Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цецка Цачева в Самоков: Моя основна цел е единението на българската нация
Цецка Цачева в Самоков: Моя основна цел е единението на българската нация
Автор: ПИК
Дата
Дата
7111
Коментари
11
Цецка Цачева в Самоков: Моя основна цел е единението на  българската нация

Тръгвайки в това състезание, ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще търсим подкрепата на всички български граждани, които виждат как се променя нашата родина в последните години, в които се управлява от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. Това ни дава самочувствието да се изправим пред вас, да поискаме доверието ви, като се ангажираме да го връщаме всеки ден от нашия петгодишен мандат като президент и вицепрезидент на България. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Самоков. Тя посочи, че доверието, дадено й от най-силната партия ГЕРБ, трябва да се защитава и отстоява пред българските граждани. „Днес заставаме пред вас с открито лице, за да поискаме вашата подкрепа. Така ще застанем и във всички 200 населени места, които предстои да обиколим с вицеадмирал Манушев. Ние ще дадем всичко от себе си, няма да пожалим усилия да убедим хората в своите качества да бъдем обединители на нацията“, заяви Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева бе категорична, че българската нация има нужда от единение. „Имаме нужда от стабилност, от сигурност, от добре охранявана граница. Трябва да живеем в правова и справедлива държава, в която има работещ и независим съдебен процес. Не трябва да издигаме разделителни линии между хората. Тези, които се заиграват със страховете на хората в тези сложни времена, чертаят разделителните линии в обществото. Моята основна цел е единение на българската нация – обединение на всички етноси и възрасти. Не трябва да се делим, защото само когато сме заедно сме силни и сме уважаван фактор в Европа“, категорична бе Цецка Цачева. Тя обясни, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще бъдат всеки ден сред хората в България и ще застават пред тях със самочувствието на доказани професионалисти. „Президентът трябва да бъде балансьор, да води диалог с българските граждани. Ние сме доказали, че работим единственото в интерес на хората. Президентът трябва да зачита плурализма, да се отнася с респект към всеки, но да търси правилното решение за България. Имаме силите да го направим. Ние с Пламен Манушев сме силен екип, с разумни идеи за България. Разчитаме на вашата подкрепа – няма да ви излъжем, ще ви я върнем стократно“, посочи още Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви пред жителите на Самоков, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще бъде президент и вицепрезидент на всички български граждани. „Цецка Цачева доказа като председател на парламента, че може да говори с всички парламентарни групи и с всички депутати, да се вслушва в различните мнения, но да взима правилните решения. Нейните решения бяха подкрепяни от всички ПГ, независимо дали са от управляващото мнозинство или от опозицията. Ще имаме първият президент жена на Република България и това ще бъде Цецка Цачева“, категоричен бе Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб заяви още, че ГЕРБ провежда кампания лице в лице, за да изрази уважението си към хората в цялата страна. „Целта ни е да спечелим изборите на първи тур. Заставаме пред вас, за да заслужим вашето доверие. 17 е печелившият номер в бюлетината и аз съм убеден, че на тези избори всички ние ще подкрепим Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент“, заяви Цветанов. Той призова хората да обясняват на своите приятели и познати, че е важно да гласуват и да направят правилния избор. „ГЕРБ показа, че има най-добрите кандидати за кметове, общински съветници, депутати. Имаме най-успешното правителство под ръководството на премиера Бойко Борисов. Тази стабилност трябва да продължи, за да можем да усвояваме средствата по европейските програми и те да стигат до всички български граждани. Това може да стане, само ако имаме убедителна победа на президентските избори. Победата на президентските избори ще ни даде възможност да продължим напред с развитието на България“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов бе категоричен, че Цецка Цачева и Пламен Манушев няма да делят хората на наши и ваши. „Пламен Манушев има 40-годишен стаж в армията. Той е бил зам.-областен управител на Варна и депутат от гражданската квота на ГЕРБ. Ние ценим качествата на всеки един човек, който има потенциал да върви  напред. Г-жа Цачева и г-н Манушев ще бъдат силен тандем и ще работят за просперитета на България. Гарантирам ви, че те ще бъдат винаги с вас така, както са днес“, заяви още Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев изрази радостта си да бъде сред жителите на Самоков. „Тук имате единственото читалище – мемориал в България. Това е славата на България, славата на българската армия. На 6-ти ноември 2016 г. ще има нова историческа победа, защото България ще има първата жена президент“, заяви вицеадмирал Манушев. Той изрази убедеността си в това, че Цецка Цачева е най-подготвеният човек, който да заеме поста президент на България. „Уверен съм в нейната победа, защото аз знам, че тя може да обедини България, за да заеме страната ни мястото си като силна и уважавана страна. Ние ще работим за просперираща и мирна България“, категоричен бе Пламен Манушев.

