Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България
Цветан Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България
Автор: ПИК
Дата
Дата
17155
Коментари
0
Цветан Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България

Успехът на един кандидат и на всяка партия зависи преди всичко от срещата с хората и от умението да работиш за решаването на проблемите им. ГЕРБ може да носи отговорност и доказваме това на всички нива. Това заяви по време на среща с жители на община Сливница председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Само със стабилност на правителството на Бойко Борисов можем да имаме проспериращи общини и кметове, работещи в интерес на гражданите. Помните какво беше при Орешарски – вратите на всички министри бяха затворени и само определени общини получаваха подкрепа. Ние се отличаваме, защото правителството на Бойко Борисов работи еднакво с всички общини и за всички български граждани, без значение къде живеят“, коментира Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ се обърна към жителите на Сливница с въпроса кой ще носи отговорност ако някакъв кандидат, подкрепен от Инициативен комитет, бъде избран на даден пост. „Пред кого ще се отчита този човек, кой ще носи отговорност за неговите действия. Затова на 6-ти ноември гласувайте с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и Пламен Манушев, издигнати от ГЕРБ за президент и вицепрезидент”, призова присъстващите Цветанов.

По думите му, Цецка Цачева ще бъде първата жена президент. „Това е логично, след като стана първата жена председател на Народното събрание и вече години изпълняваше трудната роля на балансьор в политическия диалог между партиите в парламента. Пламен Манушев е достоен български адмирал, политик, народен представител. Той достойно ще подпомага г-жа Цачева като вицепрезидент“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?