Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов грозно нападна Борисов за кефа на Радев и БСП. Ще подменя ГЕРБ преди изборите. А уж една лоша дума нямаше да каже...
Цветанов грозно нападна Борисов за кефа на Радев и БСП. Ще подменя ГЕРБ преди изборите. А уж една лоша дума нямаше да каже...
Дата
Дата
383953
Коментари
102
Цветанов грозно нападна Борисов за кефа на Радев и БСП. Ще подменя ГЕРБ преди изборите. А уж една лоша дума нямаше да каже...

Некрасива атака на Цветанов по БТВ.

"Лицемерно е да кажа, че с Бойко вече сме приятели...Той е заобиколен с хора, които прикриват реалното състояние на държавата..."

Това се случва насред предизборната кампания - за кефа на червените, психодесните и компания. И не може да мине за "другарска критика" или "огън отвътре" в името на съзиданието. Това е откровена провокация, особено в контекста на нервната обществена реалия. 

На Цветанов му е тежко, но политиката е тежка работа и изисква достойнство. Изисква да преглътнеш и да изчакаш. Изисква да си мъж, а не да пищиш като ощипана мома в първото тв студио. Не може да поставяш нараненото си его над принципите. Изявлението му днес по БТВ намирисва на реваншизъм.

А уж се кълнеше, че една лоша дума няма да каже...

Факт е, че досега Борисов винаги се е държал коректно с него. Твърдял е, че го чувства все така близък, че е част от ГЕРБ.

Какво би могло да предизвика внезапното активиране на бившия втори в управляващата партия? Вероятно опита за пиар на новия му евротлантически проект, за който твърдят, че е нещо като фракция в ГЕРБ. И ще се опита да разцепи ГЕРБ по линия на крайната русофобия.

Амбициите на Цветанов обаче са на принципа "видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак". Спорно е дали изобщо може да разчита на някаква електорална тежест. Авторитетът му винаги е бил функция от авторитета на Борисов - човека, който го направи политик, подари му МВР и силовите ведомства, както и организационните структури на партията.

Милиционерът, което държеше шлифера на Бойко, се катапултира на върха на държавата по странен каприз на съдбата и на...шефа си. И си повярва, размечта се. 

Сега се мъчи да се еманципира, да надскочи сянката си, да мине за фактор, но дали разполага с необходимия интелектуален и нравствен потенциал?

Какъв е рейтингът на Цветан Цветанов, наричан иронично от публиката "Цвъ Цвъ" и "Цецо Мозъка"? Мерен ли е в последните пет години, хваща ли го изобщо социологическата метрика? 

Целта на прокудения след "апартаментгейт" е прозрачна и плоска - да отмъкне партията под носа на създателя й, да я подмени. Да се легендира като "коректив", "разбирач", "мислител", без чието присъствие ГЕРБ е обречен на фиаско.

"Доган"-ът на ГЕРБ, едва ли не...

Това можеше да мине за смешно, ако не беше тъжно и опасно. Цветанов дава вид на човек, който ще позволи да бъде употребен от задкулисието, което в момента агресивно клати държавата и катадневно продуцира дребни и едри преврати и превратчета. 

Сигурно е, че днес, строени пред телевизора (и то пред пословично пристрастната БТВ), са ръкопляскали президентът, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Христо Иванов. Всяка ругатня на детронирания чирак на Борисов налива вода в тяхната мелница, работи за каузата им, разколебава електората.

Ако Цветанов наистина се ласкае от овациите на тази публика, значи е поредният егоцентричен лицемер, ренегат и продажник в българската политика.

