Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов с важна новина за полицаите в малките населени места
Цветанов с важна новина за полицаите в малките населени места
Автор: ПИК
Дата
Дата
11402
Коментари
4
Цветанов с важна новина за полицаите в малките населени места

Сигурността е ключова тема в една правова държава. Българските граждани и инвеститорите трябва да знаят, че страната ни е сигурна и предвидима. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на кръгла маса по вътрешен ред и сигурност в град Плевен. На форума присъстваха водачът на листата на ГЕРБ в Плевен Ивайло Московски, втората в листата Цецка Цачева и областния координатор и кандидат за народен представител Владислав Николов.

По думите му, политическите опоненти на ГЕРБ са използвали миграционната тема в предизборната кампания за президентски избори, не за да дадат решение на проблема, а за да всяват страх сред гражданите. “По време на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов бе изградено почти цялото възпиращо съоражение по границата с Турция. Благодарение на личните усилия на премиера Борисов България получи 320 милиона лева помощ от ЕК за опазване на външната граница на ЕС. Част от тези средства ще се използват за видеонаблюдение на българо-сръбската и българо-гръцката граница”, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че в програмата за управление на ГЕРБ са предвидени редица мерки за осигуряване на справедливост и сигурност за всички български граждани. Цветан Цветанов подчерта, че битовата престъпност е тема, която е особено чувствителна за региона. “ГЕРБ предвижда назначаване на 1000 полицаи в системата на МВР. До края на 2017 година 1500 служители ще бъдат ще бъдат ангажирани с охрана на обществения ред и сигурността в малките населени места”, обясни той.

“Всички трябва да направим правилния избор с номер 11 в бюлетината – за реални решения за България!”, призова присъстващите Цветанов.

Още по темата
Цветан Цветанов направи дарение от името на ГЕРБ на църквата „Св. Кирил и Методий“ в Монтана (СНИМКИ)
Часовник
12:28
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ в Монтана. Той бе придружаван от водача на...
Напиши коментар »
(4)
1
полицаи масово напускаха. Защо не даде някакво обяснение , защо напускаха и как ще мотивират някой за започне в МВР.
2
Само ГЕБР прави реални неща за хората. Нинова беше в СДС и плюеше Тодор Живков.Сега е с олигарсите за изгода. Не очаквайте нищо от комунистите.
3
КОИТО СЕ ОТЗОВАХА НА СИГНАЛ НА МЕЖДУСЪСЕДСКИ ВОЙНИ.....АБЕ ИЗВИНЯВАЙТЕ, НО ВЧЕРА ДОШЛИ ОТ ДЪЛБИНИТЕ НА ПРОВИНЦИЯТА, ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ ПРОШЛЯЦИ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЩО......ЩЯЛ ЕДИН ТАКЪВ ДА МИ ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА.......АБЕ УТРЕ В СЪДА ЩЕ ОБЯСНЯВАШ НА КОГО КАКВО......
4
Този нехранимайко все "важни" новини пуска! Безбъдник и лъжец!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?