Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Цветанов: Реформаторите са в пубертетска възраст, а ние сме зрели и мъдри
Цветанов: Реформаторите са в пубертетска възраст, а ние сме зрели и мъдри
Автор: ПИК
Дата
Дата
14404
Коментари
31
Цветанов: Реформаторите са в пубертетска възраст, а ние сме зрели и мъдри

Реформаторите са в пубертетска възраст и ние трябва да не се засягаме чак толкова много от действията им. Това каза Цветан Цветанов в интервю за Агенция „Фокус” в отговор на въпрос това как ще коментира, че Реформаторски блок организира обществени дебати, на които представя виждания кои от лидерите на ПП ГЕРБ е добре да участват в изборите и кои не.

„Аз смятам, че ГЕРБ вече натрупа доста опит. Условия на практика се поставят само от българските избиратели. Станахме по-мъдри, станахме по-отговорни. Ние отдаваме подобно поведение на реформаторите като това, че те в момента са в една пубертетска възраст и все пак, като по-зрели хора, трябва да не се засягаме чак толкова много, защото съм убеден, че след 5 октомври ще трябва да седнем на една маса и да разговаряме с тях”, коментира още той.

Цветанов добави, че при мнозинство от 121 мандата, от партията няма да позволят да бъдат поставяни безпринципни условия. Цветан Цветанов добави, че след изборите останалите партии сами ще поискат да бъдат водени разговори - „защото, няма как да участваш в избори и да казваш на своите симпатизанти, че едно силно дясноцентристко управление може да бъде реализирано, при положение, че има друг лидер в център-дясно – това е ГЕРБ”.

По думите му, естествен партньор на ГЕРБ е Реформаторският блок, защото голяма част от партиите, които са в него, са част от Европейската народна партия. „ПП ГЕРБ излиза на тези избори с огромен кадрови потенциал, който може действително да реализира тези политики, които ние ще предложим. И когато получиш гласовете на над 1,6 милиона гласа, то разбира се, че не е нормално партия или Реформаторският блок например, който получи 150-200 хиляди гласа, да ти поставя условия за това кой как трябва да бъде”, каза още Цветан Цветанов.

Напиши коментар »
(31)
1
Радан Кънев: За 12 часа, четири публикации в афера "Радан Кънев... (и някаква безумна измислица, често клевета)". Без да броим сродните "медии". Всуе. Подготвени сме, очакваме ги, знаем от какво ви е страх. От растящото доверие в #РБ, в силата ни, във волята ни да наложим няколко прости и важни реформи. И да вървим спокойно, но твърдо към смяна на поколенията във властта. Продължавайте да хвърляте кал. Купил съм си голям пакет мокри кърпички.
2
Това е моята позиция относно зрялостта на ГЕРБ.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
ГЕРБ=Грабим Еврейски Родна България
7
Аз съм герберче и тиква проста мене е родила, в изобилие на тикви крепне партията мила. Аз съм герберче. Обичам наште тиквички зелени, по избори да ги избирам- първа радост е за мене. Аз съм герберче без мозък, в свят измислен аз живея, всичко казано от вожда любя, тача и милея. Аз съм герберче и расна в дни велики, в славно време, че затриваме страната хич, изобщо НЕ МИ ДРЕМЕ!
8
В коя друга държава псъден може да ръководи предизборен щаб? отговор Само в България, защото цялата му партия са от крадци и мошеници
9
Ъко μъстиατα ΤΣετσοω верва у вечностттът, то тя трямпва да знае, че ако β. Σταωρω е γεροντος, то тя е παεδος. Мпяс!!!!
10
Цвецо, ти ли ще ги учиш на политика? Ти ли затворнико!
11
Очаквайте най-новото изследване за изборите!
12
Баси мръсната дъжава тоя прост тип осъден и акъл раздава ..
13
Ама ас тaкова, ас не знаех. Менко адвоката е веновен. Хлъц!!
14
Дмiтро твая дочка праститутка пачему пучиш ся по вiбiрах???
15
Блестящо! Поздравления!
16
Тоа първо става на въпрос да научи БЕЛ и тогаа да цвърчи.
17
Зрелите тикви могат да родят само семки и други тикви. А мъдрост от семки и тикви, хм, нещо не се връзва...
18
Пак не си е пил хапчетата, иска власт, а самия той заслужава съд и затвор. Или е шизофрения, или крайна форма на наглост.
19
ГЛУПЕНДЕР
20
А, то остана и да не са узрели! След толкова престъпления, след толкова грабежи, след толкова неграмотност и простащина в корумпираното им и бандитско управление, остана и да са още зелени! Узрели са, и още как - в подземния престъпен сват, в структурите и школите на СИК и ВИС, там се придобива огромен опит, какъвто в Софияския и в европейските университети няма как да се натрупа! И ти доста си узрял, наглецо, след като за броени годин във властта се сдоби с шест апартамента, ти направо вече си презрял! Само че, на нас не ни трябват такива презрели и изгнили круши-киселици, като вас - узрелите ГЕРБаджийски кадри като Лъчо мозъка, Фидоска, Миро мършата, Менда, Деска от Дулово, която има 15 думички в бедното си речниче, Фифи тефтерчето, да не говорим за останалата ви пасмина, в която мнозинство са деца и внуци на комунисти-терористи, изверги и убийци! Тях пък си ги прибрахте от партията-майка, направо узрели в такава "елитна" комунистическа семейна среда! Така че, физкултурнико неграмотен, не ви искаме, много сте презрели направо сте изгнили, и от вас се разнася задушлива смрад!
21
ЗАТВОРААА, ЗАТВОРАААА, ЗАТВОРААА
22
Осъдете го ефективно най-накрая тоя гражданин с крива глава, безброй апартаменти и обичащ да носи папки! Справедливост за Цецо! С Пешо Сумиста в една килия! Ох, котьо. . .
23
Много нагло поведение от страна на един оАкан престъпник !
24
Този от къде са му имотите ????
25
Зрели, ама тикви! Ако бяха толкова мъдри нямаше да ги гоним с камъни. Имаха властта, осраха се, какво напъват пак!
26
Гербаджийските мутри и престъпници са като много узрели сливи - отвън са сини, а отвътре - изгнили и пълни с червеи! Да си ги ядат протестърите и "ранобудните"! Само че, "ранобудните" заспаха дълбок зимен сън, и с топ не можеш да ги събудиш! До ри и "ало, Ваньо" не можа да ги събуди. Нищо, нека да спят и да не се събуждат поне до изборите! Но, и да се събудят, едва ли ще имат смелостта да си покажат гузните физиономии пред хората. Е, от време на време някои от ранобудните протестиращи се показват по телевизиите и мънкат като двойкаджии на изпит, но стават по-смешни и жалки, отколкото са всъщност!
27
Гербавите яко се осраха в Костинброд, сега цял професор са наели за премиер по фалшификациите, белким тоя път не ги хванат. Но едва ли, и един гербер да има в една организация работата е отишла в реката вече.
28
Това човекоподобно същество, което излиза от скъпата кола, е най-узрелият гербераст! Толкова е узрял, че беше осъден на 4 тгодини затвор ефективно! Само най-узрелите, тоест - най-изпечените престъпници и рецидивисти, стигат до затвора! Другите се отървават с условна присъда, или порицание!
29
Прост ли си си, то е за цял живот!
30
https://www.facebook.com/UpravlenietoNaIvanKostov
31
http://pik.bg/%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-6-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-7-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B8-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC-news219472.html
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?