Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ФОТО БОМБА В ПИК: Елена Йончева с нов таен апартамент - ето го свекър й с къщите за гости за 400 бона от еврофондове (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
ФОТО БОМБА В ПИК: Елена Йончева с нов таен апартамент - ето го свекър й с къщите за гости за 400 бона от еврофондове (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
116113
Коментари
54
ФОТО БОМБА В ПИК: Елена Йончева с нов таен апартамент - ето го свекър й с къщите за гости за 400 бона от еврофондове (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Имотната кралица на БСП и обвиняема в пране на пари от КТБ през офшорка депутатка Елена Йончева отново се е скрила със семейството си, разузна ПИК. Както първо медията ни разкри, тя не обитава никой от луксозните си палати за близо 2 млн. лв. и живееше под наем в огромна къща в "Драгалевци" срещу 3400 лв., които скандално не декларира пред антикорпуционната комисия. Вероятно защото от месеци не взима заплата и няма как да оправдае покриването на този разход.

След като ПИК показа имението й и гръмна скандалът с декларацията й, Йончева се е изнесла и от там и се е скрила в друг таен апартамент. За него медията ни преди време съобщи, че се води на името на мъжа й - архитект Пламен Тодоров. Именно той е човекът, който се грижи за сина им Тео, около който също наскоро избухна скандал. Детето бе вкарано от майка безскрупулно в предизборната й кампания, като Йончева лично се похвали, че я смятал за кучка.

"Мама е кучка, която бие Бойко", зарадвано съобщи Йончева, че казвал малкият й син, когато го попитат какво работи майка му. Скандалът бе огромен, не само заради думите, които ползва детенцето, но и заради това, че обвиняемата депутатка се гордее с тях. Явно обаче тя твърде рядко има време да го възпитава, тъй като усърдно се напъва да изпъкне в политиката със скандали и манипулации. 

През това време синът й расте, отглеждан от баща му и неговите родители. Архитектът разчита основно на тях за помощ и явно заради това към днешна дата живеят с Тео в една и съща кооперация с тях. Апартаментът на Пламен Тодоров е в съседство с този на баща му Анатоли Тодоров Стоянов. 

Около свекъра на Елена Йончева също избухнаха сериозни скандали и той е проверяван от прокуратурата за неправомерно харчене на средства от еврофондовете. Първо разследване на ПИК показа, че той е усвоил близо 400 хил. лв. от фонд "Земеделие" за три луксозни къщи за гости в крайморското село Велика. Документите обаче сочат, че докато са били под мониторинг къщите не са работили под предназначение, за което прокуратурата се самосезира и проверява всички документи около изграждането на имотите, в което е участвал и мъжът на Йончева, а самата тя си е почивала през лятото, тъй като са ползвани само от семейството.

Отново разследване на ПИК показа, че Елена Йончева със свекър си е станала съсобственик на огромните парцели земи именно с лица, пряко свързани с фалиралата Корпоративно-търговска банка. И то скоро след аферата с офшорната й фирма, в която според обвиненията на прокуратурата и документите по случая са преминали около 600 000 лв. от банката на беглеца от родното правосъдие Цветан Василев.

Става дума за имотно съдружие с три повече от интересни лица – адвокатите Румен ЛюцкановВладимир Кинкин и Гроздан Добрев. Триото участва в сделката по приватизацията на КТБ като консултанти от българска страна чрез адвокатската кантора „Добрев, Кинкин, Люцканов и партньори“. По-късно пререгистрират кантората на „Тръст контрол“ ООД, което притежава през 2003 г. 7,1 % от капитала на КТБРумен Люцканов е и заместник-председател на надзорния съвет на КТБ.

Люцканов, Добрев и Кинкин през 2004 г. започват серия от имотни покупки в местността Шаранков рид в Панчарево. Тримата изкупуват от различни частни лица декари земи заедно с Миланка Таскова, Хриска Мирчева и свекър й Анатоли Тодоров Стоянов. 

Същият този свекър, когото имотната кралица на БСП твърди, че не е познавала през 2011 г., когато е усвоил парите от ЕС, въпреки че сама признава още през 2010 г., че живее със сина му Пламен Тодоров!

През 2015 г. документите сочат, че Елена Йончева е станала съсобственик на огромните парцели земи именно с въпросните лица. За своите 7 декара от парцелите тя е платила 450 хил. лв., скоро след влизането си в аферата с офшорната й фирма, в която според обвиненията на прокуратурата и документите по случая са преминали около 600 000 лв. от банката на беглеца от родното правосъдие Цветан Василев.

Сега именно този свекър се грижи за сина й Тео, който е скрит в жилището на татко си, макар Пламен Тодоров да не може да се сравнява по богатство и луксозни имоти с нея. Както ПИК показа наскоро, той има 3 апетитни апартамента в София, които по стойност са далеч от недвижимостите за 2 млн. лв. на Елена Йончева.

