Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
УНИКАЛНО В ПИК! "БОЕЦ"-ът срещу Бойко Борисов - Георги Георгиев, през 2014 г.: Дал съм ви дума, г-н Генерал, и няма да ви предам! Да върнем ГЕРБ на Генерала! Генерале, не ви е лесно в битката с депесари и тимаджии!
УНИКАЛНО В ПИК! "БОЕЦ"-ът срещу Бойко Борисов - Георги Георгиев, през 2014 г.: Дал съм ви дума, г-н Генерал, и няма да ви предам! Да върнем ГЕРБ на Генерала! Генерале, не ви е лесно в битката с депесари и тимаджии!
Автор: ПИК
Дата
Дата
328083
Коментари
45
УНИКАЛНО В ПИК! "БОЕЦ"-ът срещу Бойко Борисов - Георги Георгиев, през 2014 г.: Дал съм ви дума, г-н Генерал, и няма да ви предам! Да върнем ГЕРБ на Генерала! Генерале, не ви е лесно в битката с депесари и тимаджии!

Лидерът на тъй наречената опозиционна организация "БОЕЦ" Георги Георгиев в последно време нашумя като един от най-отявлените борци против ГЕРБ и премиера Бойко Борисов.

Той ежедневно устройва протести против "мафията в управлението", пише възвания до Брюксел, зове за свобода на словото в тясна колаборация с медиите на Прокопиев. 

Преди няколко години бе щракнат на снимка с банкера-беглец Цветан Василев в Белград и оттогава плъзна приказката, че фантомният "БОЕЦ" е на пряко финансиране от съсипателя на КТБ и работи в негова полза.

Преди десетина дни Георгиев - в типичния си мелодраматичен стил, проплака, че е бил репресиран от журналисти на Канал 3, които го атакували с микрофони и камери пред дома му във Видин и тормозели болната му съпруга. След излъчване на видеоматериала обаче се оказа, че самият Георгиев е ударил с юмрук репортер на телевизията, заради което срещу него се извършва прокурорска проверка.

Справка на ПИК в архивите разкри, че лицето Георги Георгиев от 2009 г. е фанатизиран симпатизант на ГЕРБ и лично на премиера Борисов. Бил е кандидат-депутат от партията и един от основните активисти във Видин. Срещал се е често с Борисов и му се е клел във вечна вярност.

След негов донос срещу местни ръководители на ГЕРБ във Видин го изключват от партията, уличавайки го в интригантство. Тогава той обръща за едно нощ палачинката и става публичен противник на властта.

ПИК се сдоби с любопитно писмо на Георги Георгиев до Бойко Борисов от 23 август 2014 г. Публикуваме го в автентичен вид, с оригиналния неподражаем "правопис" на обидно неграмотния автор, за когото запетайки, пълни членове, съгласувания и други граматични особености на българския език са "тъмна Индия". 

ОТКРИТО ПИСМО 

До Председателя на ПП ГЕРБ г-н Бойко Борисов !

От Георги Георгиев, ГЕРБ Видин 

Г-н Борисов , преди по-малко от месец имах среща с Вас на която ви запознах с няколко тежки проблема в структурата и партийната дейност в ГЕРБ Видин!

Месеци наред преди това търсех връзка с Вас, запознах лично многократно членовете на ИК които познавам лично, с тези проблеми, както и вас и г-н Цветанов лично.

На 03.06 изпратих и официално писмо до ИК на ГЕРБ с което запознах колегите с проблемите в детайли ! На 16.07 на официалната страница на ГЕРБ Видин в пост с чиния с изпражнения ГЕРБ Видин съобщават за решение за моето изключване от партията! Поисках среща с вас и се наложи да обявя гладна стачка за да бъда приет и изслушан!

.....

Проблемите които представих пред вас са следните : 

ПЪРВО - едноличното и феодално управление на ГЕРБ Видин от областният координатор и депутат Владимир Тошев! Представих ви примери и факти! Вашият отговор беше - Всичко това е вярно защото съм го чувал и от други хора !!! 

ВТОРО - махането на качествени хора от ГЕРБ само за да е координатора безалтернативен и без конкуренция , десетки примери ! 

