Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Хората на Бареков готови да подкрепят кабинета, „ако има програма и приоритети”
Хората на Бареков готови да подкрепят кабинета, „ако има програма и приоритети”
Автор: ПИК
Дата
Дата
4515
Коментари
23
Хората на Бареков готови да подкрепят кабинета, „ако има програма и приоритети”

На президента Росен Плевнелиев казахме еднозначно, че за нас изборите не са най-доброто решение. Това заяви след почти двучасовите консултации при президента Росен Плевнелиев зам.-председателят на ПГ Български демократичен център (БДЦ) Румен Йончев, предаде Агенция „Фокус“. „Необходимо е политическо мнозинство, базирано на широка основа и дългосрочна перспектива“, заяви Йончев. Той поясни, че ще гласуват за новото правителство само и единствено ако видят, че има програма и приоритети на управлението.

„Очакваме тези приоритети, но както виждате и тези, които ги пишат, не са наясно какви са още те. Надяваме се, че по-бързо ще се справят“, каза още Румен Йончев.

Напиши коментар »
(23)
1
Новото правителство на България трябва да се състои от 3-4 проевропейски партии и да са ситуирани в център-дясно и да нямат ксенофобски елементи вътре в себе си. Може да се наложи някои от политиците да бъдат вкарани във фризера, ако техните партии участват в преговорите за правителството и имат антиевропейски нагласи.
2
Точно така е, ако има приоритети - има и подкрепа.
3
Едно е ясно - едно дясноцентристко правителство с мандата на ГЕРБ може да бъде успешно, само ако е подкрепено на принципна основа от БДЦ.
4
Правителдството може да се състои и голяма парламентарна подкрепа може да бъде получена още при първото гласуване на кабинет на ГЕРБ с участието на експерти, ако се постигне принципна договорка по приоритетите, които трябва да следва следващото правителство, включително и привличането на чуждестранни инвестиции след мащабни реформи в правосъдието, енергетиката и икономиката.
5
БДЦ е политически фактор с проевропейско настроение. Партията обръща внимание на енергийният сектор, които в момента е в плачевно състояние. Партията има привърженици също и в Европейският парламент, което е доста показателно.
6
Големите партии са проявили разбиране и смирение, давайки тон за добър и толерантен диалог. В същото време по-малките партии се държат неадекватно и се опитват да извиват ръце, за да спечелят министерски постове. Това не трябва да се допуска, трябва да се работи за България
7
Важно за България е подкрепата на всички партии и обединението им в едно
8
Безспорно БДЦ са тези днес, които показват най-европейско поведение на откритост, диалогичност и толерантност в българския парламент, така трябва.
9
Истината е, че ако не се научат и не загърбят личната вражда , просто ще унищожим единственото нещо, което имаме, а именно - България!
10
Що така , появят ли се някъде БДЦ веднага се размирисва на турски фекалии и се носи дрънчене на ибрици.
11
За да се заработи най-накрая срещу разрухата на България е необходимо стабилно правителство за максимално дълъг период с ББЦ в него!
12
Когато става въпрос за народа , всички трябва да работят заедно. Неясните точки, тихите вражди ще доведат родината и народа до пълен катарзис.
13
А пеещите песни във фейсбук ги боли за народа!!!
14
БДЦ не публикуват песни или да пишат стихотворения. Работят си като професионалисти.
15
ББЦ ще подкрепи политика,а не партия!!!
16
Властта не е самоцел за ББЦ!!!
17
БДЦ ,ББЦ - стари к..и в нов бърдак. Все отрочета на Ибрика и благодетелят му Доган...Именно тия са новияпроект на ДПС за участие във властта, след изчерпването на предишния - АТАКА.
18
Спечелиха места в парламента с кампания анти-Б.Б., а сега се гласят за софрата, аман от боклуци тип Янето...
19
Този вирус-БДЦ(ББЦ),не трябва да бъде допускан до властта,дори...безплатно!Това,че се само предлагат,се дължи на това,че Ковачки иска да осребри инвестициите си в "Проекта Бареков"и не се гнуси от нищо,за да го направи!Само дето не се усеща,че номерата му могат да минат само пред измъчените неграмотни миньори!И че скоро ще му бият такъв шут в миризливия му задник,че ще се спре чак...в Сърбия,където го чакат,за да го"онождат"!
20
много тролчета на дудука драскат тук , как ще искат други избори парите на дудука свьршиха , той се уреди сьс сладка службица а другите да духат супата
21
А като плюхте Борисов дудукови тролове добре бяхте на заплата и ТД+СО и ядяхте кифтета.Явно заплатата е намаляля и хвалите там дет плюхте.
22
БДЦ е политически фактор с проевропейско настроение. Партията обръща внимание на енергийният сектор, които в момента е в плачевно състояние. Партията има привърженици също и в Европейският парламент, което е доста показателно.
23
Само БДЦ досега ясно са заявили какво ще подкрепят при съставянето на кабинет и не са се отклонили от позицията си.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?