От имотните справки на архитекта е видно, че още от 2004 г. до ден днешен той взима ипотека след ипотека, купувайки всеки пореден апартамент. Това означава, че за разлика от печално популярната си жена и бивша премиерска любовница Тодоров не разполага с налични огромни суми пари, с каквито тя е купувала безбройните си луксозни имоти за близо 2 млн. лв. 

На този фон бащата на сина й Пламен Тодоров не може да изпъкне кой знае колко, но все пак е доста по-заможен от профила на редови архитект. Той притежава апартамент от 72 кв. с мазе в кооперация в престижния столичен квартал "Иван Вазов" на ул. "Ярослав Вешин" 22. Ипотеката за него взима през 2008 г. и изплаща доста бързо за четири години - през 2012 г. 

Преди това си купува друг по-лъскав апартамент в чисто нова сграда и в също престижния квартал "Красно село". Той е от 128 кв. м. с отделно мазе и от снимката на кооперацията личи, че е доста луксозен. Това жилище на ул. "Родопски извор" 51, също е взето с ипотека, която успява да изплати рекордно бързо само за две години от 2006 до 2008 г.

По-скромен е първият апартамент, който купува на кредит през далечната 2004 г. в комплекса "Люлин". Тогава 29-годишният Пламен Тодоров взима жилище от 73 кв. м., което обаче също изплаща много бързо - за година успява да върне парите на банката и да премине последователно към покупката на другите два по-лъскави имота.   

За сметка на това родителите му също притежават няколко имота, които ще наследи. Един от тях е именно на ул. "Родопски извор" 51, където е и неговият апартамент, в който с днешна дата се крият с Йончева и сина им. Свекърът е ангажиран и с возенето на внука и сина си, тъй като мъжът на обвиняемата депутатка не шофира. Той го кара със скъп джип "Нисан Кашкай" до луксозния лицей за 1000 лв. на месец в "Драгалевци", където учи Тео, и после ги прибира в новото им тайно скривалище. 

Мъжът на Йончева и синът им се прибират в тайния апратамент

Свекърът на Йончева с трите къщи за гости за близо 400 бона - Анатоли Тодоров Стоянов

Свекърът на обвиняемата депутатка се грижи за сина й

Луксозната сграда в "Красно село", където архитектът изплаща жилището си за 2 години

