Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ТОТАЛЕН КРАХ ЗА НИНОВА! Румен Христов: Лъже потресаващо за санкциите срещу Русия
ТОТАЛЕН КРАХ ЗА НИНОВА! Румен Христов: Лъже потресаващо за санкциите срещу Русия
Автор: ПИК
Дата
Дата
60020
Коментари
30
ТОТАЛЕН КРАХ ЗА НИНОВА! Румен Христов: Лъже потресаващо за санкциите срещу Русия

Тези дни станахме свидетели на поредните лъжи, сервирани от лидера на БСП Корнелия Нинова, заяви водачът на листата на „Реформаторски блок-Глас народен“ в Русе, Румен Христов.

Отново във фокуса на техните предизборни обещания е „загрижеността“ им относно българските производители на плодове, зеленчуци и хранителни продукти. Според БСП загубите, които е претърпяла България от т.нар. санкции срещу Русия възлизат на 1,2 млрд. лева. Това е потресаваща лъжа. Според организацията „InteliAgro“ общите загуби от началото на санкциите до момента в тези сектори не надвишават 40 млн. лева. Това, спрямо общия ни годишен износ, възлизащ на около 46 милиарда лева, е едва 0,087 %.

И нека отново да изясним за какви „санкции“ става въпрос. Санкциите, наложени от ЕС срещу Русия, са свързани със забрана за влизане в Евросъюза на определени лица (политици, олигарси и др.), както и блокиране на техни сметки в европейски банки. 

Загубите, за които говори Нинова, са всъщност в резултат на наложените от Русия контрасанкции за забрана на вноса на четири групи стоки, между които попадат и продуктите от земеделския и хранителния сектор.

И ако наистина г-жа Нинова милее толкова за родното производство, нека бъде така добра и да договори със своите приятели от Кремъл да вдигнат забраната за износ на продукти от България. Нека отново припомним защо ЕС наложи санкциите срещу Русия, от които също губи.

Санкциите срещу Русия бяха наложени заради анексирането на Крим, което е грубо нарушение на международните договорености, че границите, установени след Втората световна война, няма да бъдат променяни. Европейският съюз беше принуден да наложи тези санкции, защото в противен случай утре всеки може да предприеме подобни анексиращи действия, включително и срещу България.

Разбирам неистовото желание на БСП отново да се върне на власт, но предупреждавам всички здравомислещи хора да не вярват на лъжите и неизпълнимите предизборни обещания на БСП-БКП. И нека не забравяме, че всеки техен опит за промяна, за каквато говорят и сега, е завършвал с катастрофа за България.

