Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ТЕЖКА ДУМА: Проф. Михаил Константинов с гореща прогноза колко българи ще гласуват на 26 май
ТЕЖКА ДУМА: Проф. Михаил Константинов с гореща прогноза колко българи ще гласуват на 26 май
Автор: ПИК
Дата
Дата
35148
Коментари
12
ТЕЖКА ДУМА: Проф. Михаил Константинов с гореща прогноза колко българи ще гласуват на 26 май

Тези избори са сравнително прости. Най-прости са президентските, а най-сложни са местните. Тези са прости, защото листата в тези избори и национална.Този път са взети мерки срещу феномена 15/15, като номерата в листата ще имат една единица отпред и ще стане 115. Това каза по Нова телевизия проф. Михаил Константинов за предстоящите избори 

"Ще гласуват около 2 млн. души. Това изчисление е свързано с нашите очаквания. Ако гласуват 2 млн. души ще е добре. Ако гласуват над 2,200 млн. души, ще е много добре. Стремим се към тези числа. Хората ще се струпат пред секциите и ще станат опашки, последен от три празнични дни, призовавам хората да дойдат по-рано, за да гласуват", направи прогноза и отправи апел проф. Константинов.

"Избирателните секции са между 7 и 9 души. Всяка партия и коалиция представена в парламента и европарламента има право на свои представители. Там участват наблюдатели, застъпници и граждани да наблюдават изборния процес", обясни той защо изборни измами не са възможни в изборните секции. 

"Обработката на резултатите е без аналог в света", похвали се професорът. "Няма гаранция 100% в нищо, но все пак едно е сам човек да пише документи, друго е да има седем души", изтъкна той.

"Другите държави гласуват с хартия. Машините са законни, въведени са, в Европа такова нещо няма, но ще направим всичко възможно да няма проблеми. Да се надяваме, че издънките няма да бъдат големи", изрази надежда проф. Константинов.

Още по темата
Проф. Михаил Константинов: България ще бъде първата държава в Европа, която ще гласува с машини
Часовник
22:25
България ще бъде първата държава в Европа, която ще гласува с машини, защото тези, които го направиха, се отказаха от този вид гласуване. Това каза в ефира на Радио „Фокус“...
Напиши коментар »
(12)
1
Един милион от гласувалите ,ще са платени хъхрещи бонгостани.Другия милион ,ако гласуват, са чиновници,платени павиани и оскотели от малоумие комунисти.Да Ви са мчестити ,новите 17 мазни трътки които ще станат още по-богати и нагли ,а оскотялата рая ,пак ще хълцука над празна чиния и ще си брои стотинките.
2
И понеже президентските избори са най-прости затова избрахте и простак за президент .
3
Мишо ,Мишо, кендени гел
4
е абсолютно куку! Нуждае се от спешен преглед при психиатър!
5
отговор на коментар
Sravnen s oponenta si e otlichen.
6
Тоя измислен “професор” и отявлен фен на СДС и ГРОБ трябва незабавно да бъде отстранен като шеф на изчислителния център,поради пристрастност.Известно е значението на този център за крайния резултат.
7
Електоралната подкрепа на европейските избори за ГЕРБ и БСП е почти изравнена. В действителност, дали ще те крадат правоверните комунисти от ГЕРБ или правоверните комунисти от БСП, няма никаква разлика. Комунистът, освен да краде, друго не знае. Но народа пак ще гласува за тях, защото му харесва да го управляват и крадат комунисти, тикви, милиционери, физкултурници, мутри, агенти на ДС, кратуни, румянки, бъчваровки, калинки, теменужки, кристалинки, куневици, десита, цецки, жабляновци, лилянки, порожановци, сарафовци, пламенгеоргиевци, празни лейки, боянмагдалинчевци, цацари, габриелки, манделки, и др. правоверни, които да си живеят на ползу роду в суперлукс апартаменти (вкл. мезонени и тризонети) в центъра на София с площ по 200 - 300 кв. м. с гаражи с частни асансьори и огромни тераси с парни сауни и джакузита, при това на цени в пъти по-ниски от пазарните.
8
mischo,nali ne si ot petritsch da se pravisch na prorizatel,naslednik na vanga.
9
„В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
10
Мишо снощи каза че за изборите ще настъпи Великденско чудо. Всички мъртви души от списъците ще възкръснат..
11
Много повече ще са.
12
Да си развалим почивните дни за да гласуваме за еврогейците и българските им слуги-НИКОГА!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?