Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов направи дарение от името на ГЕРБ на църквата „Св. Кирил и Методий“ в Монтана (СНИМКИ)
Цветан Цветанов направи дарение от името на ГЕРБ на църквата „Св. Кирил и Методий“ в Монтана (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
8453
Коментари
5
Цветан Цветанов направи дарение от името на ГЕРБ на църквата „Св. Кирил и Методий“ в Монтана (СНИМКИ)

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ в Монтана. Той бе придружаван от водача на листата на ГЕРБ и областен координатор на партията инж. Дилян Димитров и от кандидати за народни представители. От името на ПП ГЕРБ Цветанов направи дарение за храма в размер на 1000 лв., както и компютърна конфигурация (компютър, принтер и монитор). 

Дарението приеха Архимандрит Антим - протосингел на видинската митрополия и отците от монтанската църква. Архимандрит Антим поздрави членовете на партията и благодари за дарението. Цветан Цветанов заяви, че за ГЕРБ финансовата помощ и грижата за православни храмове и джамии в цялата страна е традиция. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни още, че за партията е приоритет развитието на Северозападна България, връщането на младите хора в региона и привличането на нови инвеститори.

Още по темата
Цветанов откри нов офис на ГЕРБ в Кърджали
Часовник
20:34
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов откри нов офис на ГЕРБ в най-големия кърджалийски квартал „Възрожденци“, съобщиха от...
Напиши коментар »
(5)
1
Днес няма новина за Мутрьо ? Я да наваксате !
2
"Късно е либе за китка"
3
Да дари един от апартаментите си. Вече не ги знае колко са и от кого са. Дарил 1000 лв и голямо биене на тъпаните. Колко откраднаха. Живо замазване на очите.
4
Нека и курнелия да тури нещо на софрата, тъй от тях да е спестено, а не да арчат чужди пари само
5
ЦЕЦКО С ПОТУРКИТЕ. ДАРИЛ ПАРИ ОТ ГЕРБ. НАЛИ ТИЯ ПАРИ СА ОТ СУПСИДИЯТА НА МАФИЯТА ГЕРБ РЪКОВОДЕНА ОТ КОМУНИСТА БОЙКО БОРИСОВ. ТОВА СА ПАРИ НА ХОРАТА КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ. ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА. ТОВА МИ МЯЗА НА ЧИСТО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ. ЗАЩО НЕ ГИ ДАРИ ДЕКЕМВРИ. А ТОЧНО ДНЕС. ВЧЕРА ТОРБИ С ХР ПРОДУКТИ. ДНЕС КЕШ ПАРА. НЕМА ЛИ ПРОКУРАТУРА В БЪЛГАРИЯ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?