Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов във Варна: Няма да позволим БСП да разруши държавата
Цветанов във Варна: Няма да позволим БСП да разруши държавата
Автор: ПИК
Дата
Дата
11070
Коментари
15
Цветанов във Варна: Няма да позволим БСП да разруши държавата

Няма да позволим БСП да се върне на власт и да разруши държавата. Няма да допуснем и повече компромиси по отношение на изпълнението на секторните политики, заложени в програмата за управление на ГЕРБ. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с варненската общественост, на която присъстваха близо 300 души.

Той обясни, че в следващ управленски мандат ГЕРБ ще заложи на инвестиция в образованието. “Ние ще увеличим два пъти размера на учителските заплати, защото това е предпоставка за привличането на млади и квалифицирани специалисти в сферата на образованието. Професионалното образование трябва да бъде грабнакът за личностно развитие на младите хора. Образованието дава перспектива за подготвени специалисти и по-добра бизнес среда”, каза Цветанов.

Като друг приоритет заместник-председателят на ГЕРБ изтъкна премахването на бюрокрацията. “Ще направим така, че администрацията да работи в услуга на гражданите, а не обратното. Ще постигнем още по-висок икономически ръст, за да има достатъчно налични средства в държавния бюджет за увеличаване на доходите и пенсиите на хората. Всичко това е реално изпълнимо. За да го направим, се нуждаем от категорична победа на 26-ти март”, подчерта Цветанов. Той бе категоричен, че българските граждани не трябва да допускат да се върнат на власт тези, заради които бяха спрени европейските фондове само преди две години. “Нещата в общините се случват, когато имат финансова подкрепа от държавата. Това става и благодарение на европейското финансиране. Всеки глас е важен, за да има стабилно правителство. Уверен съм, че всички ние ще направим правилния избор с номер 11 в бюлетината – за ГЕРБ и реални решения за България”, посочи още Цветан Цветанов.

Водачът на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна Павлова коментира, че осите за развитие, на които трябва да се наблегне в региона на Варна, са две. По думите й, туризмът трябва да се разшири и в посока на по-малки населени места в областта. Павлова обеща подкрепа и за развитие на инфраструктурата. Тя акцентира върху довършването на АМ “Хемус”, което е важна предпоставка за развитие на туризма и за икономическата зона в региона. Кандидатът за народен представител от Варна и  бивш спортен министър Красен Кралев акцентира върху постигнатото от правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов в сферата на спорта. Той подчерта, че в следващ управленски мандат партията предвижда изграждане на физкултурни салони във всяко училище.

“Ударният темп на развитие на Варна ще продължи и ще се ускорява. Развива се индустрията, навлизат аутсорсинг компаниите, развива се строителството, повишават се доходите на варненци. Нужна ни е убедителна изборна победа и стабилно правителство, за да продължи просперитета на Варна и региона”, категоричен бе кметът на Варна Иван Портних.

Напиши коментар »
(15)
1
300 души администрация закарана насила от кмета на Варна под строй по списък и заради тези не можах да си взема детето от детската градина навреме
2
Цвъчко - върни 6-те апартамента! И теб ще те стигне проклятието, като при Мутрата БОКО!
3
ВИЕ ОТ ДКМС(ГЕРБ)-ОТ КОГА НЕ СТЕ БОЛШЕВИКИ???АМА КАТО ШОФЬОР В ДС,ТИ БЕШЕ ДОБРЕ НАЛИ???БАЦЕ ЗАЩО ЧАК-1995г СЕ ОТКАЗА ОТ БСП???ЗАЩОТО НЕ Е БИЛ,СЪГЛАСЕН БКП ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА БСП!?!? "МАМА"-ЗАЩО Е БИЛА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП???ОДГОРЕ НА ВСИЧКО И НЕЩЕШЛИ И БОЛШЕВИШКИ ВНУЧКИ ПРИ ВАС!?!?!?СТИГА АНЕГДОТИ!!
4
Брано така трябва!
5
герб е нанадминат разрушител на държавата
6
Страшна навалица!!!!!!!! 300 души????????!!!!!!!!!!!! Няма начин да не спечелят изборите.
7
цецко ли ще печели Варна axaxaxaxaxxaaxax
9
Цецко,приличаю в главата на моя п.. с!
10
ДРУГАРЮ ФИЗКУЛТУРНИК КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ОСВЕН ДА СЕ НА.СЕРЕТЕ ДРУГО НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ. ЩЕ ИЗ.СЕРЕТЕ ЕДНО ГООООЛЯМО ЛАЙ.НО И ЩЕ ОСМЪРДИТЕ ПЕЙЗАЖА. ВСЕ ОЩЕ ЛИ ТОЗИ С ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА НЕ Е РАЗБРАЛ ЧЕ НАРОДА ИМ ГО НАВУТА КВАДРАТНИЯТ С КОТЕШКАТА ГЛАВА? Е КАК ДА РАЗБЕРАТ КАТО ХАЛКИТЕ ИМ СА РАЗТЕГНАТИ ОТ ЕВРОГЕЙЦИТЕ? ТОЛКОВО ЕВАНЕ НЯМА КАК ДА СА ОСТАНАЛИ ТЕСНЯЦИ. ТО НЕ БЯХА В ПОЗА ПАРТЕРА В ПОЗА РАЗКРАЧ В ПОЗА КУЧЕШКАТА АБЕ ИЗОБЩО ЦЯЛАТА КАМА СУТРА ИЗРЕДИХА. ТАКА ЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ КАКТО КАЗАХ ПО ГОРЕ ОСВЕН ДА СЕ НА.СЕРАТ ДРУГО НЯМА ДА ПОСТИГНАТ!
11
Реших на 26 март 2017 твърдо да гласувам против българоубийците от гроб опс герб за да се насере от яд в гащите плешивия лъжец Цветан Цветанов като загубят изборите.
12
До златена Ама заради такива като теб сме на тоя хал...аман от тия комунисти
13
Няма да позволите на БСП , те няма да успеят , защото вие ще го направите най - добре!
14
Цецо, ми то ГЕРБ я разруши вече!
15
Точно така - НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ! Позволявайте САМО и ЕДИНСТВЕНО собственото си благоденствие и угояване. Вижте хората на снимката - охранени , натежали , тантурести , самодоволно разплули се в партийно-властовия комфорт. ГЛАДНИЯТ ВЯРВА ЛИ НА сития ? ! Отговорете си сами....и умната !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?