Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цачева: Границите на България са добре охранявани – всичко друго са спекулации
Цачева: Границите на България са добре охранявани – всичко друго са спекулации
Автор: ПИК
Дата
Дата
10918
Коментари
8
Цачева: Границите на България са добре охранявани – всичко друго са спекулации

Образованието и квалификацията на младите хора ще бъдат един от основните ми приоритети като президент на България. Tова заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Грамада, област Видин. 

“Младите хора трябва да бъдат образовани, да бъдат квалифицирани, защото нужда от такива кадри имаме във всички сфери на икономиката. За да дойдат инвеститори и да бъдат разкрити нови работни места, те имат нужда точно от квалифицирани хора“, каза още Цачева. Тя припомни пред жителите на Грамада, че е живяла и отраснала в Плевен, но познава съвсем от близо проблемите и на най-малките населени места в Северозападна България. „Като президент ще настоявам пред правителството, пред всички министри и пред парламента, че решаването на проблемите на хората от Северозапада трябва да бъдат постоянно на дневен ред. Хората от региона обаче също трябва да ни помагат. Заедно трябва да съхраним историята и културата си, да развием региона си.

На всички международни срещи в чужбина и в България, винаги съм отстоявала на висок глас, че България има уникална земя, чиста природа и уникални водни ресурси. Ще продължа да бъда говорител за възможностите, които предлага Северозападна България за инвестиции“, категорична бе Цецка Цачева.

Цачева подчерта, че заедно с вицепрезидента Пламен Манушев, който е истински патриот и родолюбец, ще работят на първо място за единство на българската нация. „Ние получихме подкрепата от истинската народна партия ГЕРБ и от нашия председател Бойко Борисов, но ние ще бъдем президент и вицепрезидент на всички български граждани, затова протягаме ръка да получим доверието ви. Основата, върху която стъпваме, са новите площади, пътища, пречиствателни станции, училища и детски градини, изградени от правителството на Бойко Борисов. Но има още много работа, за да стане България такава каквато я искаме“, каза тя. По думите й, за да се случи това обаче, страната ни трябва да бъде стабилна.

„Докато партиите се карат, институциите не могат да работят в интерес на гражданите. Ние ще работим за сигурност във всички сфери на живота на гражданите, за сигурни граници. Опонентите ни се заиграват със страховете на хората, затова съм длъжна да заявя, че границите на България се охраняват по най-добрия начин и всичко друго са спекулации. За да живеем сигурно, трябва и работа, за да изучим децата си, да помагаме на родителите си и да развиваме регионите си. За да имаме тези гаранции е нужен и независим, справедлив и работещ сигурен съд, за какъвто ще настоявам“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент на България.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев поздрави жителите на Грамада и ги призова като наследници на славни мъже и бойци да направят правилния избор на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „Нека заедно да изберем първата жена президент на България. Цецка Цачева е най-подготвеният кандидат, който има всички качества да заеме този висок пост в държавата“, заяви вицеадмирал Манушев.

Напиши коментар »
(8)
1
Душата ми от смях изтръпна- Цачева запя, че ГЕРБ цъфна. Цъфнал той, та вързал. Към нов гаф се е забързал.
2
Всеки час, в който това правителство е на власт, е пагубен за България. Прочетете какво казва тази – поели били ангажимент “ да настаним бежанци, да им осигурим възможности да пребивават тук и да се интегрират в нашето общество по възможно най-толерантния начин „. Какви са тези идиотщини ? Кога сте поели този ангажимент ? Защо сте го направили ? За колко бежанци става дума- 100 000 ? Един милион ? Натрапвате ни тази паплач, само защото вземате пари за всеки един. Утре със същото безочие тези продажници ще кажат, че са поели ангажимент да отстъпят Кърджали на Турция, че са продали водите на Струма на Гърция за следващите 20 години, че дават Добруджа под наем, а въздуха, който дишаме – на концесия на чужд инвеститор. Нито едно българско правителство не е било толкова продажно, никое друго не е унищожавало с такава скорост и толкова стръвно държавата. Горко ни, ако продължаваме да ги търпим.
3
Герб са най голямата спекулация и всички го разбраха
4
Мамицата ни Цачева! А като се охранява добре границата ни, от къде нахлуват стотици мигранти на седмица? С парашут ли ни спускат, но небето ни се охранява от братята от САЩ?
5
Цачева е отличен администратор, чиновник и партиен секретар. Но за президент трябват други качества. Радев е отличен пилот и военен, но се обяви за преразглеждане на участието на България в ЕС и НАТО. Явно, че ген. Радев е патриот, но не български, а руски. За националната ни сигурност ще е много опасно и вредно, който и да е от тях да стане президент.
6
вчера цял вагон са тук,днес нови
7
Бат Бойко не разбираш ли че с недоразумения като министърката на МВР сам си вкарваш гол в собствената врата.А за президента ти не ми се говори че там трагедията е покъртителна.И сега с тази транс гендер травеститка Чочка Цицева направо ще се довършиш.Толкова ли няма нормални и мислещи люде та опираш до тези музейни екземпляри.
8
Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ще го последва... На границата да се сложат в цял ръст образите на Министърката на туризма, на Правосъдната Екатерина и на председателката на Парламента-МАЙКАТА. Пък и на страхотията Фидосова. ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?