Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов: Можем да отчетем, че сме най-добрите
Цветан Цветанов: Можем да отчетем, че сме най-добрите
Автор: ПИК
Дата
Дата
15443
Коментари
5
Цветан Цветанов: Можем да отчетем, че сме най-добрите

Можем да отчетем, че сме най-добрите - тези, които знаем как да правим политика, която да достигне до хората. Това каза при срещата си с граждани в Спортната зала във Видин председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов посочи, че с много от присъстващите в залата са започнали да работят още от учредяването на ПП ГЕРБ. „Без вашата подкрепа няма да има ГЕРБ, няма да има и България такава, каквато искаме да бъде“, каза Цветанов.

Той покани на сцената до кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев кмета на Видин Огнян Ценков и народния представител от ГЕРБ Владимир Тошев. Цветан Цветанов заяви, че ще стигнат в тази кампания до повече хора, за да обяснят важността от изборите, които ще се проведат на 6 ноември и допълни, че опонентите на ГЕРБ са БСП и другите партии.

„След учредяването на ГЕРБ нашите опоненти БСП търпят постоянно загуби. Те ще продължават да търпят тези загуби, защото видяхме за кратко време между първия и втория кабинет на Бойко Борисов какво сътвориха, какво направиха и как загубиха и малката обществена подкрепа. Те загубиха заради липсата на политика на ръководството на БСП и правителството, което управляваше през 2013 – 2014 г.“, каза Цветанов.

Напиши коментар »
(5)
1
циганката, дето ни фалеше умре
2
ГЕНОЦИД до ГРОБ - ГАРАНТИРАНО от ГРОБ !Топ 10 на печалните демографски събития през 2012 г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947 г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението (14, 32‰) България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села (26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.
3
Тръгвай сине! Напред, и... късмет! Тук надежда за теб не остана. Скътах тези пари за билет и поплаках си малко зарана... Все си вярвах, че мойто момче в тоз несигурен свят ще сполучи. Но животът надолу тече и напомня помия за куче. Някой вече ни сложи черта. Като мъртви дори ни посече. Щом преминеш след тази врата - не се връщай тук никога вече. Даже вън да е тежко - ще знам, че синът ми със труд ще успее. Тук да прося за нас ме е срам, а оттатък - поне се живее. Малка пенсия имам. Уви! И за двама се никак не връзва. Тръгвай, моя любов, и върви, че сърце ми от болка измръзва. Ще намериш все нещо, нали? Армаган да изпратиш на време. Вересията свърши. Боли! Левче никой не ще да заеме. Тръгвай, сине, от тоз терминал! Колко други навън отлетяха... Не поглеждай баща си през жал! Тя, в сърцето, е родната стряха! Щом превърнаха родното в ад, то чистилище вънка поне е... Ти си силен и толкова млад, а на мен старостта ми тъмнее.
4
ЗА ЛЪЖИ,КОРУПЦИЯ,ГЕНОЦИТ ВЪРХО БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОСТ,118-МЯСТО ПО-СВОБОДА НА СЛОВОТО;ШУРОБАДЖИНАЩИНА/УНИЩОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И ОТЧАСТИ ЕВРОПА,ПРЕДВИТ ИСЛЯМИЗИРАНЕТО ИМ/ЕВРО КАЙМЕТА ЗА "НАШИ"ХОРА/ И ДР.ПОДОБНИ-НАИСТИНА СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ!!!!ТО НЕМОЖЕ ДА СТЕ,ДРУГИ-ОТ ИНКОБАТОРА НА БКП И ДС!!!!?
5
Този жалък човечец наистина ли мисли хората за глупаци. Те били най добрите. В какво? В кражби, в прикриване на престъпления, от случая със студентката за който МВР мълчи, за това, че направиха България за срам пред света /случая с ООН/ че унищожиха България, че от ден на ден народа едвам свързва двата края, и още и още и още.Замълчи, Цветанов. Ние може да сме прости, но не сме глупави.Винаги търсите вината в другите, а за едно нещо не казахте "Ето тук сгрешихме". А грешките ви са много.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?