Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цвета Караянчева: Излизаме за победа! Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали, победа за България
Цвета Караянчева: Излизаме за победа! Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали, победа за България
Автор: ПИК
Дата
Дата
9480
Коментари
5
Цвета Караянчева: Излизаме за победа! Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали, победа за България

„Стартирахме тази предизборна кампания преди повече от месец. Срещнахме се с хиляди хора очи в очи. Хора, силни и корави, горди родопчани, които се борят за хляба си с честен труд и достойнство. Хора с професии, семейства, спомени от вчера и планове за утре. Не всички бяха наши симпатизанти. Но бяха хора с будна съвест и гражданска активност. С трезва преценка за настоящето и ясен поглед за бъдещето – своето и на децата си. Ще спечелим тези парламентарни избори заради тях и за да върнем страната си в орбитата на модерното проевропейско развитие“. С тези думи водачът на листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Цвета Караянчева се обърна към стотиците членове и симпатизанти на партията, събрали се на заключителния митинг-концерт пред Паметника на Освободителите.

„С години ни внушаваха, че Кърджали е крепост на етническия вот. Наричаха ни вилает, разделяха ни по етнос и вяра. А ние стъпка по стъпка наливахме основи и зидахме стени. Днес имаме кметове и общински съветници във всичките седем общини. Хората ни засвидетелстват доверие и подкрепа. Защото успяхме да ги освободим от страха и предразсъдъците и им дадохме алтернатива. На два пъти ГЕРБ пое страната след управление на БСП – пое една разсипана, изпаднала в международна изолация държава, проядена от скандали и вътрешни конфликти, и я върна на правилната писта. Днес отново сме единствената партия, която може да гарантира икономически растеж и политическа стабилност. На 26 март ще застанем пред урните с ясното съзнание, че трябва да изберем не само път, но и посока. Искаме качество и достоен живот за всички български граждани. Искаме сигурна и предвидима държава. Ние сме отбор и аз съм неговият капитан. Мачът е свирен. Нямаме право на отстъпление.

Излизаме за победа. Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали, победа за България!“, призова Караянчева от импровизираната трибуна, на която застанаха и останалите девет кандидати за народни представители на ГЕРБ от област Кърджали. Думите й бяха посрещнати с развети знамена и възторжени възгласи. Зрелищно огнено шоу изнесоха танцьорите от театрална трупа „Темп“, а фолклорен ансамбъл „Тракия“ разигра сърцата с кръшни ритми и възстановка на народни обреди. Накрая по стара българска традиция Караянчева поведе хорото с националния трибагреник в ръка.

Напиши коментар »
(5)
1
Гнусната селска пача, която рекетира и кадрува в Кърджали пак се е разбесняла... Гербаджия ли е, и на никролог ще го наплюеш...
2
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЗАЩО В ЛИСТИТЕ ФИГУРИРА ПЛАМЕН ЦЪРНОРЕЧКИ? . ТОЗИ ЛУДНЬО ГО ИЗГОНИХМЕ КАТО КМЕТ НА КР.СЕЛО, СЕГА НИ ГО ПРОБУТВАТ ОТНОВО.....НЕ ГО ИСКАМЕ
3
ГЕРБ ПОБЕДА С № 11
4
ВСЕ ОТБОР ГЛУПАЦИ.СРАМ И ПОЗОР ДА МЕ УПРАВЛЯВА НАЙ НЕГРАМОТНАТА И КРАДЛИВА ТИКВА.
5
И като победите,да направиш следното: Побратимяване между Кърджали и Пекин,столицата на братския виетнамски народ.Гуси,гуси,гуси! Края,кряяя,кряяя! До тук, Делиорманска гъска! До тук! От 27 .Март там- тутун и компири.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?