Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов: Здравейте, победители! Здравейте, госпожо бъдещ президент!
Цветанов: Здравейте, победители! Здравейте, госпожо бъдещ президент!
Автор: ПИК
Дата
Дата
26533
Коментари
9
Цветанов: Здравейте, победители! Здравейте, госпожо бъдещ президент!

Здравейте, победители! Здравейте, госпожо бъдещ президент! С тези думи зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов започана словото си при откриването на кандидат-президентската кампания на водещата партия в България. 

"България се нуждае от ГЕРБ, защото ГЕРБ показа че, може и знае - точно затова трябва да спечилим изборите на 6 ноември", отбеляза Цветанов.

"За 10 години вече сме откакто учредихме ПП ГЕРБ имаме 10 победи. На 3 декември 2017 г. ние ще бъдем на 11 години, но сега тази година ние трябва да постигнем 11-ата победата и да имаме 10-годишна история“, заяви Цветан Цветанов.

„Но, не за да отчитаме поредната победа, а защото знаем, че успехът и отговорността са ръка за ръка. Точно за това, когато постигаме успех, знаем, че този успех много ни задължава и когато говорим за исторически факти, никога не трябва да забравяме историята през последните 10 години, защото ПП ГЕРБ беше учредена, започна своя политически път и започнахме да изграждаме структури в цялата страна“, посочи Цветанов.

По думите му е имало и райони, където е било трудно,но са знаели, че трябва да се стигне до хората, за да търсят решението на техните проблеми. „Точно преди една година бяхме в тази зала. Тук бяха всички кандидати за кметове, заедно с нашия лидер и министър-председател на България Бойко Борисов“, каза той и посочи, че тогава са спечелили от 265 общини 130.

„Там където спечели ГЕРБ, представляваме избиратели над 5 млн. и 500 хил. жители. В останалите 135 общини, където има кметове на различни инициативни комитети, независими и партии, ГЕРБ има своята представителност в Общинските съвети“, каза Цветанов. „Точно за това тази историческа победа, която постигнахме 2015 г. беше знакова, защото всички ние знаем, че местната власт е тази, която в диалог с изпълнителната власт, със силна законодателна власт може да работи за просперитета на страната“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му много е важно да спечелят не, за да запишат поредната 11-а победа, а да гарантират успеха на България с министър-председател Бойко Борисов и с президентска двойка в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев. Цветанов посочи, че ГЕРБ през всичките тези години се отваря ежедневно за нови членове и стига до всички прослойки от обществото.

По думите му на страната й е необходимо да бъде силен фактор на стабилност, както и евроатлантическа ориентация, сигурна външна граница. Според него най-важното е единството и това може да постигне президента и вицепрезидента, които имат необходимите качества и които са доказали, че могат. 

Напиши коментар »
(9)
1
Здрастиииии! Здравейте, олигофрени! Привет и на всички виетнамци в Пекин, на всички в столицата Русия, и на всички в братската нам държава Брюксел! Също така, на малоумниците от Българо-италианската граница! И да не забравите – 10% от 2 милиарда са над 250 милиона!!!
2
това не е мъж а женски полов орган..няма мъж на планетата който да издигне жена на важен пост камо ли за президент на нация и да се мазни като й вика че е бъдещ президент,,още по малко че тука става въпрос за затворник който не лежи и в затвора...живеем в мракобесни времена и живота ни се определя от мафията и злите еврейски демонични сили
3
тъпи герпаджии:)))))
4
Не се напъвай Цецо;и да са наакаш файда няма.Народът е отвратен от вас и вашите кукленски театри.Гледам,зрителите в залата са само платени гербаджии,народът го няма.
5
РИБАТА В МОРЕТО ТЕ СЛОЖИХА ТИГАНА.
6
МНОГО СА САМОНАДЕЯНИ И НАГЛИ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ
7
mnogo sme! silni sme! a vie 4erveni draska4i-na 6-ti ka4vaite se na dvata beli avtobusa i dim da vi njama vsi4ki v pekin!
8
Като стария президент-олигофрен!
9
„Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?