Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цецка Цачева в Монтана: Силата на българската нация е в единството
Цецка Цачева в Монтана: Силата на българската нация е в единството
Автор: ПИК
Дата
Дата
5030
Коментари
4
Цецка Цачева в Монтана: Силата на българската нация е в единството

Нашето голямо предимство в предизборната надпревара е, че с вицеадмирал Пламен Манушев стъпваме върху опита си и научените уроци от дейността си в Народното събрание. Ние ценим силата на диалога, знаем как се постига компромис, как се предотвратяват конфликти, как се прави така, че институцията да може да работи. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Монтана, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Ние получаваме подкрепата на най-силната партия, на истинската народна партия – ГЕРБ. Построеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов не е само за членовете и симпатизантите на партията, а за всички български граждани. Ето защо, ние се обръщаме към всички българи и искаме тяхната подкрепа“, посочи Цачева. 

Кандидатът на ГЕРБ за президент коментира изказване по неин адрес, че не можела да бъде обединител на нацията, защото разединява. „Искам да попитам – защо същата политическа сила БСП скандира моето име да въведа ред, когато има конфронтация в залата? Защо тогава днес левицата отново ме призова да се върна от кампания, за да може да работи парламента?

Моят диалог е с българските граждани, с които се срещам всеки ден очи в очи. Винаги съм отворена и за дискусия в телевизионно студио с политически опоненти. Но, когато ме канят в студиата и аз отида там, до мен седи един празен стол“, заяви Цецка Цачева. Тя обясни, че само за три дни от старта на предизборната кампания вече е станала близка с хиляди жители от София област, Видин, Враца и Монтана. 

„България има нужда от стабилност, за да продължи да бъде основен фактор на стабилност и сигурност в Европа. Нацията ни има нужда до единство. Другите народи са ни гледали с уважение и респект, когато сме били обединени. Всеки интерес на българските граждани трябва и ще бъде защитен“, акцентира Цецка Цачева. Тя бе категорична, че като президент ще търси единение между мъжете и жените, между младите и не толкова младите хора, между хората от различни етноси и от всякакви професии. „Това е силата на българската нация – единството“, посочи кандидатът на ГЕРБ. 

Цецка Цачева подчерта, че ГЕРБ не прави безпринципни договорки с другите партии. „Ние заставаме пред вас с открито лице и сърце, отворено към всички български граждани. Вярвам, че ще ни гласувате доверие и ще бъдете наши работодатели в следващите пет години. Разчитам на Монтана“, обърна се към присъстващите Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател н партията Цветан Цветанов благодари на жителите на Монтана за подкрепата им към партията през 2015 година, благодарение на която ГЕРБ има достойни представители в Монтана. „Благодаря на авторитетния и достоен депутат от Монтана Деси Атанасова и на областния координатор на ГЕРБ тук - Дилян Димитров. Подкрепата ви през 2015 година беше важна за правителството.

Днес, повече от всякога се нуждаем от силна изпълнителна власт, за да се подготвим за изпълнението на новия финансов програмен период“, заяви Цветанов. 

Той призова хората да бъдат активни, да дадат гласа си за стабилността. „Подкрепете Цецка Цачева – първата жена президент на България с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември. Тя доказа, че е перфектен ръководител и се справя с всяка конфронтация. На България й е нужен президент, който да е обединител на нацията, да може да защитава българските интереси и да представлява страната ни в международен план. Пламен Манушев е достоен български офицер.

Двамата заедно са силен екип, тандем. Те не се промениха като заеха тези отговорни позиции. Имат необходимата професионална подготовка. Тази победа ще даде възможност на Бойко Борисов и на правителството да изпълнят ангажимента си да работим в сътрудничеството с кметовете в страната“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ и даде за пример отпуснатите целеви средства за много български общини, включително и в Монтанска област. „Днес кметът на Бойчиновци се върна от София с добра новина - ще има водопровод в две малки населени места в Бойчиновци. Това е реалната политика“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев посочи, че положителната енергия, с която хората посрещат него и Цецка Цачева в страната, ги зарежда и ги крепи. „Предстои ни важен избор за държавен глава. Исторически шанс е да изберем жена начело на страната – това ще бъде Цецка Цачева. Защо тя – защото е най-подготвеният човек за тази длъжност. На България й трябва личност, която да обедини нацията, да построи мостове между партиите и институциите и държавата ни да продължи пътя си напред“, каза вицеадмирал Манушев.

Напиши коментар »
(4)
1
Диагноза: ХЕРМАФРОДИТ
2
E ......НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЧЕ ТА/О/ЗИ ЩЕ БЪДЕ ................ЖЕНА................ а........... още повече и ПРЕЗИДЕНТ............нещо липсва..................ама точно ................*кое*......ппуффф....................
3
"... стъпваме върху опита си и научените уроци от дейността си в Народното събрание. Ние знаем как се постига компромис, как се предотвратяват конфликти,как се прави така, че институцията да може да работи" Браво Тетке, Браво Цачева - под твое ръководство Народното Събрание постигна 'завидните' 14% доверие и одобрение на Българите! Личи си колко знаете!!!
4
В Европа има три подразделения цигани : цигани, роми и МАНУШ. Ромите известни и като цигани, атигани и синти, МАНУШ, лаллери, кале, гельдерари, кальдераш, ... джаз-мануш (цигански джаз) ... Президентът - ЦЕЦКА с вицето МАНУШ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?