Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов се включи в традиционните празници за Тодоровден (СНИМКИ)
Цветанов се включи в традиционните празници за Тодоровден (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
11182
Коментари
2
Цветанов се включи в традиционните празници за Тодоровден (СНИМКИ)

Впечатлен съм как през годините разложкото село Бачево е запазило традициите си да празнува Тодоровден – Конския Великден. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Цветан Цветанов, който е гост на традиционните за Тодоровден конски състезания – кушии в село Бачево, община Разлог.

Той подчерта, че е много важно българите да съхраняват в културния си календар празничните традиции. „Гостоприемството и топлотата, с която ни посрещат местните жители, ни карат да се чувстваме заредени с положителни емоции. Тук, в село Бачево имаме възможност да се запознаем с част от богатата култура на България. Радостен съм, че виждам много деца, които днес ще участват в конното надбягване - това е начинът да продължим традициите. Това значи дух, родолюбие, патриотизъм”, каза Цветан Цветанов. Той пожела на всички празнуващи днес здраве и късмет, богата и плодородна година.

Заедно с Цветанов гости на празника бяха областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и втора в листата Даниела Савеклиева, кандидатът за народен представител на партията от Разлог д-р Емил Тончев, кметът на Разлог Красимир Герчев, общинският ръководител на ГЕРБ д-р Мария Копанарова, членове на общинското ръководство и общинските съветници от партията.

 

Още по темата
Цветанов в Момчилград: ГЕРБ е единствената реална алтернатива в смесените региони
Часовник
18:19
ГЕРБ е единствената реална алтернатива в смесените региони. Нашата роля е да спечелим всеки човек - не с омраза и конфронтация, а с реални политики. Тук сме, за да покажем, че работим за вас и...
Напиши коментар »
(2)
1
И аз съм за традицията на ГРОБ !Шест апартамента в София и 16 млрд.евро,разпределени на наши хора. Българите да го духат !Тук е Тикволенд !
2
и този си мисли, че е кон...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?