Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов в Рибново: Няма да правим коалиции с ДОСТ, ДПС и БСП
Цветанов в Рибново: Няма да правим коалиции с ДОСТ, ДПС и БСП
Автор: ПИК
Дата
Дата
9204
Коментари
9
Цветанов в Рибново: Няма да правим коалиции с ДОСТ, ДПС и БСП

Няма да правим коалиции с ДОСТ, ДПС и БСП. Това каза в село Рибново председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач в листата на ГЕРБ за област Благоевград Цветан Цветанов.

По думите му за ГЕРБ бъдещото на България е обърнато към европейските ценности. „Нека не забравяме, че кабинетът „Орешарски“ ни остави дефицит 5,5% и огромни задължения, които да плащаме като КТБ, „Белене“ и прочие“, каза още Цветанов. Той добави, че за политическа партия ГЕРБ основен приоритет при следващото управление ще бъде запазването на икономическия ръст. „Искаме да повишим минималната и средната работна заплата, както и пенсиите, но съизмеримо с икономическия ръст“, заяви Цветанов. Той допълни, че ГЕРБ е партия, която винаги ще застане зад всяка една община, която иска да се развива и да кандидатства с проекти в рамките на европейската солидарност.

Цветанов подчерта че ПП ГЕРБ при следващ управленски мандат ще работи за стимулиране на тридетния модел и финансиране на всички български семейства, които имат репродуктивни проблеми. По време на срещата с жителите на Рибново те апелираха към Цветанов да бъде внесен проект за разширяване на училището в населеното място. От своя страна зам.-председателят на политическа партия ГЕРБ заяви: „Що се касае до училището това е поет ангажимент от нас проектът за него ще бъде внесен веднага след съставянето на ново правителство, ще направим всичко възможно за изграждане и на спортни площадки, за да намалим агресията.

Цветанов отбеляза, че е уверен в победата на политическа партия ГЕРБ на предстоящите избори. “За нас е важно да имаме повече народни представители, за да имаме стабилно правителство. Молбата ми към всички, които се колебаят за кого да гласуват е да не допуснат БСП да се върне на власт и да не разпиляват своя вот. Всички от нашата листа, които станат народни представители няма да забравят за Рибново, благоевградска област и България. Извлекли сме си поуки от всички грешки, които сме допуснали и ще направим всичко възможно да ги коригираме“, подчерта Цветанов.

„Важно е да направим правилния избор. ГЕРБ е силната партия която ще спечели изборите“, каза още той. Цветанов коментира, че задължително трябва да се помогне на децата в Рибново, като им се създаде по-добро бъдеще, разширявайки училището. В Рибново Цветанов бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител Даниела Савеклиева и част от останалите кандидати в листата на партията. 

Напиши коментар »
(9)
1
преди да се появи ДОСТ, Същите хора участвуваха в правителството на Борисов-2
2
Ще правим коалиция само с БКП и с ДС.
3
Направо ти повярвах, дмагог кирлив.
4
Народът си обича куманизъма и това е. В първите четири партии - само куманисти. Ето какво е публикувал Димитър Талев през 1940 г.: - "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
5
Значи ми се е привидяло подкрепата на Цецка Мамата от ДОСТ и турските телевизии, и от Ердоган! Било е мираж! Искат герберастите да ми внушат че аз не съм добре, а те са с всичкия си, ТАКА ЛИ Е, Цветанов???
6
Има едно друго проучване, но то никога няма да види бял свят по обясними причини. В момента БСП води на ГЕРБ с 8,7 процента. Плюс минус 1 % социологическа грешка. И именно то е реалната социологическа прогноза, защото: На хората им дойде до гуша от Борисов и неизпълнените му обещания. Дойде му до гуша от наглост и лъжи! От тупане в гърдите, където кънти на кухо. От метани и продажба на националните интереси и достойнство. Затова днес един лозунг обединява последните надежди на изстрадалите българи: Свобода или…ГЕРБ!
7
"Цветанов в Рибново: Няма да правим коалиции с ДОСТ, ДПС и БСП", ако влезем в парламента...
8
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
9
Цецо брокера се появи с торбата с лъжите .Ти ако помниш като себеподобните си събратя маймуни няколко минути ние не сме забравили как управлявахте с Местан заедно този път няма как да ви повярваме
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?