Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов в Чепеларе: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България
Цветан Цветанов в Чепеларе: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България
Автор: ПИК
Дата
Дата
23486
Коментари
6
Цветан Цветанов в Чепеларе: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България

 

Правителството на Бойко Борисов работи така, че да може всички български общини да се възползват от европейската солидарност. България трябва да остане фактор на  сигурност в региона и Европа. Стабилността на страната ни минава през избора на президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Чепеларе. По думите му, благодарение на доброто управление, което има в момента, правителството предвижда около 2 милиарда повече, които да бъдат отпуснати през 2017 година за различни важни политики.  „Ние правим политики, които достигат до хората. В област Смолян вече има много санирани блокове и такива, които се санират. Това е факт, благодарение на изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност, която реализира ГЕРБ. Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент, че през 2017 година ще бъдат осигурени 1 милиард лева за продължаване на Програмата“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че малките партии имат предимството да говорят каквото си поискат, защото те не носят отговорност за бъдещето на България. Цветанов заяви, че като управляваща партия ГЕРБ говори реално и премерено за това, което наистина може да се случи в страната. „Днес несъмнено най-голямото предизвикателство пред Европа и света е бежанският поток. БСП използват страха на хората и правят внушения, които разделят обществото. В същото време всички видяхме как техните твърдения противоречат на действията на евродепутатите от БСП и ДПС в Европейския парламент“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни пред жителите на Чепеларе, че Цецка Цачева е доказала като председател на парламента, че може да намира диалог и пълен консенсус по важните приоритети за държавата. „Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер, 40 години от неговия стаж е минал в българската армия. На 6-ти ноември трябва за пореден път да покажем, че сме най-добрите с номер 17 в бюлетината за най-достойният тандем - Цецка Цачева и Пламен Манушев“, категоричен бе Цветанов.

 

Напиши коментар »
(6)
1
“Имаме нужда да запазим посоката на развитие. А тя безспорно, категорично, без алтернатива е Европейският съюз, нашите партньори в НАТО, защото за това мечтаеха нашите възрожденци, така искаше да ни види Левски“. – Цеца Мамата-Вълкът от село Драгана.
2
Цецка,Цецко и сие стават все по смешни и жалки! На 6.11. народа ще ги оцени както СДС,Костов,НДСВ,Царя къде са сега...натам ще е и ГЕРБ малко остана
3
за ген радев
4
"най голямото предизвикателсво пред Европа и СВЕТА е бежанският поток" Да,особено за Япония и Китай.И най вече за САЩ и Кения.Цветанов,продай апартаментите и купи акумолатор на Танка и винетка на Самолета,че турците идат.Тя мама и с едни голи гърди ще ги спре ама друго си е да има един танк зад нея.
5
"Цветан Цветанов в Чепеларе: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България" НА ДЪНОТО.
6
Пияните тролове щели да гарантират стабилнот! Да се смея или да плача?! Вижте в интернет тая комунистическа пача! Проследете проявите и! Ще доверите на такова нещо президентството ли?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?