Напиши коментар »
(30)
1
Всички знайни и незнайни юнаци скочиха на Нинова. Случайно ли е или не съвсем? Аз лично го разчитам като голям страх, мнооого голям страх, че се задава изпускане на кокала от десните. А дано :)
2
Жълто, жълто, ама почна и да мирише
3
Този селски тарикат обикаля по студиsта с една голяма надежда. Ядохме и неговата попара. Няма нужда от костюми и бради - ние виждаме всичко. На такъв не му пука нито за Русия, нито за Крим, нито за някаква си международна политика. Просто се натиска, защото му се услади. Мазник! Само Нинова лъже в тази държава, а другите са бистра вода ненапита.
4
Всеки който даде гласа си за Нинова,обижда собствената си интелигентност.Незнам колко прост и посредствен трябва да е един човек за да гласува доверие на тая долнопробна лъжкиня!
5
Какви граници са променени? Крим и след ВСВ и преди ВСВ е бил част от Съветския съюз, а преди ПСВ е неразделна част от Русия. Днешна Русия е единствения наследник на Съветския съюз. Всъщност променени са границите на Югославия, от която бяха откъснати огромни територии с откритата намеса на НАТО.
6
Румене, продължавай да дрънкаш простотиите на Бай Х-Й и ще гледаш Парламента през крив макарон!
7
Нинова изключително пропадна в очите на хората с агресията си и лъжите. Много членове на БСП се отказват,защото тя изгони подготвени,умни и начетени хора. Нинова подкрепя олигарсите и милионерите.
8
А на 26 март да изринем сикаджията и шайката му, както и останалите боклуци - коалиционните партньори, на бунището на историята, където им е мястото. Впрочем, за сикаджията има място и в ЦСЗ.
9
Румен Христов-кой е тоз бе.....някой си олигофрен пореден,платен от Сорос!
10
Този вечен кандидат за постове в България и набеден агроспециалист,защо говори "врели некипели". въпросът с краставичките на Нинова е глупав по простата причина,че в България няма кой да произведе за вътрешния пазар , а камо ли за износ корнишони!Агроспециалистът да каже по-добре кой докара България до това положение ,че в селското стопанство да работят 50 хил.дущи ,като охранители 120 хил.души. Като следствие България вече НЕ може да се самоизхранва.За какво анексия говори този папагал! А Косово какво беше? А ГДР и ГФР преди Втората световна война се обединиха! Съсипахте България ,бе навлеци и изтърсацц!
11
Аз, като здравомислещ и виждайки в какво вие, седерастите превърнахте България, започвам да разбирам, че е нужен нов Народен съд!
12
че няма пари(валута) и затова спряха вноса.санкциите на ЕС е за РУСКИ и УКРАИНСКИ олигарси.проверете!
13
Кой беше този Румен Христов?
14
КОРНИшонке, 90 мил лихва за реакторите, които Путин опрости на България след един разговор с Борисов, са точно ДВА ПЪТИ повече от тези 40 мил, които сме загубили за две години от началото на санкциите. На триците скъпа, на брашното евтина.
15
Зададат ли се избори независимо за какво,бат Румен е първи и после първи си тръгва.Да сравните този индивид с Нинова,все едно да сравните Павароти с Кондьо. Бат Румен ,много прилича на Митю пищова.Познавам възможностите му като "демократ",затова не ги подлагам на съмнения.Той просто е неизбираем кандидат за какъвто се е определил. Тия които са го стоварили като водач на листа за депутат в Н-ския град,ще се срамуват от себе си на 26-ти март.
16
Този съсел пак излезе от дупката и бълва ли бълва мерзости и лъжи.
17
Кой беше този чичко ... зле изглеждащ ? с какво беше известен ...? някой спомня ли си ????
18
Хм, какъв е тоя Румен Христов, ако не е тайна?
19
Тотален крах за Нинова-лъжела била затова,лъжела била за онова,била госпожа лъжа!А пък малко по-горе четем заглавие,че имало изненадващ обрат-БСП водела пред ГЕРБ с 2% и то според герберастката социология!Това означава,че реално процентите с които води БСП в момебта са поне 7%!Дал господ всекиму такъв крах!Продължавай Нинова все така да лъжеш и накрая ще ги отнесеш пак с десетина процента!
20
Тоя беше кандидат-президент на СДС през 2011г. и се класира на престижното 6-то място със зашеметяващите 1,95%
21
И ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР СЕ Е НАЛАПАЛ С ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ НА ЦЯЛОТО ГЕРБЕРСКО КОТИЛО, ЧЕ НИНОВА ЛЪЖЕ, КАТО ПАТЕ С ТОПЛИ ФЪШКИИ. НЕ Е ЛОШО ДА НЕ КОПИРА, А ДА ИЗМИСЛИ НЕЩО ПО-ДОБРО. А ЗА САНКЦИИТЕ И ЗАГУБИТЕ НИ ПРОСТО ПРАВИ СЪЧИНЕНИЯ НА СВОБОДНА ТЕМАТИКА. ЧЕ АКО СА САМО 40 МЛН. ЗАГУБИТЕ И ТЪРГОВИЯТА НИ Е СВОБОДНА С РУСИЯ НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПОСТАВЯ НА ВЪПРОС. АКО НЯМА ТЪРГОВСКИ САНКЦИИ, ЗАЩО И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ ЕВРОПА ЗАПОЧВАТ ДА СА НЕДОВОЛНИ, ЗАЩО УНГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТОВА И ВЪПРЕКИ ЗАПЛАХИТЕ НА ЕК СИ ДВИЖИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРОЕКТИ С РУСИЯ И ОТНОШЕНИЯТА С ПУТИН? ТОЗИ КРЕТЕН НАЛИ НЕ ИСКА ДА НИ КАЖЕ, ЧЕ ОТГОВОРА НА РУСИЯ Е В СЛЕДСТВИЕ НА САНКЦИИТЕ НА ЕС КЪМ ТЯХ И НИЕ СТРАДАМЕ ТОЧНО ОТ ТОЗИ ОТГОВОР.
22
Бъфи ,понеже Р. Христов не може да ти отговори ,аз ще ти отговоря.Помниш ли кой работеше на полето до 1989г ? Едни баби дето получаваха стотинки за надника си ,а после пенсията им беше по 30 лева.Имаше и едни постоянни нископлатени работници, иначе студенти и ученици,дето по 2 месеца в годината отиваха на ЗАДЪЛЖИТЕЛНА бригада да прибират реколтата/то не беше бране домати,тютюн, зелен фасул ,копане на царевица и т.н/.Когато не смогваха ученици и студенти изкарваха и администрацията есенно време на бригада,защото хората отидоха да работят в града ,в предприятията за да си изхранват децата.Направи си сметката как работеше селското стопанство до 1989 г.
23
ТОЧНО ТАКА СТРАААХ И ПАНИКА ИМА В ДЯСНО
24
е в повече. Дава се място на всеки, който плюе .
25
Ако наистина в междунаподните отношения има такова правило за непромяна на границите след ВСВ, то тогава, изхождайки от този принцип, някой би ли ми обяснил прецедента Косово, или правилата важат на избирателен принцип.Или Косово се пръкна преди ВСВ.
26
28-ма година вече слизаме надолу и се наслушахме и нагледахме на едни и същи да се въртят по всички партии и ренегатството даже се оправдава като ценност за прозиране на истината. Нинова направи опит да се освободи от полезни, но вече закостенели кадри, болезнено е, но така трябва! Всеки човек иска да живее добре и според идеологическите теоретици, хората даже не се интересуват кой ги управлява, ако живеят добре. Добре живеят народите, в които държавите имат приемственост в политиката , създават сигурност - физическа и социална. Не съм чувал да има по света за леви и десни крадци. Крадецът просто е крадец - няма цвят, род, партия и съвест. Не ги искам! Стига вече! Не искам нито една позната муцуна във властта!
27
22do овчарката Бъф- Овчарче, сега кой работи,? Земите пустеят заради тъпите умници от СДС -то? Сега по добре ли ти изглежда?
28
пик, големи помияри сте, много ефтино се продавате.
29
Колко си прав 22 колко ОЛИГОФРЕНИ , възхваляващи соца и парантии от БСП има днес! Баби работеха по полето, но пенсията на някой беше 23 лв. Имаше и "другарки" звеноводки, които ходели за да лежат под сенките, и се оказа, че заработвали по 560!!!!!! СЛЪНЧЕВИ ДНИ ГОДИШНО!! Ама само "наши другарки" са с такива постижения. Като се появиха списъците със "слънчевите дни" истински работилите за 80 стотинки дневно- не вярваха на очите си, а и на главите си, защото знаеха колко са работили тия другарки... Но по тия списъци раздаваха имуществото на ТКЗСтата, и "нашите другаре" пак завлякоха всичко. Защото са "'честни и не лъжат", абе комунисти... И понеже ОКРАДОХА ДЕ ЩЕ МОЖЕ,и понеже са мръсни , лъжливи, подли и гадни- сега другарете требва със СИЛА ДА НИ ПРОДАВАТ ТОВА, което робите произвеждат на техните латифундии. .И вожда Курнелия ше задължава народа ДА КУПУВА само произведеното от техните имения, под лозунга "изберете българското"-демек "нашото, на комунетата". . Защото са НЕКАДЪРНИ да се наложат на пазара, требва да ги вземе Партията под крилото си и да им осигури доходи и благоденствие. . Е, така ще има ПРОЦЕНТИ и за БСП и за Курнелия, ама такива са им правилата и навиците. От мръсници и гадняри добро не може да се получи.
30
ЕЗДАЧКАТА ЩЕ ВИ ЯХНЕ ЯКО ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ,КАТО Я ГЛЕДАМ КАК СЕ Е РАЗКРАЧИЛА НА КОНЯ ТАКА И ВАС ЩЕ ВИ ,,,,,,,,,,,,,,
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?