Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов: На предстоящия вот трябва да се гласува за резултати, а не за компромати
Цветанов: На предстоящия вот трябва да се гласува за резултати, а не за компромати
Автор: ПИК
Дата
Дата
5160
Коментари
9
Цветанов: На предстоящия вот трябва да се гласува за резултати, а не за компромати

Европейските избори са генерална репетиция за местния вот по-късно тази година. Победа на евровота ще ни даде нужното спокойствие при подготовката за местните избори и ще разклати сериозно нашите опоненти от БСП. Очаквам в предстоящите предизборни кампании кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, кметове и общински съветници да бъдат подложени на сериозна компроматна атака от БСП. Важно е хората обаче да гласуват за тези, които са постигнали реални резултати с работата си, а не за тези с компроматите. Представителите на ГЕРБ в законодателната, изпълнителната и местната власт изпълняват своите ангажименти към гражданите и могат спокойно да погледнат в очите своите избиратели. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Каспичан. Заедно с Цветанов беше и кметът на Шумен и областен координатор на партията Любомир Христов.

„В обществото ни битува мнението, че евродепутатите единствено получават високи заплати, а в същото време не се усещат резултати от дейността им. Това категорично не е вярно. Точно евродепутатите на ГЕРБ показаха, че могат да защитават успешно националния интерес на България на европейски ниво“, каза Цветанов и даде пример с Андрей Новаков, който успя да се пребори за рекордно висок европейски бюджет за България в периода 2021 – 2027 г.

Цветанов изтъкна добрата работа на местната власт в Каспичан с правителството, вследствие на която средата на живот непрекъснато се модернизира. „Търсим решение на всеки поставен въпрос от кмета, защото е важно да повишим инвеститорския интерес към региона, който на свой ред е носител на развитието“, посочи Цветан Цветанов. В тази връзка зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна фактът, че в Шумен безработицата е само 2,5% и дори се наблюдава недостиг на работа ръка.

Цветан Цветанов припомни, че бе направен опит Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради да бъде компрометирана и точно затова в момента не може да продължи и се прави цялостен анализ. „За да продължи Програмата, трябва да се търсят допълнителни финансови легитимни източници, защото тя е безалтернативна и оказва изключително позитивен ефект върху живота на хиляди български семейства“, сподели той.

Зам.-председателят на ГЕРБ обсъди с актива на ГЕРБ в Каспичан и хода на гражданските диалози „Европа в нашия дом“ на теми образование и регионално развитие. „Знаете, че има законодателен пакет, който е внесен от народни представители от ГЕРБ – според който при 3 дни неизвинени отсъствия от предучилищната група в детската градина или от 5 учебни часа на месец в училище – детските надбавки се спират за една година. Тези мерки трябва да надградят резултатите от механизма за връщането на децата в училище, вследствие на който 40 000 деца вече са обратно в клас“, обясни Цветанов.