ТРЕТО - начина на работа основан на натиск ,клевети, лъжи, заплахи, следене, доноси, тайни снимки и записи провеждан от Тошев и така нареченият общински ръководител, пенсиониран полицай извикан по телефона от Тошев да ръководи партията! Това смачка хората , вся страх и тотално отблъсна и отврати нашите активисти!

Пример - моят приятел и колега Любомир Илиев беше изгонен от офоса на ГЕРБ от общинският ръководител защото си е купил храна за котката от магазина на наш общински съветник също обявен за враг от депутата ! Ако не беше жалко щеше да е смешно ! 

..........

Член съм на ГЕРБ от 2009 г., кандидат за общински съветник 2011г., кандидат за депутат на ГЕРБ 05 МИР Видин 2013г. секретар на най големият клуб на ГЕРБ в областта " БОНОНИЯ " , отговорник за лъч 1 - десет населени места в община Видин за които отговарям пряко ! Само за миналата година имам организирани над 200 събрания на ГЕРБ в областта , мероприятия , дарителски акции и др.

Тази година са над 120 до момента !

Аз съм организатора на първият миналата година протест пред НС още на 27.05.2013г. с искане за касиране на изборите тогава ! И в този ден събрах шепа хора , но дадохме знак и показахме , че страха може да бъде преодолян !!! Още на следващият ден излязоха стотици !!!

Единственият българин и гербаджия съм , организирал протести в 4 града и две държави с искане за ОСТАВКА на Орешарски ! - Видин , София , Варна и Брюксел !!! Присъствал съм на десетки протести в София и страната ! Всички кампании и цялата си дейност съм финансирал сам , продавах имотите и имущество за да правя протести и да работя за Партия и Кауза , оставих бизнес и семейство , а близките ми плащаха цената за моята дейност !!!

Дал съм ви дума , г-н Генерал и няма да ви предам , няма да предам и хората си и ще се боря до край !

Като председател на ГД " БОЕЦ " , за чието създаване ви информирах и ви държах в течение за всяка моя стъпка , инициирах кампания ВЪН КОМУНИСТИТЕ , КАРИЕРИСТИТЕ И МИШОЦИТЕ ОТ ГЕРБ !!! ЧИСТА И СИЛНА ПАРТИЯ !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП И ДПС НА ВЛАСТ !!!

Вярвам във Вас г-н Генерал и така създалата се ситуация ме кара да мисля , че и на вас ви е трудно да се преборите с тези които въртят схемите по места с депесарите , тимаджиите и червените ! Призовавам всички колеги - ДА СИ ВЪРНЕМ НАШИЯТ ГЕРБ !!! ДА ВЪРНЕМ ГЕРБ НА ГЕНЕРАЛА !!! 