В тази кооперация в "Иван Вазов" купува третия си апартамент архитектът

Напиши коментар »
(54)
1
Никой не може да бие Цъфтан със 7 апартамента закупени със пенсиите на тъста му и от заплати като депутат за един мандат !!!
2
Чудя се на Елена, има толкива фирми, да наеме няколко бързи и здраво момчета, да хванат папараците които дебнат семейството й, да ги наложат и заврат в тъмните им места фотоапаратите. Естествено да ги възнаградят със здрави тупаници за урок. После няма да посмеят да я погледнат дори. Много ги търпя Елена.
3
НЕ ГЛЕДАЙ ТЪПО БЪЛГАРИНО, УТРЕ Е РЕШАВАЩ ДЕН....ТЕ ИЛИ НИЕ.....Ш@ЙКАТА ИЛИ ОБИКНОВЕНИЯ ОТРУДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД....ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОГОИСКАТЕ , НО НЕ ЗА...Ш@ЙКАТА...
4
Елена е само депутат в сравнение със Гроб ООД - Шайката е нищо . Но пък мине интересно пезевенга Нед@лко да покаже колко му струва апартамента .нали е голем борец за правда и си разтворил бузите да го онаждат гербавите
5
Ел. Йо. стана за смях!В стремежа си да се подиграва на Премиера, се нарече КУЧКА. И като такава ще я изпратим в ЕП.
6
А за навесите на Тиквата в Банкя нещо?
7
Е, това вече е наглост! Пишете измишльотини в Деня за размисъл! Питам се, защо не се самосезират органите, следящи за такива провокации?
8
СПАСИ БЪЛГАРИЯ, ЗАКЛЮЧИ БАБА СИ В НУЖНИКА ОТ САБАЛЕ НА 26!!! НЕ НА ЗЛОВЕЩАТА ХУНТА НА ОЗЪБЕНИТЕ,ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ- ГЛАВОРЕЗИ!!!
9
Браво на Елена. ПИК, току що ме навихте да гласувам с № 18
10
.......................ГАНЬО Е УТЕПАН ЗВЕР ОШТИ У 1944 !..........КВИ ИЗБУРИ ?.......
11
Още 24 часа и бате Бойко такъв ще ни го вкара с Курнелия че ще се скрием вдън земя
12
След голямото ср.не срещу Елена. Нищо не остана.Няма ли кой да ви постави.на.място?
13
не вещае нищо добро...за тия които подкрепя.
14
/ Агенция ПИК уведомява своите читатели че за негативни коментари за партия Герб и положителни такива за партия БСП ще бъдат автоматично начислени неограничен брой минуси/.
15
Мама Кучка е мис красота в Българския парламент . Сега ще стане и мис красота в Европейския
16
ОСВЕН ПРЕСТЪПНИК,ЗА ДРУГО НЕ СТАВА
18
В друга държава, за подобно възпитание ще и отнемат детето. Себе си нарича кучка!Що за майка, чудо на чудесата. Хей така паразитите възпитават децата си от малки и после се сърдим, че материала е такъв!
19
Ох Кеф още 24 часа и бате Бойко ще ме оправи с голямата си паламарка
20
ПИК и днес ли ще се „радваме” на кал по опозицията и реклама на управляващите ? Ако и да нямате срам и съвест, то поне спазвайте ЗАКОНА !... Я по- добре пишете за "Булевард гейт" във Варна. Все пак се касае за доста над 100 МИЛИОНА. Пред него гейтовете за апартаменти и къщи са детска лудория. А, и какво стана със "Суджук гейт"? Абе, КОЙ изяде суджука ?!
21
Тези разследвания за без пари не стават.Ами по-добре си признавате кой плаща маслата.Става дума за денонощно следене, за ровене в масиви, за правни анализи и пр.Доста пари са това...
22
Сбъркали сте ! Не е за 400 000 , поне за 1 400 000 , а дори и за над 2-3 милиона е. ПИК , не сте проверили внимателно данните. Поровете още малко и ще видите каква чудесия е. Само се чудя едно нещо. Вие сте отявлени борци за справедливост и правда. Защо един път не коментирате и ГЕРБ-овите далавери , апартаменти , асансьори , къщи за гости , къщи за прислуга , къщи за земетресение , суджуци и др. ? Защо не го правите ? Всички ние , вашите читатели , толкова ви харесваме и вярваме и се чудимЕ ЗАЩО ДУМА НЕ ПРОДУМВАТЕ за бойковите далавери , гафове и кусури ? Why , бе джанъм ?
23
Още не мога да разбера защо Корнелия сложи в листата си омразния на много българи Румен Гечев. Човекът който ограби спестяванията ни, докара ни до просешка тояга с 10 долара заплата и 5 долара пенсия и върна държавата ни с години назад. Тези ли хора ще променят към по-добро държавата? Това ли е алтернативата, която искаме? Защо българите толкова бързо забравяме? Нека в деня на изборите се водим от разума, а не от емоциите, защото винаги има от лошо, по-лошо.
24
Значи , там има нещо .
25
уж млад. апък тая стара баба. тоя няма да е много у ред.
26
Ужас. Тази сбръчкана комунистическа невестулка пълна с омраза да бъде подпукана от прокуратурата и пратена в Сливенския. Цацаров - действай. Прати полицайте в Драгалевци където живее Милиончева и плаща наем от над 3000 лева без да декларира по закон
27
Тази йончева на стари години се е развихрила с голямата политика да се занимава и в същото време е оставила детето си, тази явно няма развито никакво майчино чувство а после ще си сърба попарата и ще бере ядове, но явно така си е наредила приоритетите тази кучка и детето много правилно определение и е дало.
28
До 25.Споко.Много скоро, само след няколко дни дъртата вещица ще замине за Брюксел и архитектчето ще вкара някое младо пиче в леглото си. Освен ако не е пристрастен към такива увяхнали скумрии.
29