Напиши коментар »
(102)
1
грозно г- н цветанов, наистина...
2
ЦЕЦО МОЗЪКА Е МИНАЛ КЪМ ЛЬОТЧИКА МАЙ, ЯЗЪК, КОЛКО ЛИ КИНТИ Е ПРИБРАЛ???
3
Борисов само печели от атаките на този примат.
4
най кадърните си хора ги отстреля по руски модел тиквата без цветанов е кръгла нула . БРИГО АСПАРУХОВ МУ Е ОПЕКУН.
5
.................БАЦО СМРАЗЕН УТВАТРЕ.......ЦЕЦКО КУ.РВЕН МАХЕН ФРИЗЕН БАЦО ГЕРБ !........БОРИСОФ ПРЕ ИБА ЦАРО ДЕДО МОНИ......ЦЕЦКО ПРЕ ИБА ЦАРО БАЦЕ .......КУРОНАТА СА МЕСТИ УТ ТИКВА НА ТИКВА !........СЛЕДВАШТА ТИКВА КУРОНА ЦВЕТКА !........ХИ !.......ХИХИХИХИ !............ХИХИХИХИ !.......УРА ДРУГАРИ !.......ВИКАИТЕ УРА ШО ИНАЧИ НЕМА СФИНЗКО ЗЕЛЕ !......ША МУ ЕДЕТЕ НА БАЦО ТААШАКИТЕ !........УРА ДРУГАРИ !....../ЦЕЦКО Е УТ ЦРУ!/............ХИХИХИХИ !............ХИХИХИХИ !........БАЦО ВЕЧИ НЕ Е !...........ХИ !.......ХИХИХИХИ !.........ТРАГЕДИАТА НА БКПЕ НА ДВА КОНТИНЕНТА !........БКПЕ ВЕЧИ С ИЗТЕКАЛ СРОК НА ГОДНОС !......КУРНЕЛИОС РЕЗЕРВЕНА ПУДКА НА БЕЛАЯ КУЧКА !......./КОИ РААЗБРАЛ РАЗБРАЛ !/
6
ПИК, кога казвате истината? До вчера възхвалявахте Цвъ., сега като падна го оплювате! Ами някой от управляващите най-после каза, че Царят от Банкя е гола вода.А като падне Бойко кого ще възхвалявате?
7
Цветанов-Премиер, посланникът на САЩ-Президент, Слави-Кмет на София и Джамбазки- Патриарх и ще се оправи България...
8
Перверзникът на Републиката - мазния Недю да не се изсилва, че много скоро и ТОЙ ще обърне палачинката! Герберастките българоубийци си заминават, Недю, пътници са, ами я побързай и ТИ да напуснеш кораба, че вече му се вижда само мачтата, целият е потънал И си извади мръсния език от задника на Боко, човечецът не може да отиде до тоалетната от теб!!
9
Прав е!Пак ще строим в гьола и готов газопровод ще плащаме!Те ти 'правилни' съветници.Началото на края.
10
Битката на титаните започна ! Бог срещу дясната си ръка ! Борба на едно гнило , срещу друго гнило. Борба за надмощие и въпрос на обида , егоцентризъм , власт. Въпрос на това дали Веско Маринов да ти пее или не ? Нека ваденето на кирливи ризи започни......СЕГА ! Макар че тез кирливи ризи ги гледаме непрекъснато под формата на жилища с псалми и асансьори , на тонове суджук , на Ало Ваньо , на пунта Мара , на шменти капели , на чУшмЕни води , на парле ву франсета , на къщи в Барселона..........Какво ли още да очакваме ? Предстои да видим и отговора на ВЪРХОВНИЯ ГРЪМОВЕЖЕЦ .
11
Како Маро, како Маро! Че как така един примат ще спечели, като изгони друг примат? Та те в гербаджийската престъпна шайка са примат до примата ма, како Маро! Еле пък "правосъдният" им министър!
12
..................НО !.......ВИНАГИ ЦЕЦКО Е БЬИЛ ПО ГУУЛЕМ ИДЬОТ УТ БАЦО !.......И......Е ТУРЕН ЗА КАРТИЦА У ГЕРБ ОШТИ КОТУ МИНИСЕР НА МВРЕ !.......ПРЕЗ ЦРУ......И......СААГЛАСНО РЕШЕНИЕ ВЗЯТО УТ РУСИЯ !........ПИСАМЕ ПИСАМЕ !.......НО !......ДОИДИ МУМЕНТА А РААЗБЕРЕТЕ И С ГАЗОВЕТЕ СИ ШО НЕМАТЕ МОЗАК....ШЕИ ЦЕЦКО Е РЕЗЕРВЕНА ГУМА !.......ША ИМА ФОРМУЛА 1 БАНКЯ.........ПУСОКА СЕЛО ШУМА !......СТАРТ !.......ЦЕЦКО ПУШТА ПРАДНЯ ОГИН И ПУЛЕТЯВА НАПРЕДЕ !.......БАЦО ПАДА ОПРДЕН !......ЦВЕТКА ГЛЕДА ГЛЕДА И ПАДА А СААНУВА БЕЛАЯ ЗМИЯ !......ГЕРБ УМРЕ КОТУ ЛЕБЕД !......ШО ДА ПРАИШ !........ПРОЕКТ БКПГЕРБ Е С НОФ СОФТУЕР !..........ЦЕЦКО ВИНДОЗ ШУМА МАХЕР ФОРМУЛА ЕДНО !............КОИ РААЗБРАЛ РАЗБРАЛ !........./ФАТКАТА Е ШЕИ УРЗУЛА Е ТУРЕНА НА МЕСТО !/...........И БАЦО НА СПИРАЧКА !...........НЕМА ЛИ А ВИКАТЕ УРА ?........
13
Цвъки яко го набил на банкянския
14
Вероятно са го прискрипали с някой компромат като нас и сега ще играе в нашия отбор, на мерзавците.
