Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Тома Биков: ГЕРБ ще победи БСП на евроизборите с изненадваща разлика
Тома Биков: ГЕРБ ще победи БСП на евроизборите с изненадваща разлика
Автор: ПИК
Дата
Дата
36553
Коментари
47
Тома Биков: ГЕРБ ще победи БСП на евроизборите с изненадваща разлика

Имаше една серия от социологически проучвания пред седмица, в които беше отчетен спад на ГЕРБ, съвсем логично предвид този скандал, който преживяхме. Ние си направихме нашите изводи – те не са краткосрочни. Така че се надявам да възстановим доверието на нашите симпатизанти, които са се усъмнили в нашите намерения. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Канал 3 по повод социологическите проучвания, според които ГЕРБ отстъпва на БСП.

Той коментира искането на БСП премиерът Бойко Борисов да се оттегли от кампанията за евроизборите.

"Ако си мислят, че скриването на Бойко Борисов, ще им реши някакъв проблем, то те се лъжат. Проблемът е, че не виждат проблемите в себе си. Тяхната невъзможност да разберат кои са и за какво се борят.

За нас властта не е привилегия, както те си я представят. Това е тежест и изпитание. Те не разбират по никакъв начин тежестта на властта", каза Биков.

"Не смятам, че Корнелия Нинова може да се справи като министър-председател. Не казвам, че има индикации за предсрочни избори. Но е факт, че в момента има двама възможни министър-председатели. Или ще е Корнелия Нинова, или който би бил следващ председател на БСП. Няма трети път", каза депутатът.

"Те не са дали нито един вариант какво ще се случи, ако г-н Борисов се оттегли от властта. Ще отидем на служебен кабинет, а след това на избори. Но кой е казал, че БСП ще спечели. Дори и да спечели, с кого ще управлява. Виждам само ДСБ", добави той и акцентира, че ДСБ всъщност е лява формация.

Той засегна и темата за къщите за гости, които са се изграждали по европроекти. Изтъкна, че програмата е била добра идея, но се е превърнала в порочна практика, заради което предишният земеделски министър Десислава Танева е спряла да отпуска средства по нея. Обяви и че водачът на листата на БСП Елена Йончева е бенефициент по тези програми.

Тома Биков вярва, че след евроизборите може да се стигне и до промени в самата партия ГЕРБ.

"ГЕРБ е показала, че е партия, която може да се променя. И това е нормално – ако видите как е излеждала преди 10 години, ще се уверите. Г-н Борисов обяви подобна насока и програма и аз съм сигурен, че това ще се случи. И не само на персонално ниво. Но нека минат изборите.

Трябва да се изгради и промяна не само на персонално ниво, а и на идеологическо ниво. ГЕРБ полага усилия в тази насока и мисля, че ще стане една консервативна народна партия", каза той.

Биков е категоричен, че правителството няма да подаде оставка дори и ГЕРБ да загуби на евроизборите.

"Няма да подаде оставка, дори и да загуби. Но аз мисля, че ГЕРБ ще има една изненадваща разлика. И няма да подадем оставка не за друго, а защото ако подадем сега, страната ще бъде хвърлена в хаос и безвластие. И след това всички ще плащат сметката. Това вече се е случвало. Но ние не виждаме потенциал в БСП да управлява.

Това е партия, която 12 часа реди листа, различна от тази, която председателят е дал. Освен това човекът, който е избран от структурите, не е начело. Половината пленум мрази Сергей Станишев, другата половина мрази Корнелия Нинова. Кой ще бъде премиер от тази партия", попита риторично Биков.

В заключение той уточни и каква би била тази изненадваща разлика, с която ГЕРБ ще спечели евроизборите пред БСП. А именно 4 процента.

 

