Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Томислав Дончев: Гласувах за голяма идея, която да обедини българите. Тогава можем всичко
Томислав Дончев: Гласувах за голяма идея, която да обедини българите. Тогава можем всичко
Автор: ПИК
Дата
Дата
5991
Коментари
3
Томислав Дончев: Гласувах за голяма идея, която да обедини българите. Тогава можем всичко

Ако съм търсил нещо през последните години, то е голяма идея, която да обедини българите, защото историята показва, че когато българите са обединени могат много, могат почти всичко. Това каза водачът на габровската листа на ГЕРБ Томислав Дончев, след като гласува в секция №49 в родния си град Габрово.

„Държавата ни е една, ние нямаме друга и политическата борба не бива да руши основите й. Боя се, че тази предизборна кампания ги ерозира“, каза още Томислав Дончев. По думите му всяка изречена дума от политиците остава в съзнанието на хората. „Най-лошото е, че политици, които имат претенции да управляват държавата дават лош пример. Някои убедиха хората, че Европейският съюз е лошо място, че НАТО е по-скоро заплаха, отколкото преимущество, че концесия и обществена поръчка са лоши думи. Същественият въпрос е как може да се работи без тези инструменти. И аз съм по душа революционер, но има неща, които трябва да се преосновават, има такива, които трябва да се съхраняват“, добави Дончев. „Много е лесно да мразиш и хулиш, но след днешния ден идва утрешния, в който ще трябва да носиш отговорност за всичко, което си направил. Защо забравихме такива скучни неща като здравия разум“, попита риторично Томислав Дончев.

Той беше категоричен, че утре ще е добър ден за българската демокрация, защото народът ще се е произнесъл и волята му ще са материализира. Дончев беше категоричен и, че следващите избори трябва да бъдат по нова система. „Направихме едни избори, които не бяха съобразени с резултата от референдума. Това не ги прави формално нелегитимни, но неприятният вкус остава“, каза Томислав Дончев. По думите му за мажоритарния вот трябва да се намери разумно решение и това трябва да е от първите задачи на новото Народно събрание. 

Напиши коментар »
(3)
1
Евнух,отивате си...
2
И около кого да се обединят българите ? Около тези , които ги лъжат и грабят , а при избори ги виждат като бройка ?!
3
ТИ МОЖЕШ - НИЕ НЕ. ЕТО ТАМ Е РАЗЛИКАТА.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?