15
Онова, което разделя Цветан Цветанов от Бойко Борисов е отношението им към хибридната война на агресивна Рус срещу България и кремълските енергийни проекти в България. Докато Борисов е колеблив и нерешителен срещу Кремъл, то Цветанов е непримирим защитник на Евро-атлантическа България и приятел на Белия дом и еврейското лоби в САЩ. В крайна сметка, развитието на световната политика ще бъде в полза на Цветанов.
16
След раздялата ра Рудолф и Адолф Даслер сега и Б.Б и Цв.Цв ,:((((( ще съ ръзплачъ
17
Кой нареди на съдебни състав, освободил убиеца австралиец? Прочетете това в сайта ЧУДОСЛАВ.
18
грозно за Бойко и ГЕРБ предизборно,го осветли що за индивид е този самозабравил се "политик",тръгнал от физкултурник и полицай и син на шофьора на шефа на ДС Григор Шопов.И този продажник и скрит кавал лъсна.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Придобитите имоти по време на полит. Кариера осветляване на Петър Христов, конфликт на интереси това не са ли престъпления или политическия имунитет го пази Цветанов.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Ама как ! Ама защо ? Вече не са ли приятели ? Разплаках се...
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
отговор на коментар
Класово осъзналите се кака Лая и Мунчо Бойкикиев,най-големите юристи в Галактиката!
25
Ши3офреници мечтаят да унищожат България за пореден път!Луканов бе казал: когато се оправи финансово България, тогава е момента БСП да дойде на власт за малко за да похарчи натрупаното, както си знае!Дори и на задръстените червени тролчета е ясно, че Бойко няма алтернатива. Експериментите с България трябва да спрат, защото България не е опитно поле за леваци и тъпоумни Фатмаци!
26
Пожарникар срещу физкултурник ! Къща в Барселона срещу жилище с личен асансьо и псалми ! Бивша мутра срещу бивш шеф на МВР ! Левскар срещу цесекар ! Какво повече да искаме ? А даже вече не са и приятели. Как лесно се сменя статуквото и колко бързо загнива вечната дружба ! Направо да не повярва човек. Кой кога е нападнал ГРОЗНО ? А може ли някой да нападне КРАСИВО ? Започна да става пикантно , а вратата към стаята с тайните на шайката е само леко открехната......засега. Какво ли ще изскочи , при по-широкото й отваряне ?
27
Най -лесно се мачка падналият. Цветанов има право да открехне завесите и каже как стоят нещата в ГЕРБ..Но вечните лизачи на силните на деня се нахвърлят срещу Цветанов...Защо не го нападахте докато беше вторият човек в партията лицемери. Аз съм бил и преди и сега срещу Цветанов,докато автора на статията /знаете кой е / до вчера близеше задника на Цветанов.Ако утре Цветанов се върне в ГЕРБ,ще обърнете отново 180 градуса. Долни подлеци сте...Без морални типове.
28
Да си отстраниш най верния човек е началото на края ти.
29
Два доказани тъпака домогнали се до властта и се самозабравили, започнаха да си ги мерят. Крали, изнасяли, лъгали, правили хиляди мръсотии с които унищожили съдби и бизнеси, днес Пипоня започна да разкрива истината, че Владетелят на територията живее в измислен свят, заобиколен от послушници, които не му казват истината за състоянието на България. Не казвам държавата, защото и двамата за да се крепят във властта, разсипаха държавата и държавността. С казаното от Пипоня се разбира, че добре са знаели каквинса резултатите от тяхното властване. Забогатели неимоверно, самозабравили се до обожествяване, те нищо не направиха нашия народ да заживее нормално и достойно. Срива е започнал по десетките гафове във всички сфери и дано има хора които ще им изземат огрсбенито и парите в чужди банки и държави!
