Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цвета Караянчева: Гласувах за това Кърджали да не бъде ничий бастион
Цвета Караянчева: Гласувах за това Кърджали да не бъде ничий бастион
Автор: ПИК
Дата
Дата
7802
Коментари
2
Цвета Караянчева: Гласувах за това Кърджали да не бъде ничий бастион

„Битката днес е Кърджали да не е ничий бастион, да остане неделима част от България и да е в дневния ред на правителството. България трябва да продължи растежа и просперитета си в демократичното европейско семейство и да има реални решения в образованието, здравеопазването, политиката по доходите и др.”

Така водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева обясни пред медиите за какво гласува. Караянчева упражни правото си на глас в 11 часа в секция № 135 в СОУ „П. Р. Славейков“. Тя изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели тези избори, а България ще има стабилно правителство, което да преведе страната през тежката геополитическа ситуация, в която се намира Европа. Тя окачестви приключилата предизборна кампания като динамична, но толерантна и спокойна.

 

Напиши коментар »
(2)
1
ВСИЧКИТЕ, СЕГАШНИ, БИВШИ И СЛЕДВАЩИ УПРАВЛЯВАЩИ TЪПОТАТИ В БУЛГАРИСТАН ПАК ЩЕ СА НЕВИННИ!!! ДА ГО ДУХА, НАРОДЪТ проЗ!!!!
2
Цвето, Цвето, в Кърджали трябва да се гласува така, че там да бъде бастион на българите, а не на твоите събратя турците. Нали вие от ГЕРБ отказахте българска коалиция по време на местните избори там.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?