Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов: Да не позволяваме на популистите да спрат развитието на България
Цветан Цветанов: Да не позволяваме на популистите да спрат развитието на България
Автор: ПИК
Дата
Дата
7819
Коментари
6
Цветан Цветанов: Да не позволяваме на популистите да спрат развитието на България

Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП представиха пред жителите на Стражица част от листата на ГЕРБ: проф. Любомира Попова – преподавател във Великотърновския университет и два мандата зам.-областен управител на Велико Търново, Габриела Попова – собственик и мениджър на пивоварна “Бритос“, председателят на Общинския съвет в Лясковец Даниела Арабаджиева, Росица Димитрова, която е директор на дирекция „Социални дейности и здравеопазване” в Община Велико Търново, преподавателят в Стопанската академия в Свищов – Станислава Стоянова, председателят на Общинският съвет в Златарица Стефан Бранзелов и най-младият общински съветник във Велико Търново - Георги Недев.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обясни, че опонентите на партията са агресивни, говорят лъжи и тиражират фалшиви новини. „Ние предлагаме на хората да надградим това, което показахме, че можем да постигнем – икономически ръст и плавно увеличаване на доходите“, каза Цветан Цветанов. Според него предизборните обещания на БСП са нереалистични. „Не трябва да се подвеждаме от популизма и внушенията, защото след изборите резултатът е един – непрозрачно управление и протести на демократично мислещите хора“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов даде за пример това, че жителите на Стражица не са подкрепили за нов кметски мандат Детелина Борисов.

По думите му това е било грешка, защото с добро и прозрачно управление на местно и национално ниво, хубавите неща за общината са щели да продължат да се случват. „Да не позволяваме популистите да спрат развитието на България и да гласуваме с номер 11 в бюлетината на 26-ти март – за реални решения за България“, призова присъстващите водачът н листата на ГЕРБ-Велико Търново.

Още по темата
Цветанов: Над 145 хиляди български семейства имат репродуктивни проблеми
Часовник
18:40
Над 145 хиляди български семейства имат репродуктивни проблеми. Сред приоритети на ПП ГЕРБ в социалната политика е осигуряването на по-активна подкрепа за тях. Такава програма бе започната и Община...
Напиши коментар »
(6)
1
Отвратяга!!!
2
Цвръцко, популистите спряха развитието на България преди 8(осем) години. Тогава гърбавите излъгахте народа и узурпирахте властта.
3
Царят излъга Българите и след два избора аут и червен картон . Гербаджиите също излъгаха народа сега ги чака пак червен картон .
4
ТИКВАТА обикаля из страна да да ЛЪЖЕ, а Цвинокио след него МАЖЕ. ГРОБарите отиват на бунището на историята.
5
На всички е ясно на приказка сте като майка Тереза, на практика като чичо скрудж. Остана ли матрял да ви вярва. Ако да -да се изнасят от БГ . БЪрзо.
6
ЦЕЦО, знаем, само ГЕРБ има право да спира развитието на България ! И тя вече го направи, но до тук да позволим на ГЕРБ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?