30
това обяснява неговата смелост. Парите откраднати по време на битуванутето му като ВТОРИ в ГЕРБ, му дават кураж да плюва сега по ББ. Той ще захранва с кмпромати опозицията, за да докаже, че без него неможе да се правят избори в ГЕРБ. ББ няма да прости дори днешната му изцепка, ще се самозатрият. Кой издържа неговото начинане? Какви глупости говори за членски внос? Това да не е партия?
31
Че Е Цвъ Цвъ е верно НО НЕ Е ''Цецо Мозъка'' мозъка Е Лъчо...иначе Цвъ Цвъ има повече мозък Ѝ от двамата взети заедно.....????
32
отговор на коментар
Сайта на Бабикян ,може би препечатано ще го прочетем и в Фрогнюз и в Информиран.нет.
33
Най грозно отстрелян политик след Лютви Местан. Същият почерк до гротеска. Който каквото сам си направи С кликата около него .......
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
По какъв начин се крепяха тези двамата във властта с което унищожиха всичко и всеки който имаше успешен бизнес, добро образование и интелект? Изнудваха и изнудваха за пари. Който не им плащаше отиваше в ареста и бизнеса му загивале. Лакомията им е безгранична, убийственс и за тях и за партията им. До вчера живели на село, бедно и неизвестни с нищо, днес самозабравили се милионери, Бащицата е милиярдер, са загубили реална представа как живеят 6.5 милиона работещи и оцеляващи българи. Отвръщението лъм тях е огромно, те го разбират и усещат, сигурността им изчезва а охраните утрояват. Връзката с Българския народ е прекъсната отдавна! Социопатията ги кара да мразят българите, защото заради тяхното властване България е здраво забита като най-бедна и корумпирана в ЕС.
36
Но в момента прави голяма глупост и още по голяма ако продължи да рути ГЕРБ,ако това е вярно,защото не съм гледал предаването!! Ако събори ГЕРБ,първо ще ошетат Борисов,а после със супер голямо удоволствие ще го разпънат и него на кръста!!
37
Умните, нали Баце ви сам обикалЯ държавицата, кячто наистина от Държава стана "държавица" и няма нужда "да му казват" Прегръща се с тая, с оная като нахилен котарак...
38
Във саита чудослав е побликувано,че убиец освободен под натиска на Христо ив. И от психо десните на Рада дълбоката. Вярно ли е?
39
Цвъки скоро ще изкара цялата порнография на управлението,защото не лапа вече кинти от далаверите.
40
Стига с Мая,Цецо и Бойко. Хора банани от Еквадор нямаа.
41
Но още по противен ми е Борисов , затова всеки , който е против Борисов е добра новина. ГЕРБ трябва да падне от власт и да се разпадне....Тове е чума и трябва да бъде заровена....
42
ТОЗИ ЩЕ СЕ ЯВИ ЕДИН ПЪТ НА ИЗБОРИ И КАТО ВИДИ,ЧЕ СВЕТЛЬО ВИТКОВ СЪБИРА ТРОЙНО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ СТАНЕ ТЪРГОВЕЦ НА МАСЛИНИ СЪС КОСТИЛКИ...
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Харизан Тръбата, тоньо шайката , бика да анализира сега. Интересно е.
47
СЕГА ВИ КАЗВАМ СЪЩОТО И ЗА БОЙКО, А ПЪК ВИЕ ПАК НЕ МИ ВЕРВАЙТЕ...
48
ДС НА БКП -БСП И РУМЕН ВОДЕНИЧАРОВ УНИЩОЖИХА БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ . В БУЛГАРИСТАН ВСИЧКИ СА РУСКИ ПОДЛОГИ . СЛЕД 1989 Г НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ИСТИНСКА ПРО ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ АНТИ КОМУНИСТИЧЕСКА . ВСИЧКО Е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ ПРОСТ ОВЧАРСКИ РОБСКИ НАРОДЕ.
49
биТиВи-то барем, бръкнаха ли се нещо...? А, Бруте?
50
Малко извън темата - ВИП рожденици Днес - ВИП рожденик : Албена Вескова - солист на ансамбъл Българе !? Свършиха ли разни мутри, чалгаджийки, артисти, певци, силиконки - все ВИП рожденици. Питам се , това ли е ВИП-а на България