Напиши коментар »
(45)
1
Страхотен колаж! Браво на Пик!!!
2
поразителен мерзавец, чак ме е гнус
3
ТОВА ИСТИНА ЛИ Е? ТОЯ ГЕОРГИ СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА ОТ МЕСЕЦИ НАСАМ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НА САШО ДИКОВ И БИВОЛ..
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
За Сидеров. Яне Яне Гърневски...в обратната посока..
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Е този ВЛАХ е за ПОСРАХМЕСЕ 20.Е това сме като народ,продажници и комунисти никаква лоялност,90% е мърша,10 % нормални хора от ГЕРБ .
8
Долно
9
Тоя, Чобанов, Димитър Стоянов, Бедров, Хаджигенов, Комарницки - всичките са мърши и продажници на Цветан Василев
10
НЕ СЪМ ФЕН НА ББ, НО ТОЙ ЗАТОВА Е БЕЗАЛТЕРНАТИВЕН - ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ НЕГО СА КАТО ТОЗИ ВЪРТИГЪЗНИК...
11
ПАРИТЕ НА ТИКВАТА СА В БАНКИТЕ НА ДУБАЙ И ВАТИКАНА
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КУРНИК МАЙКА МИ СА В БАНДИТСКИ БАНКИ В МОСКВА
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Тролче №11, правописът ти те издава,че си от "Боец"-"Молец" !Леля ти Корни пак те е излъгала!За парите питайте Йончева,за къщите също,за Цв.В. също!Не случайно Йончева е вечната прелъстена и изоставена,Пламенчо и детето ще вземе,защото майка му е кучка и има под ръка истинска жена!
16
Винаги печели мафията, защото стадото бавно вдева
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
И сега иска да се оправдае с пъпната си връв - БСП
19
„Аз дойдох от бизнеса. По принцип всичко читаво в България работи за частния сектор, в държавния са само кратуни." – г-н Бойко Борисов, в-к „24 часа", 29.03.2002 г. ++ „По данни на Евростат, България е на първо място по производство на тикви и кратуни за 2016 г. с рекордните 133 000 тона. След нас са Испания с 97 000 тона, Франция с 96 000 тона, Германия с 87 000 тона и Португалия със 75 000 тона годишно произведени тикви и кратуни.“ - http://news.bnt.bg/bg/a/evrostat-blgariya-e-nay-golemiyat-proizvoditel-na-tikvi-v-es ++ Гласувалите за ГЕРБ на последните евроизбори са 607 194 човека или всеки от тях е допринесъл към каузата на ГЕРБ средно с по 219 кг тикви и кратуни.
20
Вече не знаем на кого да верваме,да го ева!Затова Го вадя о почвам наред-и отзаде и отпред!Баста камелуга!
21
ТИМ срещу СИК стара вражда между мутрите и нищо ново .
22
Смешен плач и мокри надежди за сваляне на Бойко!Вгледайте се в лузерите БСП+деривати,там е голямото сготвяне,очаква се свинско с ориз и картофи!Радев нито веднъж не е посетил Парламента!Бяга както дявол от тамян,защото България е Парламентарна Република,а той е никой по Конституция!Много е наплашен да не му се подиграват,както бе по време на единственото му посещение на предния Парламент,когато не му издържаха нервичките и засъска като настъпана пепелянка!
23
Тичай на уроци по български език при кърджалийската Караянчева! Госпожата е председател на българския парламент, с извинение! Тя, като много интелигентна и образована, ще те научи да казваш като нея - "напредЕ" и "назадЕ"! А понеже така и така си го извадил, защо не започнеш от чалмата в сараите? ТОЙ държи на къса каишка всички комунисти - и на оная от Крушовица, и на онзи от СИК! Само че, пази се, в сараите е опасно, остави, че може да не излезеш жив като Ахмед Амин, ами и толкова фесове - пазванти се навъртат около онбашията агент Сава, да не те изненадат и да ти спихне..
24
Че сгрешилите нямат право на правилно мнение? Или че корупцията е незаменима, защото само корумпирани я критикуват? Защо изобщо съществувате? За да пазите статуквото и парите си ли?
25
"Г-н Генерал" !? Смях ! Тиквата го направи такъв ,Ахмед Доган .Аман от пияници и простаци !
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Под 10. Браво, с милиардери дай боже Г-н Борисов да успее, няма да му е лесно, но е силен... Харесван е. Живи и здрави
28
