Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ТЛЪСТИ ПАЧКИ: Ненчо Балабанов прибрал 9 бона за участието си в "Маскирания певец"
ТЛЪСТИ ПАЧКИ: Ненчо Балабанов прибрал 9 бона за участието си в "Маскирания певец"
Автор: ПИК
Дата
Дата
46104
Коментари
1
ТЛЪСТИ ПАЧКИ: Ненчо Балабанов прибрал 9 бона за участието си в "Маскирания певец"

В единадесетият епизод на „Маскираният певец“ падна маската на Кукера, под която се оказа Ненчо Балабанов. Преди да разкрие самоличността си, той впечатли зрителите и детективския банел заедно с гост панелистите братя Аргирови със своя версия на песента „L’italiano” на Тото Котуньо.

За шестте епизода на шоуто, в които Кукерът се вихри на сцената на забавното предаване, актьорът имитатор е заработил 9000 лв., пише столичен седмичник. Според договорите, които са сключили всички участници, те получават по 1500 лв. за всяко свое изпълнение.

Заради шегите на Герасим Георгиев-Геро, че под маската на Кукерът се крие Николина Чакърдъкова, Ненчо свали горната част на костюма си под възгласите на публиката „Долу маската!”, а под нея се появи снимка на народната певица. За да запази в пълна консирация участието си, Балабанов лъжел близките си, че ходи по участия в провинцията. „Тази вечер брат ми е тук, в залата, но аз съм на участие в Кюстендил”, каза на финала Ненчо.

Още по темата
МИСТЕРИЯТА ПАДНА: Ненчо Балабанов готов за агент на тайните служби, а ето кой печели "Маскираният певец"...
Часовник
00:02
Първият победител в "Маскирания певец" ще бъде жена! Това разкритие направи без да иска актьорът Ненчо Балабанов, който в събота свали маската на Кукера. За полуфинала се класираха 5 образа, а...
Напиши коментар »
(1)
1
И 900000 ЛВ. ДА ВЗЕМА МИ Е ВСЕ ТАЯ,ЩОМ ТВ Е ЧАСТНА.ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ОБАЧЕ,АКО Е ДЪРЖАВНА КАТО НАЦИОНАЛНАТА. САМО ДА СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?