Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цецка Цачева в Бяла Слатина: Имаме нужда да запазим стабилността и сигурността в държавата
Цецка Цачева в Бяла Слатина: Имаме нужда да запазим стабилността и сигурността в държавата
Автор: ПИК
Дата
Дата
7912
Коментари
3
Цецка Цачева в Бяла Слатина: Имаме нужда да запазим стабилността и сигурността в държавата

Имаме нужда да запазим стабилността и сигурността в държавата, за да има инвестиции, да се разкриват нови работни места и да се развиват предприятията. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща в Бяла Слатина с работниците от фирма „Селебра“ ООД, която се занимава с производство на облекала.

“Нашата кампания е открита – ние се срещаме с хората лице в лице. Проблемите на Северозападна България са ми пределно известни, защото съм родена и израснала в Плевен. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев разчитаме на доверието на всички български граждани“, обясни Цачева. Тя бе категорична, че в сложната международна обстановка е важно България да запази своята стабилност.

„С вицеадмирал Манушев имаме натрупан опит, знаем какво означава да се води диалог. Аз доказах, че мога да ръководя парламента с търпение, за да имаме една работеща институция. Пламен Манушев е бивш военен, политик и голям родолюбец. Ние сме силен екип, с разумни идеи за бъдещето на България. Затова искаме да призовем всеки българин, независимо дали живее в страната ни или в чужбина, да ни гласува доверие. Ще работим за всички български граждани с търпението и усилията, с което сме го правили на досегашните си отговорни постове“, заяви Цецка Цачева. Според кандидата на ГЕРБ за президент, когато политиците се карат помежду си, работата в държавата не върви и страдат гражданите. „Нека да бъдем единни, защото нацията ни има нужда от единство. Когато не сме се делили, България е имала своите най-добри постижения. Нека работим за добрия облик на страната ни в региона, в Европа и в света“, призова присъстващите Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова работещите в предприятието да подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ с номер 17 в бюлетината.

„Искаме подкрепата ви, за да докажем, че правителството на Бойко Борисов полага максимални усилия държавата да бъде стабилна. Вие назначихте кмета на Бяла Слатина Иво Цветков, вие ще назначите Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент“, заяви Цветанов. По думите му, в момента от 14 многофамилни жилищни сгради в Бяла Слатина шест вече се санират.

„Правителството на Бойко Борисов ще осигурява 1 млрд. лв. от бюджета на година, за да направи всичко необходимо за подобряване на енергийната ефективност в страната. Това може да стане само при работещо правителство и политическа стабилност. Можем да го постигнем, когато всички обединим усилията си и изберем номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, обясни още Цветан Цветанов.

 

Напиши коментар »
(3)
1
Всеки час, в който това правителство е на власт, е пагубен за България. Прочетете какво казва тази , ШМАТКАТА – поели били ангажимент “ да настаним бежанци, да им осигурим възможности да пребивават тук и да се интегрират в нашето общество по възможно най-толерантния начин „. Какви са тези идиотщини ? Кога сте поели този ангажимент ? Защо сте го направили ? За колко бежанци става дума- 100 000 ? Един милион ? Натрапвате ни тази паплач, само защото вземате пари за всеки един. Утре със същото безочие тези продажници ще кажат, че са поели ангажимент да отстъпят Кърджали на Турция, че са продали водите на Струма на Гърция за следващите 20 години, че дават Добруджа под наем, а въздуха, който дишаме – на концесия на чужд инвеститор. Нито едно българско правителство не е било толкова продажно, никое друго не е унищожавало с такава скорост и толкова стръвно държавата. Горко ни, ако продължаваме да ги търпим
2
Ц.Ц.: "Била съм член на БКП до 1989 година, но не се срамувам от този факт, защото тогава БКП беше държавата." Ами това е - вече 72 г. държавата се управлява от комунисти.
3
Другарят Цв. Цв. и другарката Ц. Ц. - на посещение сред трудови колективи, където те дадоха ценни съвети и напътствия за претворяване на партийната повеля в дела.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?