51
Бойко ако го забави още малко и Цецо ще го свали от ГЕРБ. Нищо че бойко направи партията, никога толкова ясно и дректно не му го е казвал Цецо Цв. Ако Бойко е разбрал, разбрал. Ако не ще го разбере, но ще е късно
52
xrani..ku4e...date..lae.....
53
Сега Цвък ще се изсере на Тиквата в устата през фуния,да не му гледа гъза.
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
отговор на коментар
Ами и ти си кадърен колкото цц
57
Цецалин е по-изрут от Тиквата.
58
И не е за кефа на Радев, защото Бойко с едно намигване и сготвиха Пекинската патица.
59
Ха, ха, ха, да побързам да кажа и аз някоя лакърдии, докато едноименното неграмотниче от парно-сайтчето ПИК,използващо името ми, не е изпипосало някаква написана му в редакцията на кенефа простотия! Та да попитам "мъжкарчето"-сайбийче на "най-четеното, най-харесваното, най-обективното, безпристрастно и неподкупно"саътче-"безсребърниче",кога е бил откровен в писаниците си, тогава когото плюеше по заръка на шестапартаментчика Президента и съпругата му и за това си старание похапваше сладко подхвърления му суджук или сега, когато Цв. Цв. вече е никой и няма вече файда да му се слага!
60
Никога не съм гласувала за Герб,защото още като дойдоха на власт най-големите крадци и далавераджии от района се намърдаха в парламента и станаха приближени на ЦветановНикой не се интересуваше от сигналите срещу някои от тях,а те не бяха малко.Цветанов е лисица и ще забие нож на Борисов.Тази партия сама ще се разпадне от борба за кокала.Борисов отдавна трябваше да види какво става.Вече е късно,ябълката загни откъм сърцевината.
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
колко НЕЧИСТОПЛЪТЕН е Цвъкито.Два пъти да го хванат яко за имоти,апартаменти и накрая пак корназ.И аз не харесвам някои действия и постъпки на Бойко и ГЕРБ,ама и аз като Петър Стоянов ще кажа"Цвъки,кажи си!"
63
Не се познаваме. Няма лошо и Вие да мислите без мен.Не е важно.Утре още пък повече.Излишно ще е някой да Ви каже
64
Добавям към горният ми коментар само( липсващите символи)Щом Севда му стига - вярвам знаете!
65
Недостоен човечец, Сельо, смешник.k
66
Недостоен човечец, Сельо, смешник.k
67
Обикновено след такава гръмка вест, матросовците Биков, Гърневски, А. Тодоров, Тръбопродавеца са в челните редици на амбразурата, а сега ги няма. Що така, бе Миме? А от няколко дни липсва и инфо за любимката на народа - пекинската патица. Нелогично е! Ако нещо не е наред, да организираме някоя благотворителна акция!
68
му подари за спечелените избори ! Ами , ако сега изборните резултати са по-лоши от предишните , кой ще е виновен ? И каква лоша дума е казал за Бойко ? Казва , че е заобиколен с хора измамници !
69
Борисов много по-грозно обиди ,унижи и изрита Цветанов...Цветанов тепърва ще му го връща..Те и двамата са от един дол дренки Дано се разприказва още ЦЦ и да разкрие мръсните тайни на ББ. Дано и двамата ги настигне възмездие..
70
Гадно е да държиш змийче в пазвата си! А бат ви Бойко направи от слугата старшина/шофьорче/, което му сра в устата, след като се нагуши с мангизи и апартаменти!
71
Нашенецът,глупавият нашенец,вместо да подаде лъка на паднал човек,той може да го срита,или да го заобиколи.Нямам предвид положението на Цветанов.
72
отговор на коментар
