Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов в Криводол: ГЕРБ не дели общините на наши и ваши
Цветан Цветанов в Криводол: ГЕРБ не дели общините на наши и ваши
Автор: ПИК
Дата
Дата
9077
Коментари
1
Цветан Цветанов в Криводол: ГЕРБ не дели общините на наши и ваши

Силата на ГЕРБ е, че се отнася отговорно към управлението на страната. Ние никога не сме делили общините на наши и ваши и сме работили за просперитета на всяко населено място. Доказателство за това е, че днес с нас е кметът на Криводол Петър Данчев, който е от партия „Земеделски народен съюз“. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Криводол.

Той обясни, че когато общините нямат достатъчно постъпления от местни данъци и такси, трябва да се търси помощ от държавата, за да се развиват населените места.

Цветанов подчерта, че изпълнителната власт може да помага на местното управление тогава, когато държавата е стабилна и има достатъчно приходи в бюджета. „Ние знаем, че не трябва да задлъжняваме бъдещите поколения и трябва да харчим толкова, колкото сме изкарали. По време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ са отпуснати 40 милиона лева за област Враца – искаме да помогнем за развитието на всички общини в региона, но за да се случи това ГЕРБ трябва да постигне категорична победа на 26-ти март. Убеден съм, че хората ще ни гласуват доверие с номер 11 в бюлетината, защото ние предлагаме реални решения за проблемите им“, заяви зам.- председателят на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова обясни, че за две години правителството на Бойко Борисов е осигурило 40 милиона лева за обновяване на инфраструктурата и други проекти в региона. „Един от реализираните проекти е ремонтът на пътя Враца-Криводол“, каза тя.

 

Напиши коментар »
(1)
1
защото всичкиги смята за негови.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?