След като не успяха с четирите опита за преврат, след като Бойко удря всеки ден финансово Спонсорите на Нинова и Радев, след като и нарко парите секнаха, остана им само убийства и рекет, свързани с пропагандна, хибридна война, и тази битка загубиха, както и войната против Бойко! Видя се че Нинова и сие са безмозъчни, истерични, гладни за власт олигофрени! То бе ясно, след идването на власт на БСП-Радев, който бе избран от 2 млн. подлъгани наивници, но след 4 месеца мизерии и мизеверлъци, подкрепата към БСП се срина на 800 хиляди!Две години по-късно, въпреки платените рейтинги, се срина до 400 хиляди с тенденция за изчезване от политическата сцена! Ако не си сменят поне малко стратегията и тактиката, ако не спрат да очернят България, която според Йончева била "България на Борисов", ще се спихнат до нивото на ДСБ! Въобще не ме е еня ни за БСП, ни за Нинова, ни за Радев, те са еднодневки, но ме боли че такива недоносчета чернят моята Родина, с мръсните си мазни и алчни мераци за власт! Над 1.5 милиона подкрепа има правителството на ГЕРБ и ОП и няма 1000-2000 лумпена да го свалят, независимо от финансирането от Посрано и КГБ, дори мутрите с джипове с руски номера и руските рокери дори
30
Пендалко асансьора върви със страшна сила на долу и надолу. И за откраднатият 24ти къде беше твоя бог Тиква в Мюнхен??? Защо??? Да подкрепя Манфред, само незнам откога Вебер е кандидат на Герб!!! 24 часа до края на Шайката, после съд и присъди по 20 години за всички Шайкаджии най вече братчеда дето не го познава Тиквата и бавноразвиващия с 7те апартамента. За цвят АНаЛизатора ще им прави компания заради кражбата на тръби!!,
31
Може може гледай снощното предаване на Сашо Диков и госта му Григор Здравков !!! Цвъки ще ти се стори като първолаче !!!
32
Пик, за тази Агитация, в Денят за Размисъл, няма ли да Сезирате ЦИК, или за Вас може, но за Други Не
33
отговор на коментар
Наглецът Гечев иска да се пенсионира с втора брюкселска пенсия, а не само с руска, та затова просто си е платил човечеца да го включат в листата. Иначе за к`во е там?
34
KOI SAZDAVA KOSTIN BROD2 BSP ILI GERB VENETU DA OTGOVORI
35
Нещо забравяте за брадчеда Ради-адна от перачките на мутрата.
36
отговор на коментар
Гущерката все още кара джипа без валидна гражданска отговорност. Проверих в сайта на Гаранциония фонд. Веднага да ѝ свалят номерата за 6 месеца + дерегистрация на возилото, както е по закон.
37
отговор на коментар
ДА,ДЕ АМА НА ЗАЕМ БРАШНО ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩА..АКО,НЕЯ НЯКОЙ Я ХВАНЕ И Я НАТРЕПЕ,КАКВАТО Е СКУМРИЯ,ПЕЧЕНА ЯБЪЛКА,КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ????????????????? "ДОБЪР СЪВЕТНИК"СТЕ,НО НЕ МИСЛИТЕ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ,ЗАЩОТО ТЯ ПРАВИ СЪЩОТО.ТЕЗИ ЛЪЖИ ДЕТО СИ ГИ ИЗМИСЛЯ И ИЗСМУКМА ОТ ПРЪСТИТЕ СЪЩО ЗАСЯГАТ НЯКОГО!!!!!!!!
38
ДЕБИЛИ,МИЛИОНЧЕВА С ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ НЕ Я МИСЛЕТЕ, ВИЕ СТЕ НА ПАНГАРАТА ДЕТО ОТ ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ СИ ТЪРСИТЕ РАБОТА:):):).
39
ИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИМ АЛЧНОСТ ИМ ЗАМЪГЛЯВА МОЗЪКА“
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Зададох само един въпрос за доставката на машините за гласуване. Кое е нецензурното?
42
NALI SAMO DNES NIAMA DA PLIYETE NIKOI DEN ZA RAZMISAL KAKVO PRAVITE GLOBITE SA PONYSIMI ZA VAS ZASHTOTO POLYCHAVATE VPOVECHE NALI
43
БСП не им трябват нито избори нито нищо ....нито народ ,държава , развитие ,институции ..БСП са талибани ..и политико - популистки враждебни антисемити .., които не признават обществото като такова , а именно демократично и развиващо се и искащо просперитет във всички области .
44
“да си социалист е болест и ако искаш да направиш жертва да станеш социалист , трябва да си намериш друг социалист за полов акт ..всички други не стават“ ....антисимитизъм ли е това ..питам аз..
45
I V DENIA ZA RAZMISAL PRODALJAVATE DA PLIYETE ZA VAS ZAKONI NIAMALI KOLKO PARI VZEXTE
46
Защо плюете комунистите, цялата ГЕП е пълна с такива? Начело с Тиквето, още на 18 нямал търпение да прегърне идеите на Маркс, Енгелс и Ленин. Така плюете по БиБитко, Цеъко, Свинетка, Велчев, Фандъчето, социоложката, все от комунистически фамилии.
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
...са уникални! Еленка за една втора братовчедка, двама кумове и съученици орева телевизиите с пискливия си фалцет! А със бащата на детето си , с когото живеела заедно ...нямала била "нищо общо"! Най-големите мародери на прехода, милионерите от Позитано,със един асансьор и с една тераса тръгнаха преврат да правят! Останалото го свършиха корумпираните медии...Няма такава държава!
49
АМА КОМУНИСТИТЕ СРАМ ИМАТ ЛИ.
50
Ей, Вие посерковците-жрналя на ПИК, да Ви наеват арабите всичките отзад в имотите на Йончева!
51
А няколкото къщи на братовчеда Ради в Банкя и огромните кооперации в Люлин дали са само негови или е поставено лице, защото дсо 2006 г той е затънал в кредити е нищо не работи?
52
А мутрата има цял квартал....
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Камунисти,вперьооооод!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?