Боже, колко сте жалки. Много ви се иска ГЕРБ да падне от власт, да дойдат комунягите, да скрият салама и сиренето, да направят купони, за да се редите от 4 часа на опашки за мляко и масло, да стане долара 1000 лв., да вържем да цъфнем от всякъде. Иска ви се, мръсни червени псета, но няма да ви се получи. Колкото пъти сте управлявали, толкова пъти сте разсипвали държавата. След 9-ти направихте национализация и ограбихте на хората парите, фабриките, земите, изгонихте ги от апартаментите им за 24 часа и ги заточихте по селата. Намърдахте се с цървулите върху килимите и се радвахте на покъщнината им и пианата, а не можехте да четете и пишете като хората, камоли да свирите на пияно.И втори път направихте национализация, пардон приватизация като взехте най-тлъстите хапки от икономиката като вашия брат Банев.Така че и гаргите знаят кой разсипва държавата и живота на българите.Където е минал комунистическия цървул, трева не никне.И този път ГЕРБ ще ви натикат на кучето в зад-ника.
73
СЦЕНКИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ !!! ДРАМАТУРГИЯТА МИ НАМИРИСВА - ЗА ЗАБЛУДА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО !! ИСТИНАТА МОЖЕ ДА Е СЪВСЕМ ДРУГА - ДА СИ ИГРАЯТ ЗАЕДНО, ДА СИ РЪКОВОДЯТ ЗАЕДНО АТЛАНТИЧЕСКИЯ ТРЪСТ И ДА СИ ДЕЛКАТ !!! ЗАЩОТО СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДНА ПРЕДИШНА РАЗДЯЛА С МНОГО ЛЮБИМ ЧОВЕК, КОЯТО СПОРЕД МЕНЕ БЕШЕ НАУШКИМ !! ЗАДАЧА ЗА "РУСКИТЕ ШПИОНИТЕ" ЗА РАЗГАДАВАНЕ !! НИЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ УЗНАЕМ ИСТИНАТА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИГРИ !! КАКЪВ ГЕРБ, КАКЪВ ЖЪЛТ ТРАМВАЙ ???
74
Дане проговори за Костинброд и изборите! Ще стане.........
75
уж се карат за пред нас да се радваме,а в късни доби си душкат пр,ъднята
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
Проблема на давещият се е на самият давещ се.
78
отговор на коментар
за 1 асансьорче само де
79
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
80
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
81
професора Болшевик Вучков, оня ден пред дюнерджийницата "Мимас" на Графа. Стои пенджератия, отпред на тротоара с гладен поглед и преглъща на автопилот, гледайки как арабина реже мръвките от вертикалния шиш... Като го видях така Кукумицина блед и ми стана жал, та исках да го почерпя една порция Шиш-таук + айрян "Балкан" от 0,5 л., но нямаше място къде да паркирам наблизо и оставих почерпката за по-добри дни, ако му е писано.
82
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
83
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
84
отговор на коментар
Трудно ми е да си обясня, що за болен мозък е изръсил тази мъдра мисъл. Думата българоубийци , чудесно подхожда за комунистите, които убиха без съд и присъда бг интелигенция. Миналото на иторията го доказва. Кои фалираха и разграбиха държавата (банковият фалит, пенсионният фонд). Лошо е да си късопаметен, като се прибави и неграмотността+просташкият начин на изразяване, се получава дебил. Когато си дебил, няма кой да ти помогне. За съжаление, такъв си оставаш. Начинът, по който се изразяваш+ обидни квалификации, красноречиво говори за самата личност. Когато си непоправимо тъп и прост, си заслужаваш съдбата. Нещо за К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, милионерите след масовата приватизация, икономията на тока, купонната с-ма, Лукановата зима и празните магазини. Забравихте ли ги? СОЦА е пристъпил не само мозъците, но и душите ви. Животът отсява умните, можещите, кадърните, плявата се изхвърля. Животът е изпитание, ако не умееш да се реализираш и да се справяш, никой не ти е виновен, че си дебил.
85
Прав е 84. Много забравяме миналото. А за Цвъки, нека си лае,бита карта е отвсякъде !
