Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов в Димитровград: ГЕРБ ще изгради физкултурни салони във всички училища в страната
Цветанов в Димитровград: ГЕРБ ще изгради физкултурни салони във всички училища в страната
Автор: ПИК
Дата
Дата
9113
Коментари
11
Цветанов в Димитровград: ГЕРБ ще изгради физкултурни салони във всички училища в страната

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, кметът на Димитровград Иво Димов и кандидати за народни представители посетиха спортна зала „Младост“ в Димитровград. Залата в момента се ремонтира, благодарение на целева субсидия от 3 милиона лева, отпусната от правителството на Бойко Борисов. Тя не е ремонтирана от създаването си преди 40 години.

Цветан Цветанов заяви пред присъстващите, че само при стабилно правителство на ГЕРБ е възможно да продължат да се правят такива мащабни инвестиции. “Спортът е важен и ние винаги сме се отнасяли с необходимото внимание към изграждане на спортни зали, фитнес площадки и съоръжения във всички населени места. В следващ мандат на ГЕРБ ще отделим 130 милиона лева, за да осигурим физкултурни салони във всяко училище. Това е реално изпълнима политика”, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

В ход е ремонтът, при който спортна зала “Младост” ще придобие изцяло нов облик. Направена е хидроизолация на покрива. Предвидено е модернизиране на вътрешните пространства: цялостна подмяна на настилките и на облицовките за по-добра шумоизолация, както и на съществуващите инсталации - парни и климатични. След приключване на ремонта залата трябва да има изградени коментаторски кабини, команден пулт за озвучаване, ново осветление, нови седалки, обособяване на кафене и на зала за свикване на пресконференции. Новост на фасадата на зала ще бъде оформено информационно пространство (табло), от което ще се виждат афиши за предстоящи спортни събития.

Напиши коментар »
(11)
1
За кражбите на ГЕРБ от спортни залички знаем, но кога ГЕРБ ще ИЗГРАДИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ДА ЗАРАБОТИ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ДА НЕ Е ТОЛКОВА БЕДЕН???? А, може би от тях НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ !!!
2
Нашата съгражданка Гергана Кръстеае заслужава да е депутат,но двамата престъпници до нея Цецо физкултурника и Делян Добрев /Малкото мавърче/ как имат очи да се показват пред хората.Точно Мавърчето ще е виновно за слабия резултата на ГЕРБ в областта.В съседния град Хасково не искат да чуят за него ,но и при нас е персона нон грата.Мавър ти просто си за Централния.
3
Тепигьозлъка и наглостта са характерни черти за всеки членове или привърженик на мутренската групировка.
4
Аахаха, прекарали са ги да се снимат с жълтите каски. Българска работа...
5
Всичко е наред,та опряхме до спорта! Хубаво-да има физ.салони в училищата,но учениците в тях НАМАЛЯВАТ,защото родителите им отиват на гурбет в чужбина. Заминават на работа. Е,излиза,че на първо място е ИКОНОМИКА,производство и реално повишаване на доходите.Ама то от физкултурник какво може да очакваш?!
6
Аз имам каска къде е с 2 рога, като викингска.
7
За кого? За новите небългари на предателите на България. Гнус ме е от политическата класа.
8
ххаххаххххахаааа гербаджийте нещо напоследък са видимо неадекватни.......преядоха с власт и крайно време е народа да им даде ,,наказателен,,вот
9
ДААА В ТЕЗИ ФИЗКУЛТУРНИ САЛОНИ ФИЗКУЛТУРНИКА С 6-ТЕ АПАРТАМЕНТА ЩЕ ПРЕПОДАВА ФИЗ.ВЪЗ. РАЗБРАЛ Е ЧЕ НЯМА ДА Е В ПАРЛАМАТА И СИ ПОДГОТВЯ НОВАТА РАБОТА. КАКТО КАЗВАТ СТАРИТЕ ХОРА. НА ГОЛ ТУМБАК ФИЗКУЛТУРНИ САЛОНИ. МАМЕ.НЦЕТО ВИ ДЕВА ГРОБАРСКА. ТЕ ЗА НАРОДА НЕ МИСЛЯТ А МИСЛЯТ КАК ДА КРАДНАТ ЕВРО МАНГИЗИ. СЕВЕРНА ТАНГЕТА ЗА НИКЪДЕ ЗА 10 КМ 68 МИЛИОНА МАГИСТРАЛИ НА ДУНАВСКИ ВЪЛНИ 300 000 000. МИЛИАРДЕРИ ГИ НАПРАВИХТЕ ДА ВИ ЕВА МАМЕН.ЦЕТО И НА ВАС НЕДЪГАВО ПЛЕМЕНЦЕ.
10
Хората на снимката изглеждат смешни , нелепи , карикатурни , гротескни. Направо изядоха хляба на КАДЪРНИТЕ карикатуристи от ПРАС-ПРЕС.Ти остави , че изглеждат комедийно , а и така говорят и мислят.Което вече става ТРАГИЧНО. И последствията ще са обаче на наш гръб.
11
Ама ей, два мандата без салони ли бяха училищата? А вий в тиквите ли бяхте, Цвитанов?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?