Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов в Харманли: Кабинетът „Орешарски“ създаде постоянния бежански лагер и го направи от отворен тип
Цветанов в Харманли: Кабинетът „Орешарски“ създаде постоянния бежански лагер и го направи от отворен тип
Автор: ПИК
Дата
Дата
6797
Коментари
8
Цветанов в Харманли: Кабинетът „Орешарски“ създаде постоянния бежански лагер и го направи от отворен тип

Постоянният бежански лагер в Харманли бе създаден от правителството на БСП с премиер Пламен Орешарски. През 2012 година ние имахме готовност тук да има временен център, но БСП го превърнаха в регистрационно-приемателен център от отворен тип. Това каза при представянето на акцентите от програмата в сектор „Сигурност и обществен ред” в Харманли председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. На събитието присъстваха водачът на листата на ГЕРБ-Хасково и областен координатор на партията Делян Добрев и кметът на Харманли Мария Киркова.

Председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ обясни, че определени политически партии използват темата за бежанците за нагнетяване на социално напрежение. „Опонентите ни демонстрират безотговорно поведение, пренебрегвайки националния интерес за сметка на популизма.  Те употребяват страха на българските граждани за извличане на политически дивиденти“, коментира Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че никога и по никакъв повод не е дискутирана темата България да се превръща в буферна зона за ЕС по отношение на мигрантите. Той посочи, че България е получила 320 млн. лева от ЕС за справяне с миграционния поток по време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. По думите на зам.-председателя на ГЕРБ, тези средства се насочват само за надграждане капацитета за охрана на външната ни граница и закупуване на ново оборудване за нуждите на опазването й. „До края на април – началото на май 2017 година ще бъдат завършени и последните участъци от защитното съоръжение на територията на българо – турската граница. Там ще се надгради съществуващата видеосистема с оглед осигуряване на бързата реакция за служителите на място“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че в следващ управленски мандат партията ще отговори на очакванията на обществото за по-голяма справедливост в малките населени места като осигури полицейско присъствие. „Предвиждаме конкретни мерки - 1 000 полицаи ще бъдат назначени през 2017 година. През 2013 г., въпреки сериозния миграционен натиск,  тогавашното ръководство на МВР предприе реформи, които не бяха удачни. Бяха освободени много служители от системата. В същото време се предприе системното командироване от вътрешността на страната. БСП оголи населените места от полицейско присъствие. Това затрудни работата на полицаите и повиши криминогенния фактор“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 

Напиши коментар »
(8)
1
Тези избори са падението на ГЕРБ и това ще се крие до последния момент. Бъдете сигурни, че ако беше възможно, ЦИК нямаше да огласят резултатите и на 27 март. Защото правителството може да е служебно, но ЦИК продължава да е институция на Бойко. И днес репресивната му машина мачка всеки, който дръзне да направи някаква прогноза за бъдещето. Свободната воля на електората да подкрепя една или друга партия преди изборите е смачкана и дори във форумите коментарите старателно се забърсват. За сметка на това обаче по цял ден четем предимно какво е обещал Борисов и останалите от агитката му на все по-оредяващите симпатизанти на предизборните срещи на ГЕРБ. На предишни избори тези срещи се правеха по площади, сега са в читалища. А често, освен няколко довлечени насила граждани, в залата няма никой. Обещават се благини на калпак. 300 лева минимална пенсия, 700 лева минимална заплата, 1 500 средна, магистрали в чували, саниране и на последната колиба, икономически растеж… та даже и Луната. Само че вече никой не иска да слуша, камо ли да вярва. Понеже след всяко гербаджийско обещание следва въпросът: Защо не направихте всичко това досега? И смислен отговор няма! Защото хвърлилите се в боя Боко, Цецка, Цецко, подсъдимият Делянчо, едрогабаритното Лили и Караянчева с индианския прякор „Голямата уста“ вече не знаят какво да кажат и сами не си вярват на обещанията. А най-лошо е да лъжеш така, че да не можеш да убедиш и себе си.
2
Още първото правителство на ГЕРБ поиска България да стане "гранична зона" и "гореща точка" и Борисов обеща пред Меркел, че ще направим лагери за мигрантите. Когато това изтече по немските медии, Бойко взе да усиуква и увърта, че не го били разбрали правилно. После тихомълком прие Постановление за 3 лагера, единият е Харманли, за което получи 320 млн. Всеки Юда получава сребърници за предателството си, но името му остава в историята като на Предател!
3
Човекът с шесте апартамента ЦвЦв абсолютен лъжец и манипулатор член на БКПи щатен слущител на ДС пак лъже и манипулира само и само пак да влезе във властта Орешарски бил виновен за бежанците Да излезе и да каже кой подписа ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 за бежанците Подписа го неговия гуро Тиквуций и продаде България ДОЛНИ ПРОДАЖНИЦИ
4
ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ Е ВИНОВЕН АМИ КОЙ ПОДПИСА ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208
5
Цвъки пак излъга!!!!!Да има бежански лагер край Харманли е решено при борисов 1 като превеждат пари за подготовка.При Орешарски установяват,че парите преведени и опоскани . ,терена тръни без да еработено.Господ да пази България от ГРОБАРИТЕ. от ГЕРБ!!!!!!
6
Кабинетът „Орешарски“ създаде постоянния бежански лагер, a kaбинета Борисов ПРИЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 ЗА ЗАСЕЛВАНЕ НА МИГРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ.
7
Този Цвъ прилича моя п...с в главата
8
Орешарски ми сра в гащите и направи нашата тиква пидал.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?