Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Уволняват скандалния д-р Димче Миладиноски от Спешното в УМБАЛ – Бургас
Уволняват скандалния д-р Димче Миладиноски от Спешното в УМБАЛ – Бургас
Автор: ПИК
Дата
Дата
13464
Коментари
1
Уволняват скандалния д-р Димче Миладиноски от Спешното в УМБАЛ – Бургас

Д-р Димче Миладиноски ще бъде уволнен от Спешното отделение в УМБАЛ – Бургас, където работи, научи Флагман. Лекарят е отказал да получи заповедта си за уволнение и тя е била връчена пред свидетели.

От болницата отказаха официален коментар, но потвърдиха, че д-р Миладиноски има няколко наказания, сред които и последно предупреждение за уволнение заради оплаквания на пациенти.

По неофициална информация чашата на търпението е преляла след поредната жалба на потърпевш, който трябвало да постъпи за изследвания в едно от вътрешните отделения на УМБАЛ – Бургас. Д-р Миладиноски отказал и го пренасочил към частна болница, която нямала договор със Здравната каса. Така пациентът трябвало да плати 2500 лева. В УМБАЛ – Бургас, тази сума щяла да бъде покрита от Здравната каса и болният нямало да плати нищо.

Преди няколко дни рускинята Татяна Климова изпрати оплакване до Флагман по повод смъртта на нейния съпруг в хосписа в Черноморец, собственост на д-р Миладиноски. Тя твърди, че заведението й дължи 1240 лева, тъй като заплатила за едномесечен престой, а съпругът й починал на шестия ден след приемането в хосписа.

Лекарят нарече тези твърдения глупости.

Още по темата
Уволняват шофьорът на линейка, ограбил починал пациент
Часовник
20:04
Шофьорът на линейката, който ограби починал пациент, ще бъде уволнен, съобщи директорът на Бърза помощ в София. Преди това, обаче, д-р Георги Гелев ще разговаря с началника на столичната полиция,...
Напиши коментар »
(1)
1
Този скандален лекар е македонец ,работи тук и забележете уж е българин ,а се казва МИЛАДИНОСКИ / В СЕ ПРЕМАХВА ,ДА НЕ СЕ МИСЛИ ,ЧЕ Е БЪЛГАРИН /
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?