„Когато съм в Каспичан няма как да не повдигнем въпроса и за Законопроекта за старите културни столици. Той все още е в българския парламент. Има много дебати и много различни мнения. Аз обаче съм убеден, че този законопроект ще бъде приет, но когато има политически и институционален консенсус“, завърши зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Напиши коментар »
(9)
1
КЪМ ЖЕНАТА НА ЗАМ-ШЕФА НА КОНПИ!: ПАЛАВНИЦЕ, НАБЛЕГНИ НА АПАРТАМЕНТА, ДЕТО ГО СЪЕДИНИ ОТ ЧЕТИРИ МНОГОСТАЙНИ, ЧЕ ТИ БИЛО ТЕСНИЧКО! ПАТЕНЦЕ, РАЗКАЖИ И ЗА ИСТОРИИТЕ С ПРЕМИЕРСКИТЕ УСМИВКИ И КАК СЕ ПОКРИ И НЕ СИ ПЛАТИ МАСРАФА ЗА ПРЕДНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ! И сега внимание! Заместник – председателят на КПКОНПИ е Антон Томов Славчев, който също се прочу с тераса за 224 кв.м, впрочем – бивш ДАНС-аджия. Жена му е Зорница Атанасова, през която, както писа АФЕРА са минали около 20 млн. лева по обшествени поръчки, има осъществени обществени поръчки и с кмета на Чупрене! През 2014 г. Общината в Чупрене е обявила обществени поръчки за ремонтни дейности на комплекс „Миджур“. Изпълнител е консорциум “ Обединение Чупрене – красиво място за туризъм“. А това са фирми на Зорница Анастасова, жената на зам-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев! И какво излиза? Извършват се ремонти дейности по европроекти на този комплекс и след някоя друга година кметът на Чупрене продава тези земи. И сега половинката на Зорница – зам-председателят на КПКОНПИ Антон Славчев трябва да извърши проверка на кмета на Чупрене.
2
ГЛАСУВАМЕ за това, ВСЕКИ ДОШЪЛ ОТ СЕЛО ГОЛТАК С ЦЪРВУЛИ, да си КУПИ ЕВТИН АПАРТАМЕНТ със СОБСТВЕН АСАНСЬОР и ТЕРАСА НАЙ-МАЛКО 200 КВАДРАТА.....ГЛАСУВАЙТЕ ДРУГАРИ.
3
Резултатите са ясни ,апартавенти ,асансьори и оставки ,но това не е достатъчно Първа политическа сила ще е ДПС
4
Резултата за тая мутра трябва да е един - затвор! Не да ръси глупости за Европа. Мутри и Европа,това е нещо несъвместимо!
5
НАГЪЛ КАТО КОНСКА МУХА !!!!ВСИЧКО НА ДЪНОТО , ТОВА СА РЕЗУЛТАТИТЕ !!!!! ДРУГ Е ВЪПРОСА , ЧЕ ДА СМЕНИМ СИСТЕМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ!!!!!
6
Трябва да гласуваме за "видимите резултати" ,щото ако не, наш Цвъко ще се запъти с бързи крачки към затвора и ще му направят нова, този път истинска данъчна проверка! ГЕРБ - ПОБЕДА!
7
Цветанов,трябва да бъде вдигнат на трупчета най малко за пет години,за да се уталожи народното недоволство.Когато си "одраскал"най чувствителния нерв на обществото по отношение на т. нар. равноправие,когато богатееш пред очите на бедните хора от т. нар. трета възраст строили някогашна България,ти за тях си персона нон грата. Олицетворение на моите мисли,ще са изборите през м. май и м. октомври т.г. 7:5 в полза на бсп,ще са бройките депутати,запътили се към Брюксел.Къде ще се заврат услужливите социолог. агенции,ума ми не го побира.Трябва да връщат кайметата.
8
РЕЗУЛТАТИ А НЕ КОМПРОМАТИ. ТОВА ГО ИСКА ЛИЦЕТО НА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ.ЗАГЛАВИЕ НА НЕМСКИ ВЕСТНИК. КОИ РЕЗУЛТАТИ БЕ ЦВЕТАНЕ?ТВОЙТЕ ЛИ И НА ТВОЙТА КЛИКА.КОИТО СЕ НАРЕДИХА НА БАНИЦАТА.Е ОСТАНА САМО ТАВАТА.ТИ ЗА ТВОИТЕ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ С ГОДИНИ.ЗАЩОТО ПРИКРИТ ЗАД НАСИПНА ТА ТИ ПАРТИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИ ТИ ОПРАВИ И ПРА ПРА ВНУЦИТЕ СИ .ЗАЩО ОЩЕ ИМАШ ОЧИ И ХОДИШ ПРИ БЕДНИЯ НАРОД КОЙТО СИ БРОИ СТОТИНКИ ТЕ И ЛЪЖЕШ ЧЕ СМЕ МНОГО ДОБРЕ. ЗАЩО ОЩЕ СЕ МУ ШИШ В КАЛТА.А ОТ ТАМ ИЗЛИЗАНЕ НЯМА. ОБЕЩАЛ СИ НА ШЕФА СИ ПОБЕДА НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ. АМИ КАТО ЗАГУБИШ. КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ.РУСИЯ ЛИ ТИ СЕ МЕСИ В МЕЗОНЕТА.ИЛИ ОРЕШАРСКИ ЩЕ Е ВИНОВЕН. ВИДЯХМЕ ТИ ХАИРА. А НА 26 05 19. И ТИ ЩЕ ГО УСЕТИШ.НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ВИ ИСКА.
9
Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА !!! Toй е ГЕНИЙ..На специална, СЕКРЕТНА сбирка на групировката ни ГЕРБ, ТОЙ каза : " ВСЕКИ ОТ BАС, (без мен, защото съм безгрешен) МОЖЕ ДА КРАДЕ И БЕЗЧИНСТВА, КОЛКОТО МУ ПОЗВОЛЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО, НО КОЙТО СЕ ИЗДЪНИ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИЧНО ПОРИЦАН И ИЗХВЪРЛЕН ОТ ГРУПИРОВКАТА, БЕЗ ПРАВО ДА ПОЛУЧИ ОБРАТНО ПЛАТЕНИЯ РУШВЕТ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?