Цигани доброволно ремонтираха детското отделение на болницата в Средец цигани -средец -детско отделение -здравеопазване Ромска група протестанти - пример за подражание Цигани доброволно ремонтираха детското отделение на болницата в Средец Снимка: Флагман Константин Карагьозов Стаите в детското отделение на общинската болница в град Средец са боядисани и освежени, благодарение на доброволно положения труд от група цигани. Завеждащият детското отделение д-р Станков отправил молба към пастора Йордан Атанасов – Джаско, група момчета от ромската махала да помогнат на болницата и да поставят 12 квадратни метра теракот в една от стаите. Те се отзовали и установили, че условията в цялото отделение са неприемливи и ужасни. Така стигнали до идеята за частичен ремонт и закупили нужните материали, разказва "Флагман". Така 18-те души, част от протестанската църква, се хванали на работа и боядисали и осемте стаи в отделението. За стореното получили искрена благодарност от екипа на болницата в Средец. Вероятно защото у нас клишетата са се превърнали в начин, по който не само приемаме, но и си обясняваме света, то медиите определят стореното от ромите в Средец като „чудо“. Големият въпрос обаче е защо протестанската църква успява там, където очевидно православната не може? Защо тези хора очевидно са станали част от общността или казано иначе приобщили са се? Вероятно защото някой не само работи с тях, но и знае как да го направи. Цитиран от "Флагман", пасторът обяснява, че имат неделно училище, което се посещава от осемдесет деца и допълва, че учат не само тях, но и родителите им на отговорност и ги убеждават, че трябва да се сложи край на ранните бракове, а децата им да ходят редовно на училище. Бургас / България Поставете оценка: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ Оценка 0 от 0 гласа.
29
Много нахални бяха тия от 3, трябваше да ги наложи с дряновица, ама здраво!!!
30
пък вижте го сега какви ги говори.... Нещо да кажете...?
31
Какво чудно има , че БОЕЦЪТ си е променил мнението за ББ ? Не е ли същото , като с Антон Тодоров и неговата епохална творба за ШАЙКАТА ? Явно има дустранна миграция на идеи , виждания и проглеждане. Така че не го ругайте човека. Проглеждането е еволюционен процес. А и има толкова мътни , неясни и тъмни части от биографията на вожда , че е напълно нормално миклещия човек да иска и търси отговори !
32
колкото се може да внушат че БСП и ГЕРБ са едни и същи и в същото време тези които твърдят тово отиват и гласуват за БСП - ту.....аЛЛЛЛЛоооооУУУУУУУУ.....тез номера ги продавай на БАБА СИ ...
33
БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ БОЯДЖИИ. ПОДМАЗВАЧИ, НАГАЖДАЧИ, КАРИЕРИСТИ И СЕГА ТОЗИ ХАМЕЛЕОН ОТ НЯКАКВО СИ "БОЕЦ" КАКВО ЩЕ КАЖЕ - ПОРЕДНИЯ МИЗЕРНИК ДРЪЗНАЛ ДА ДАВА АКЪЛ - НЕ МУ Е УГОДЕНО И СЕГА ПРОТИВ БОРИСОВ.ПОРЕДНИЯ НЕЩАСТНИК, МАНИ, МАНИ, МАНИ,ПЪК КРЪСТИЛ И СЕБЕ СИ "БОЕЦ"
34
Бойко не е никакъв генерал.Той е обикновен пожарникар и мафиот.За да станеш генерал трябва да изкачиш цялата стълбица на воинските звания с необходимия стаж и заслуги
35
Колко още много ще научите, когато герб паднат от власт...Кога ще стане това? След около 543 години.
36
В България храбрите бойци на Кремъл ще бъдат много интересни, когато бъдат изправени до стената от Военния трибунал, веднага след атаката на NASA.
37
До Георги Петров : Гоше, гледам пак си се изцепил с глупост ,но никой не те брои за човек тук, ама чакай да ти кажа една приказка: Плавали в морето 33 лимона и едно ла.йно. По едно време ла.йното викнало "Първи лимон виждам земя!". Тишина. Ла.йното пак:"Първи лимон,виждам земя".Тишина. След третия път Първият лимон се обърнал и казал: "Трай бе, ла.йно! "
38
И на БОЕЦ-ът интереса клати феса
39
отговор на коментар
Божеее... Какъв народ само...10 % били "нормални" хора от ГЕРБ!
40
Истината е написал , но Генерала го боли от истината и аут. Пресният пример е с ЦЦ
41
отговор на коментар
Много надъхано.Като след конска доза прашец.
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
отговор на коментар
Да беше прочел "Шайка" и да беше видял какво пише вътре. Но не би! Плямпалници празноглави! Само картинки по кориците гледате. Никога няма да се измъкнете от списъка на онзи професор! :D
44
Този, че издиша-то е ясно, ама и Сашката вече.....то не бяха заичане, то не бяха прекъсвания, караници, надвикване. Абе Сашка това ли е професионална журналистика,бе. Ти за дискуси и диспут не си ли учил. Аз без да съм журналист съм изучавал тези постулати, а пък ти.... Ами вземи та прочети малко, никога не е късно да се образоваш, особенно ако имаш пропуски, голеееееми пропуски. Бъди журналист, а не селска клщкарка. Иначе те харесвам, и естественно те гледам, ама това е. Не се сърди, бъди профи!!!!!
45
Че те ако се махнат комунистите кариеристите и мишците то няма да има ГЕРБ бе колега
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?