86
Той обиколи България надлъж и нашир стотици пъти. Кой може да го отрече ? Вярно , че има слабости. Да бяха му казали ! Образованието му било много непредставително. Ами вярвате ли , че някой завършил Оксфорд , Кембридж , Принстън щеше да може да извърши това , което направи ЦЕЦО ? Левски , Ботев , Караджата , Стамболов , какво образование са имали ? Или тук платените писачи , за каквото им платят , пишат ли пишат глупотевините си !
87
Двете съдийки от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем... Двете обикновени съдийки от състава, пуснал австралийския убиец Джок Полфрийман, са споделили неофициално, че нареждането е дошло лично от Бойко Борисов. Първо председателят на състава – Калин Калпакчиев се опитал да и каже да подпишат каквото той е решил и че “по въпроса има решение отгоре”. Но двете жени – съдийки с дълъг стаж, казали, че подобно решение е абсурд, до момента не са пускали никога убиец така, и ще стане публичен скандал. Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: “Слушайте”... Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, “по който вече се е разпоредил”. “Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия – бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет – тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям...” – били думите на Бойко. После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо-десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете – отиват на трудовата борса. Затова и жениците дали съгласието си. Публично не са разказвали тази история, но я сподели във фейсбук известна съдийка, която след като бе уволнена от Бойко, в момента е активен коментатор по съдебни въпроси. 4udoslav published with write.as
88
Мисля, че това ще най-правилното име сайта, който години наред обрижва ГЕРБ и псевдо демокрацията
89
Защо Цветанов мълчи за безбройните калинки, които доведе и в парламента и в изпълнителната власт?! Борисов ако все още се чуди защо не вървят нещата в страната, нека знае със сигурност, че щом Караянчева е председател на НС, Милена Дамянова е шеф на комисията по образование и още един куп некадърници по места, хората няма да простят този път!
90
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
91
Тези два сапола ша са самоизядат най накрая, полуразложени политически трупове са, хубавото е , че го съзнават накрая ...:-)
92
91,коментара,по10лв,да беа пуснали,за някоя,добра кауза,убаво,щеше да е.
93
Ще взема асансьора до спалнята ми, и отивам да си легна
94
ОБИЧАМ ЦЕЦО И СИ МУ ПРАВЯ КАКВОТО ТРЯБВА, ЩОТО Е ГОТИН И НЕ Е СТИСНАТ.
95
Как ентелегентно обърнахте палачинката, до преди два месеца пишехте статии в които го възхвалявахте политик и организатор на избори, ревяхте в негова защита, и ИЗВЕДНЪЖ се превърнахте в младия Бареков, почна се едно анатемосване даже Данка вече му казва Цв Цв, колко ли трябва да ти е морала, честността и етиката, не ми е приятен Цветанов, даже си мисля че ще е добър организатор на селски спартакиади и работнически турнири по футбол, но за разлика от вас ВИНАГИ съм смятал че този не става за политик.
96
Останалите питеци с виснали ченета стискат и щракат по клавиатурите в подкрепа на питека Heдялко. Е, иската - не иската Главанакпитека от с. Хераково ще загуби най малко половината областни градове на 27 октомври. Няма да обсъждаме интелектуалната немощ на Цецу и на Тиквата. Единият е завършил с отличие Помощното училище в гр. Вършец, но правилно говори български език. Другият е доктор и доцент но не може да говори на майчиния си език ( "Кът съм ви къзал, че нема а го барам - начи нема а го барам", "Седайте и обедвайте", "Вечерах с царо, къзах му, че ония ора ша му земат имотите"....). И питека Heдялко стои на страната на този простак. Но какво да се прави, става дума за пари.
