснал носа на Цачева за Гинес ще кандидатства!?)
2
Успех на г-жа Цачева!!!
3
Как така, Цачева се е зарекла да работи за Северозапада? Ами 7 години при пълната власт на ГЕРБ в държавата и общините и Цачева Председател на Парламента и депутат- пръв между равните, СЕМКИ ЛИ Е ЛЮПИЛА? Кога ще работи за народа,щом 7 години СПА И НЕХАЕШЕ?
4
АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНО Е ДА СЕ ЗАРИЧА,ЗАЩОТО ПРЕЗ ТЕХНИТЕ ДВА МАНДАТА НИЩО НЕ НАПРАВИХА.В РАЙОНА ВЕЧЕ ИМА САМО ВЪЗРАСТНИ ХОРА,МЛАДИТЕ ГИ НЯМА.ТЯ ЗАПОЧНА ДА ЛЪЖЕ ОЩЕ С ПРЕДИЗБОРНИТЕ ПЛАКАТИ КЪДЕТО ФОТОШОПА СЕРИОЗНО Я Е КОРЕГИРАЛ.
5
Аудиенция при Лозан І - крал на Община Димово
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?