Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Цветан Антов се срещна с жители на Славяново
Цветан Антов се срещна с жители на Славяново
Автор: ПИК
Дата
Дата
3730
Коментари
1
Цветан Антов се срещна с жители на Славяново

При голям интерес премина срещата на кандидата за кмет на Плевен Цветан Антов в град Славяново.  Пред хората своите приоритети за развитието на града изложи кандидатът за кмет на Славяново от АБВ Димитър Мирчев.

Жителите на Славяново изразиха недоволството си от факта, че години наред те са пренебрегвани от управляващите  в община Плевен. Лошото състояние на улиците, липсата на канализация, бездомните кучета – това са само част от проблемите на хората от градчето.

„АБВ е  партията, която има цялостна стратегия за малките населени места извън областния център. Среда тях са целогодишна поддръжка на уличното осветление;  за всяко населено място минимум 1 щатна бройка "инспектор обществен ред", поставяне и поддръжка на видео- и термокамери, осигуряване за всяко село на високопроходим автомобил; ежегодно изкърпване на уличната настилка в населените места;  свикване на общоселски събрания по важни за населеното място проблеми и при целевото разпределяне на бюджетните средства“, заяви Цветан Антов.

Той добави, че 20% от средствата по ОП "Региони в растеж" за Община Плевен /47,5 млн. лв./, т. е. 9,5 млн. лв. трябва да бъдат заделени за благоустрояването на малките населени места в общината, предимно за подобряване на водоснабдяването, както и че минимум 30% от средствата, постъпили от продажба на общинско имущество в дадено населено място ще остават в полза на населеното място, както е предвидено в чл. 8 ал. 1 от Закона за общинската собственост.

Още по темата
Цветан Антов – Като кмет ще се грижа за всички квартали на града
Часовник
11:42
Като кмет ще се грижа еднакво за всички квартали на града. Това заяви пред жителите на квартал „Дружба“ Цветан Антов. Той и кандидатите за общински съветници д-р Андрияна Александрова,...
Напиши коментар »
(1)
1
АБВ-ПРЕДАТЕЛИ,наведени на Боко Тиквата! Да,да храните циганите в Славяново! АТАКА е партията... Да гласуваме масово за АТАКА!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?