 

Напиши коментар »
(11)
1
Тая дебела пръцла вярно се взема на сериозно!
2
No coment...
3
С мощно освиркване е била посрещната при откриването на събора в Рожен в събота председателят на Народното събрание Цецка Цачева, която е сред спряганите в медийното пространство номинации на ГЕРБ за кандидат-президент на страната в изборите наесен. Още при обявяването на имената на гостите на събитието, събралото се множество даде ясно да се разбере, че те не са желани там, съобщава агенция БГНЕС. След едноминутното мълчание в памет на жертвите от Ница, водещата покани кмета на Смолян, който бе приет радушно, но след като представи председателя на парламента Цецка Цачева последва втори тур на бурни освирквания, посочва агенцията.
5
Плевенлиев ,жена му не го искаще ,а сега тая лелка мъжа и не я неще. Само на боко му трябват такива мишощи.Затова внимаваите за кого ще гласувате.
6
Мила ми мамо Цеце, ползвам случая до като тате е в Симитли да ти кажа нещо. Хвърли бастуна, върни се вкъщи. Тук те чакат Лелите Пръмова, Бенатова и Марги Михнева. Те са готови с продуктите и от утре можете да правите домашна лютеница зад блока. Това е което ти най много можеш да правиш. Аз пък съм уредил да имате компания. Вие ще се чувствате отлично в компанията на бай Минчо Празников, бай Юлиян Вучков, бай Божко Димитров и бай Мишо Константинов. Методи Андреев отказа. А както казах тате е в Симитли. Мамо, ти си добра домакиня, от теб главнокомандващ няма да стане.
7
ЦАцка е приета в Софийският Университет БЕЗ ИЗПИТ, защото е изпратена с ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ от местната КОМУНИСТИЧЕСКА структура чрез така наречената форма - РАБФАК ( работнически факултет). Това бяха верните на БКП кадри, които нямаха знания за да влязат във ВУЗ.
8
Шефът на "Агромах": Кметът на Симитли е **л Бойко Борисов! (скандално видео) http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Shefat-na-Agromah-Kmetat-na-Simitli-e-Bojko-Borisov-skandaln_635241.html
9
По-долна твар от пребоядисан комунист няма
10
какво единение докато съществуват партии с фашистки уклон и антибългарската партиа вмроте разединяват нацията
11
По думите на леля Цецка, когато била член на БКП и партиен секретар, тя била "около 30 годишна, нямала много информация за тогавашното управление, била ЖЕРТВА на ПРОМИВАНЕ на мозъците и едва след началото на перестройката в Русия, в съзнанието й започнала да се оформя друга представа за условията, при които живеем."(Нова ТВ). Каква куха лейка трябва да си, за да си "жертва на промиване на мозъци на 30 години?". А, бе, те, пребоядисаните партийни кариеристи от БКП, до един се изкараха "жертви" на БКП, от членството в която партия черпеха привилегии с пълни шепи, както въпросната комунистическа активистка Цецка се "жертвала" да я приемат без изпити в право, по линията на Рабфак (Работнически факултет), чрез който БКП е образовала верните си кадри. А ние, с непромитите мозъци, учехме като балами за тежки приемни изпити и така ни приемаха в Софийски университет, а за рабфакове само бяхме подочували. А кой ще гарантира, че Цецка, каквато си е неинформирана и с лесно промиван мозък, сега пак не е жертва на поредното "промиване на мозъци", този път от Герб и от кукловодите му?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?