Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов: Позицията ни за изборите е ясна, убеден съм, че ще ги спечелим
Цветан Цветанов: Позицията ни за изборите е ясна, убеден съм, че ще ги спечелим

Дори нашият политически опонент Атанас Атанасов ще гласува с бюлетина номер 17, казва депутатът

Автор: ПИК
Дата
Дата
16577
Коментари
9
Цветан Цветанов: Позицията ни за изборите е ясна, убеден съм, че ще ги спечелим

Нашите политически опоненти са изнервени и затова сега се говорят много неща, но ГЕРБ има предел за допустимите за преминаване на границите от политическите си противници. Това каза пред Би Ти Ви Цветан Цветанов.

Той смята , че позицията на партията за изборите е ясна и е убеден, че кандидатът на ГЕРБ ще спечели президентския вот. „Важно е защо Каракачанов, когото уважавам, казва, че ще освобождава страната, питам от какво ще я освобождава, след като е част от управлението”, попита Цветанов.

Според него, Реформаторския блок винаги в последните години е искал да направи впечатление преди избори. „Народното събрание не е разпуснато, решихме само да няма заседание в пленарна зала, иначе комисиите си работят. Не искаме парламента да се превръща в цирк и да се правят политически декларации”, уточни заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов посочи, че ще предложат да отпадне ограничението за 35 секции в чужбина. „Когато са изпълнени законовите изисквания, трябва да може да се открива секция. Ще има и промяна в квадратчето „Не подкрепям никого”, каза още той.

Цветанов е убеден, че разумът ще надделее и няма да се стигне до предсрочни избори. Той посочи, че е сигурен, че дори опонент като Атанас Атанасов ще гласува в изборния ден с бюлетина номер 17.

 

Напиши коментар »
(9)
1
Виждате какви безотговорни малоумни безумци са управляваните управляващи днес: „калинки“, мутри, недоучки от рабфак, за които Брюксел е държава, Русия е столица и има наглостта да си публикува фалшивата диплома с ръкописен сериен номер. Пекин бил във Виетнам, Индира Ганди бил мъж, край нямат издънките им. Които показват очебийното: ужасяваща неграмотност, и неадекватност. Такива хора себе си, не държава, не могат да оправят и да спасят, в реалния живот. С такива хора не ни чака нищо по-добро, от това, което очаква животните в скотобойната. Живеем в рая на Земята. И такава земя, такава територия трябва да бъде защитавана иначе ще я поискат, ще я вземат и ще я населят други, за които ние сме просто вреден дивеч.
2
Всеки час, в който това правителство е на власт, е пагубен за България. Прочетете какво казва тази , ШМАТКАТА – поели били ангажимент “ да настаним бежанци, да им осигурим възможности да пребивават тук и да се интегрират в нашето общество по възможно най-толерантния начин „. Какви са тези идиотщини ? Кога сте поели този ангажимент ? Защо сте го направили ? За колко бежанци става дума- 100 000 ? Един милион ? Натрапвате ни тази паплач, само защото вземате пари за всеки един. Утре със същото безочие тези продажници ще кажат, че са поели ангажимент да отстъпят Кърджали на Турция, че са продали водите на Струма на Гърция за следващите 20 години, че дават Добруджа под наем, а въздуха, който дишаме – на концесия на чужд инвеститор. Нито едно българско правителство не е било толкова продажно, никое друго не е унищожавало с такава скорост и толкова стръвно държавата. Горко ни, ако продължаваме да ги търпим
3
Еничарите от герб ги натиснат от турското и американското посолство
4
ГЕРБ е партията на народа другите са само пълнеж.
5
Герберастите унищожиха България повече и от комунистите!
6
Къде, в реформаторите ли очакваш да надделее разум? Само си говориш предизборно.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Цецо , тази граблива и изврътлива позиция стана ясна и на много хора, които ще накажат този ГЕРБ, носещ само нещастия!
9
Той си знае... „Като ти кацнат от всяко село по 12 души общински съветници с кметовете барабар, като събереш чиновниците и писарите, постави по краищата жандарми..., направи някоя шашарма, наблъскай в кутиите няколко снопа бюлетини и ето ти тебе магарето народен представител, ха- ха- ха!” - "Бай Ганьо прави избори"- най- актуалното четиво за месеца
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?