Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов: ГЕРБ предлага реални решения за развитието на всички региони в страната (СНИМКИ)
Цветан Цветанов: ГЕРБ предлага реални решения за развитието на всички региони в страната (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
13104
Коментари
2
Цветан Цветанов: ГЕРБ предлага реални решения за развитието на всички региони в страната (СНИМКИ)

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и водачът на листата на ГЕРБ в София област Николина Ангелкова се срещнаха с жители на Костинброд. „Заставаме пред вас с високо вдигната глава, защото не се срамуваме от работата си и защото постигнахме много за развитието на страната. Няма да паднем на нивото на БСП, защото знаем, че диалогът винаги е по-ползотворен от агресията“, заяви Цветанов.

По думите му, въпреки че днес е модерно популисткото говорене, за ГЕРБ е важно да каже истината на българските граждани. „Предизборната програма на ГЕРБ е 100% изпълнима. Ние предлагаме реални решения за развитието на всички населени места в страната. Правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов успя да извади страната от управленската криза, в новата си програма залагаме на политики, близки до хората.

Най-важното за нас в следващ управленски мандат е да инвестираме в образованието и да подобрим стандарта на живот на хората, чрез икономически растеж“, коментира Цветан Цветанов.

Според него на партията за ГЕРБ националния интерес винаги е бил преди партийния. „Ние ще водим открити медийни дебати, демонстрирайки експертизата на ГЕРБ и защитавайки нашата реално изпълнима програма. Разчитаме на разума и паметта на народа и знаем, че на 26-ти март ще се поздравим с победа на номер 11 в бюлетината, защото хората няма да позволят БСП да се върне на власт“, категоричен бе зам.- председателят на ГЕРБ.

Представителите на ГЕРБ запалиха свещички за здраве и благоденствие на целия български народ в черквата „Св. Св. Константин и Елена“ в Костинброд, която е изградена с общинско финансиране и чрез дарения.

Цветанов посети и град Годеч. "Всички сме уморени от популистките обещания, които слушаме в последните 20 години, затова ние сме тук, за да говорим с вас за управленската програма на ГЕРБ, която предлага реални решения за всеки от вас", каза той пред жителите на Годеч. По думите му, трябва да гласуваме за тази партия, която винаги е заставала пред хората и е помагала за разрешаването на проблемите им. Цветанов подчерта, че Община Годеч е получила над 4 милиона лева държавна помощ. „Ние заставаме срещу политическите си опоненти с уважение, но и с реално постигнати резултати в редица сфери. Това е силата на ГЕРБ. Поемам ангажимент да изпълним всички дадени обещания, защото за ГЕРБ управлението е отговорност. Знаем, че когато Бойко Борисов и ГЕРБ ръководят страната, в България има излишък в бюджета и няма разделение на общините на наши и ваши“, заяви той.

Цветан Цветанов подчерта, че в листата на София област има хора с висока експертиза, които ще работят за развитието на Софийския регион. „Нека на 26.03 си пожелаем убедителна победа с номер на 11,за да продължи развитието на каузата България“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

"Ние от ГЕРБ се изправяме с реални решения пред хората", заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жителите на Годеч. Тя подчерта, че образованието е водещ приоритет в програмата на ГЕРБ. "За нас е важно да имаме образовани млади хора, които да се реализират в България", заяви Ангелкова. Водачът на листата на ГЕРБ-София област бе категорична, че ГЕРБ е партията, която е близо до хората. "Ние ще продължим да ви чуваме, защото искаме да бъдем до вас", подчерта Николина Ангелкова.

„Измина една година от както съм кмет на община Годеч. Това развитие което постигнахме е благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ, благодарение на силната подкрепа на Цветан Цветанов“, заяви кметът на Годеч Радослав Асенов.

Още по темата
Цветанов: Отбopът нa ГEPБ e нaй-пoдгoтвeният
Часовник
10:22
Увepeн cъм, чe oтбopът нa ГEPБ e нaй-пoдгoтвeният и вяpвaм, чe щe cпeчeлим yбeдитeлнo пpeдcтoящитe избopи. Това каза председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на ГЕРБ...
Напиши коментар »
(2)
1
Особено на северния, за сметка южния, и софия за сметка на всички останали
2
.... занимавали с Боко, Цвъко и ГЕРБ! Не знам кой освен ИДИОТ може да повярва и думичка на тия индивиди.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?