Напиши коментар »
(47)
1
На Бойче как му го отпра турския посланик не е истина
2
Биков защо не коментираш изказването на турския посланик пред очите на твоя началник Бойко
3
Този шлякатарник трепети защото както е тръгнало, Суджуклиите се сриват бързо но сигурно. Бесепарите ще ги отстрелят като свинкя на Коледа. И после за този червей няма да има лапачка.
4
Тоя пак се появява и изригва и хвърля бомби. Сметките ти чичовото не излизат. Чакам да изригне сега и Спасчо от Пловдив, после някои професори и накрая Георги Марков да сложи точката.
5
невъзможно, във Фейсбук вече са гласували около 9 милиона профила за БСП
6
Да не се опикаеш и окъкаш предварително бе идиот ???
7
Ами чудесно, като се появят Спасчо и Георги Марков , тъкмо ще се върже нормата!
8
ПАК ЩЕ БИЕМ ЧЕРВЕНИТЕ!!! НЕ САМО ЗАЩОТО РОМИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА НАС А И МНОГО БЪЛГАРИ!!! НЯКАКВИ НЕГРАМОТНИЦИ ПИШАТ В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И ДРУГИ ИНФОРМАЦИОННИ САЙТОВЕ ЧЕ НА МИНАЛИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ БИЛИ ГЛАСУВАЛИ 1 МЛН.РОМИ ЗА ГЕРБ!!! СПОРЕД ДАННИ НА ЦРУ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА 1 МЛН.И 200 ХИЛ.!!! НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2017 Г. МЕСЕЦ МАРТ СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 750 ХИЛ.ОТ ТЯХ!!! ДПС ИМАШЕ 315 ХИЛ.ГЛАСА ОТ ТЯХ ОКОЛО 165 ХИЛ.ОТ МЮСЮЛМАНИ И 150 ХИЛ.ОТ РОМИТЕ!!! ДОСТ ИМАШЕ 100 ХИЛ.ГЛАСА ОТ КОИТО 50 ХИЛ.ОТ МЮСЮЛМАНИ И 50 ХИЛ.ОТ РОМИТЕ!!! НАШАТА ПАРТИЯ ГЕРБ ИМАШЕ 1 МЛН.И 147 ХИЛ.ГЛАСА ОТ КОИТО ОКОЛО 350 ХИЛ.ОТ РОМИТЕ!!! ОСТАНАЛИТЕ 200 ХИЛ.РОМСКИ ГЛАСОВЕ СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ПАТРИОТИТЕ КОИТО ОТ 318 ХИЛ.ГЛАСА ИМАТ ОКОЛО 65 ХИЛ.РОМСКИ!!! ТАЗИ РАЗБИВКА ОТ ЕТНИЧЕСКИ ГЛАСОВЕ Е ОТ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ!!! ТАКА ЧЕ КАКЪВ МИЛИОН ГЛАСА ИМА ГЕРБ ОТ РОМИТЕ А????? ТОВА СА ФАКТИТЕ!!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!!!
9
К'во значение има ! Всички партийки и движения са производни на БКП ! БОЛИ МЕ УЯ!
10
БСП ги твори мръсотиите, а после Борисов се мъчи да изчисти Авгиевите обори на червените кхмери! След Тъпанчевото служебно на БСП правителство, същите поразии! Пусни малко БСП на власт и след нея пълен погром, шок и ужас за населението!То и 2017г БСП бяха готови, ама Народа си припомни много бързо какво е БСП на власт! 150 дни управление на Баджанака, подейства отрезвяващо на хората и от 2 млн. гласували за Баджо, за БСП останаха 800х ! Останете си с готовността, за служебното правителство, след 2.5 години, ако Баджо още е на поста си и има останали 300х. червени кхмери!
12
Аз тебе невежо говедо тъй ша та опикая че ще квичиш като морско свинче, 1000 пъти вече нечистоплътно мекотело ти казах че отиваш при червеите!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Даже няма да е изненадваща разликата тя ще е с 50% това е резонно както сме ги смачквали винаги болшевишките разбойници на крадлите ИМПЕКСОВА и МИЛИОНЧЕВА! А след 26 май ще им останат само осраните им килоти!
16
Предай много здраве на майка си кръгъл идиот !!!
17
Ами може и теб да избере тази партия бе малоумнико. Тя знае, че си готов да обслужваш всяка партия, от която имаш аванта.
18
Тук,явно пишат само тъпаци ! Цирка в който и вие участвате е най-долния в Европа ! Единствената поссоциалистическа държава без закон за лустрация !?! Нека ви управляват още тия крадци и техните внуци-докато не изчезнете от лицето на Земята !
19
Тя ПП ГЕРБ ще се промени но той Биков в коя друга ПП ще търси да се приземи след като няма Партия в която да не е е бил Но те саНТОН тОДОРОВ СА БЕЗОЧЛИВИ И НЕ ИЗКЛЮЧЕНО ДА СЕ ПОМОЛИ НА бсп .
20
ВЪЗМОЖНО Е !!!!! АКО РЕЗУЛТАТИТЕ ВЕЧЕ СА ГОТОВИ , ИЗБОРИТЕ ПРОВЕДЕНИ , ОСТАВА ДА ГИ ОПОВЕСТЯТ!!!!!КАЗВАМ АКО!!!!!!ВЕРОЯТНО Е В ЕДНО ДА ГЛАСУВАТ ЖИВИ И УМРЕЛИ!!!!!
21
Здравчева, ти като Ердоган ли си - избори безкрай докато го изберат само него, или повтаряш на запис опорката като избрания за президент Радев, че изборите били манипулирани?!
22
САМО ГЕРБ!!!!
23
За нормалните недеформирани хора първото място на ГЕРБ ще бъде закономерно.
24
