Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цачева разкри притеснена ли е от загуба на президентския вот и предсрочни избори
Цачева разкри притеснена ли е от загуба на президентския вот и предсрочни избори
Автор: ПИК
Дата
Дата
18666
Коментари
10
Цачева разкри притеснена ли е от загуба на президентския вот и предсрочни избори

По-интересно е как ще постъпят другите лидери, при условие, че не спечелят изборите. Така кандидатката за президент Цецка Цачева отговори на въпрос на Би Ти Ви дали се притеснява, че, ако не бъдат спечелени изборите от ГЕРБ, кабинетът ще подаде оставка и ще има предрочни избори.

Изявлението за предсрочните избори бе направено от премиера Бойко Борисов преди време. 

Това е заявление на отговорен лидер, посочи тя. 

 

Напиши коментар »
(10)
1
Ако тази жена стане президент, за мен пет години няма да има Нова година! Само, като си помисля, че тя ще произнася новогодишното поздравление,.........Ужасявам се!
2
Цачева президент!
3
Само Цецка Цачева за президент!
4
Не забърсвайте коментарите. Нищо лошо не бях написал за мамата ни.
5
цецо и казал да не се притеснява всико е готоо
6
за ген радев РАВНИС
7
Никога не е имало такава голяма разлика преди първи тур.
8
бъчварова, ненчев, плевнелиев, лалова, искра фидосова, москов. Сега и цецка за коледна звезда, и ега ти елхата герберастка! Аз съм прост и вие сте прости.
9
08.04.2010 - проф. Борисова се представи на журналистите в Министерския съвет "За колегите си тя е новата Кристалина на Бойко. Няма друг министър сред предишните, който да е от нейната класа, убедени са колегите й." Пореден опит да се издигне "най-подходящата" жена на висока длъжност
10
веднага да проеме функциите си като президент още от първия ден - компетентна, тя ще е независима във вземането на решения и това ще й позволява да е добре ориентирана във вземането на решения.Компетентността е определяща за вземането на независими решения. За каква компетентност може да се говори при Радев - човекът не може да артикулира обикновена реч, а странните му обещания и "умозаключения" могат да предизвикват само недоумение. А както каза вчера един политик, той още при представянето му от Йотова бе публично унизен и "го вкараха в кувьоза на зависимостта" - Йотова прозвуча заплашително, че отклоняването от онова, което обещава ще бъде последвано от.......защото партията помни! А как въпросните кандидати ще обяснят противоречието между онова, което БСП говори в страната за мигрантите и плаши с тях бабите, и факта, че техните евродепутати са подписали резолюция на Европейския парламент за НАСЪРЧАВАНЕ НА МИГРАЦИЯТА?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?