Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Трендафил Величков от АБВ: Призовавам ви да гласувате, защото това е единственият шанс да се преборим с уредения и купен мач
Трендафил Величков от АБВ: Призовавам ви да гласувате, защото това е единственият шанс да се преборим с уредения и купен мач
Автор: ПИК
Дата
Дата
5048
Коментари
0
Трендафил Величков от АБВ: Призовавам ви да гласувате, защото това е единственият шанс да се преборим с уредения и купен мач

Трендафил Величков, кандидат на ПП АБВ за кмет на Пазарджик направи обръщение към гражданите по повод предстоящите избори, съобщиха от пресцентъра на АБВ. В обръщението на Трендафил Величков се посочва:

Уважаеми съграждани, скъпи приятели!

На 25-ти октомври ни предстои да направим избор, който ще определи живота ни за следващите четири години, а и в по-далечна перспектива.

Всеки избор е важен и всеки избор ни дава шанс – шанс за ново начало, за нови надежди и нова енергия. Аз знам и вярвам, че родният ни град и община имат нужда от ново начало. А всички ние имаме нужда от промяна.

Сега, най-сетне, тя е възможна и съвсем реална. Горд съм, че водихме толерантна, модерна и интелигентна кампания.

Въпреки отказа от политически дебат от страна на опонентите ни, ние не спряхме да търсим разговор за проблемите и бъдещето на Пазарджик. Аз мога само да съжалявам, че политически кандидати с претенция избягаха от този разговор. Важното за мен обаче е, че в разговора за промяната участваха много граждани на общината, много млади хора, много изибратели, за които Пазарджик е кауза, както и за АБВ.

Искам да благодаря на всички, които застанаха до нас в тази кампания, на всички, които искат наистина да възродим селата, града и държавата ни.

И най-вече на всички, на които разчитаме с гласа си да ни помогнат да върнем Пазарджик на младите. Познавам гордите хора на Пазарджик и общината и знам, че те няма да оставим друг да решава вместо нас. Знам, че те няма да оставят някой да уреди мача и да ги превърне в измамени зрители.

Знам, че пазарджиклии ще излязат и ще гласуват!

Призовавам ви да го направим масово и да гласуваме, защото това е единственият шанс да се преборим с уредения и купен мач.

Това е и единственият шанс да променим общината си.

Затова - гласувайте с номер 5 за кмет на общината, на кметствата и за общинските ни съветници и с „Да“ на националният референдум.

Още по темата
Трендафил Величков: Всичко, което видях през тази кампания, аз мога да събера в една дума – това, което иска община Пазарджик, е промяна
Часовник
22:07
Всичко, което видях през тази кампания, аз мога да събера в една дума – това, което иска община Пазарджик, е промяна. Тази промяна може да започне от тук, от сърцето на ІV-ти Революционен...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?