ТРЯБВА ДА СИ МНОГО НАИВЕН , ЗА ДА НЕ ВИЖДАШ РАЗПАДА НА ГЕРБ!!!!!НОРМАЛНО ЕДИН ПРОЕКТ ,ИДВА С ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И СИ ЗАМИНАВА!!!!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Как се наричат палячо който казва че Тиквата е карикатура и затвора, после става депутат от Шайката. Дебил който пише книга за мафията превзела държавата оприличена на Шайка после става депутат от Герб. Доносник който плюе срещу ДС след като е работил за тях. Крадец на тръби с основно образование АНаЛизатор без коментар с такива кадри Шайката не само ше спечели изборите но може и луната да покори ЗАКРИВАИ. Това не е държава това е територия....
27
Явно ви е прегледал.Няколко пъти.
28
Боже,какви боклуци и ренегати ме поу4ават и каква увереност за победана ГЕРБ!Гаф след гаф ,и това били невинни грешки.Нахални крадци и мошеници.На вас могат да ви вярват само същите крадци и мошеници.
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com ******************************************************************************************************************************** Играй и спечели! 200 $ бонус чака за вас! Редовни безплатни завъртания, подаръци и седмични парични награди тук >>> www.RiotSlot.Com
31
Ха, ха, ха, отново хумор, сатира и забава с неуморимото и прилежно духаче на герберското кавалче и винаги когато стане дума за изритването им от властта ,оправданието е че ще настъпи хаос в държавата, а никога не признават че ги е страх,че паднат ли от власт,новите управници срочно и спешно ще им осигурят подходящи охранявани "жилища"!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Ей ПИК какво нецензурно видяхте в сравнението между уволнен зам министър и подал оставка зам.министър - първия драпа да става премиер.
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
pik, zasramete se kakvo necenzurirano ima6e v komentarami.
36
Абе Томчо,а ако са абсолютно равни и няма победител ти ще останеш ли е ГЕРБ или ще започнеш да ги плюеш както преди ? За всеки случай ...
37
Най-бедният в Европа български народ много добре си спомня глада и мизерията при управлението на България от руските ни лакеи, така че на изборите Нинова може да разчита единствено на неграмотните цигани и селските авантаджии, които, както винаги ще бъдат купени. Не само това, защото дори и комунистите да да спечелят изборите, до две- три години , при Новия световен ред тяхната партия няма да съществува, защото главатарите им ще се укриват от ударите на закона...
38
Проституткo Биков, нали обеща на избирателите на реформаторския блок да вкараш мутрата Борисов в затвора ?
39
ЧЕ НЕ ОСТАНАХА ПАРТИИ КЪДЕТО ДА ПРЕСКАЧА И ПРЕБОЯДИСВА,1. СДС.2.БСП.В АБВ НЕ Я ИСКАТ остана ДПС ИЛИ ПРИ РАДАН КЪНЕВ,ЩЕ ВИ ИЗОСТАВИ НО ПРЕДИ ТОВА ЩЕ ВИ СЪСИПЕ.
40
Толкова е некадърно несъстоялото се артистче от Югозападния Биков, че ако не е депутат на държавната ясла ще умре от глад. И за сергия в Илиянци не става
41
След последните разкрития, за секс аферите на бившата кучката на СС Момата, ще излезе, че ватмана е имал много повече баджанаци, от Румен Пъпката. Без да броим цялата глутница от сомалийски пирати, които са плющи дъртата му крадлива кучка групово!!!След последните разкрития на секс аферите на кучката Йо, ще излезе, че СС Момата май е мала, много повече баджанаци, от Румен Пъпката. Без да броим цялата глутница от сомалийски пирати, които са плющи дъртата крадлива кучка групово!!!
42
На 26 ГЕРБ и целата нагла ШАЙКА шъ усетът РЕТРОГРАДНИЯ МерКУРий у гъзо.....АНАДЪНМУ ве шайкаджии залупени....казвам го и на майчиния ви език щото Боко Тиквата от СИК говори само него и не абарисва нищо от БЪЛГАРСКИ....усетихте ли рязания от турския посланик ....ЕШЕК ГИБИ джендъри залупени
43
Платен лъжец. Отивай да се мазниш на тиквата, страхливец. Хората да отвратени както от герб така и от бсп.
44
Залагам 5% преднина в полза на ГЕРБ,комунистите до последно ще се правят на победители,за да се опитат да подведат максимални много хора,но номерата им вече не вървят. Те са като на некадърен фокусник,на който публиката разгадава номера,но той отново се опитва да го покаже! Смешни,жалки,мързеливи и некдърни,това е бсп.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
отговор на коментар
Този сайт и нищо повече от политическа полиция!
47
Отдавна се каня, но край - обявявам го: ТОМА БИКОВ е ду.елизец номер едно на Републиката. Да му е честито!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?