97
Този ми прилича на затворник .Да влиза в затвора и като повлече крак та ни един политически престъпник да не остане на свобода.
98
До коментар номер 15--браво това е точно в десятката и доста българи го виждат това
99
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
100
отговор на коментар
Много крими гледате май!!! Това ми звучи като : един гъз казал на друг гъз, че някакъв гъз му казал за някакъв гъз, който му бил казал, че оня гъз бил пръднал!!! Ама дали оня гъз е пръднал ????.....никой гъз не бил го чул...., но така казвали всички гъзове... А щом го казват толкова гъзове, значи е пръднал, кои гъз го интересува истината.....Оня гъз Трябва да е благодарен, че не са казали, че се е насрал....
101
Двете съдийки от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем... Двете обикновени съдийки от състава, пуснал австралийския убиец Джок Полфрийман, са споделили неофициално, че нареждането е дошло лично от Бойко Борисов. Първо председателят на състава – Калин Калпакчиев се опитал да и каже да подпишат каквото той е решил и че “по въпроса има решение отгоре”. Но двете жени – съдийки с дълъг стаж, казали, че подобно решение е абсурд, до момента не са пускали никога убиец така, и ще стане публичен скандал. Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: “Слушайте”... Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, “по който вече се е разпоредил”. “Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия – бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет – тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям...” – били думите на Бойко. После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо-десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете – отиват на трудовата борса. Затова и жениците дали съгласието си. Публично не са разказвали тази история, но я сподели във фейсбук известна съдийка, която след като бе уволнена от Бойко, в момента е активен коментатор по съдебни въпроси. 4udoslav
102
Двете съдийки от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем... Двете обикновени съдийки от състава, пуснал австралийския убиец Джок Полфрийман, са споделили неофициално, че нареждането е дошло лично от Бойко Борисов. Първо председателят на състава – Калин Калпакчиев се опитал да и каже да подпишат каквото той е решил и че “по въпроса има решение отгоре”. Но двете жени – съдийки с дълъг стаж, казали, че подобно решение е абсурд, до момента не са пускали никога убиец така, и ще стане публичен скандал. Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: “Слушайте”... Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, “по който вече се е разпоредил”. “Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия – бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет – тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям...” – били думите на Бойко. После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо-десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете – отиват на трудовата борса. Затова и жениците дали съгласието си. Публично не са разказвали тази история, но я сподели във фейсбук известна съдийка, която след като бе уволнена от Бойко, в момента е активен коментатор по съдебни въпроси. 4udoslav
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?