Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов в Монтана: Инвестицията в образованието създава повече квалифицирана работна ръка
Цветанов в Монтана: Инвестицията в образованието създава повече квалифицирана работна ръка
Автор: ПИК
Дата
Дата
4551
Коментари
3
Цветанов в Монтана: Инвестицията в образованието създава повече квалифицирана работна ръка

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ в Монтана и областен координатор на партията Дилян Димитров и кандидати за народни представители от ГЕРБ посетиха шивашка фирма в Монтана, за да разговарят с работещите там.

Цветанов заяви пред хората, че ГЕРБ е единствената партия, чиято листа с кандидати за народни представители е съставена изцяло от местни хора и доказани професионалисти. „В следващ управленски мандат ще заложим на инвестиция в образованието, за да има повече квалифицирана работна ръка, която да отговаря на нуждите на бизнеса. Важно е хората да мислят разумно и да вземат правилното решение на 26-ти март с номер 11 в бюлетината“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че икономическият растеж е важно условие за увеличаването на доходите на хората. Той разясни пред присъстващите, че ГЕРБ предвижда редица реално изпълними мерки за развитие на икономиката, включително изграждането на няколко индустриални зони като тази край Пловдив.

Напиши коментар »
(3)
1
Лъготини в бъдеще време. Ами досега като бяхте на власт защо не го направихте ами си гледахте собственото благополучие? Не заблуждавайте с местни кадри, защото хората разпознават честните от партийните мошеници.
2
МНОГО Е СМЕШНО И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЪЖНО ДА ГЛЕДАШ КАК ЕДНИ ХОРА ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СВЪРЖАТ ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ В СМИСЛОВ ТЕКСТ ДА ГОВОРЯТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО КАТО ЦЕННОСТ И ТО СЛЕД КАТО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ СА БИЛИ НА ВЛАСТ В СЕДЕМ ОТ ТЯХ. ЛОШОТО Е, ЧЕ НЕ САМО СА БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА, А СА БИЛИ ДВАМАТА ДУШИ С НАЙ-ГОЛЯМАТА ВЛАСТ В ДЪРЖАВАТА, НО ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА НЯМАТ НИЩО НАПРАВЕНО ОСВЕН ГОЛЕМИ ПОРАЗИИ.
3
и къде ще работят като калинките на герб са заели местата ,а нищо не става от тях
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?