Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Уличен кратер едва не уби незрящи жени
Уличен кратер едва не уби незрящи жени
Автор: ПИК
Дата
Дата
3169
Коментари
0
Уличен кратер едва не уби незрящи жени

Две незрящи жени пропаднаха в дупка, дълбока над метър, на тротоар във Варна. Изкопът е за поставяне на пътен знак и не е бил обезопасен, не е имало и работници на обекта, когато незрящите жени са минавали по тротоара.

След инцидента той мигновено е заровен и обезопасен.

В района има няколко блока, в които живеят хора с увредено зрение и предприятие, в което работят. „Помогна ни непознат човек, който подаде сигнал на тел. 112. Аз също се обадих, но ни препратиха към дежурния в общината. Той беше много груб, каза, че трябва да отидем до общината и да напишем жалба, след като му казах, че съм незряща”, разказа пред Би Ти Ви Снежана Анастасова, една от пострадалите жени.

Миролюба Андонова, другата жена, пропаднала в необезопасената дупка, също благодари на непознатия мъж, който им е помогнал вчера. Той дори предложил да ги заведе на лекар.

„От институциите не съм очаквала нещо друго, толкова често сме поставяли въпроси и нищо не се променя”, коментира от Андононова.

От община Варна обявиха, че ще търси отговорност от изпълнителя. Двете жени все още не са решили дали ще съдят някого за инцидента.

 

Още по темата
Огромна дупка зейна насред столичен квартал
Часовник
14:43
3-метрова дупка зейна в столичния квартал "Редута". Дълбоката яма се е отворила на оживено място в жилищния комплекс. Въпреки че тя се е появила преди няколко дни, все още не е обезопасена от...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?