Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Татяна Дончева: Искат да ни изолират от дебатите
Татяна Дончева: Искат да ни изолират от дебатите
Автор: ПИК
Дата
Дата
14981
Коментари
5
Татяна Дончева: Искат да ни изолират от дебатите

"Пропагандната машина на статуквото и социологическите агенции искат да ни изолират от дебатите. Никой не иска да води дебати с нас, защото няма как да ги спечели. Ние сме хора, които знаят за какво става дума, знаят кой какво прави в България и защо. Това за тях се явява заплаха”. Това заяви кандидатът за президент Татяна Дончева по време на среща с представители на граждански сдружения и симпатизанти в Бургас.

В срещата взеха участие и кандидатът за вицепрезидент на коалиция "Движение 21 - НДСВ" д-р Минчо Спасов и Станимир Илчев, заместник-председател на предизборния щаб и съпредседател на НДСВ.

"Протестният вот трябва да бъде мобилизиран и насочен към кандидати, които наистина са алтернатива, а не да се разпилява към кандидати като Митьо Пищова, Радо Шишарката, Марешки и др.", каза още Татяна Дончева. Според нея системата на статуквото обхваща 5- 6 играча, които са подконтролни на едно и също задкулисие и това не е само ГЕРБ.

"Непрекъснато се манипулират българите, че ГЕРБ ще спечелят изборите, а ако не ги спечелят, ще фалшифицират вота. А за тях е необходимо да запазят властта, защото до 2020 г. има пари за разпределяне. Оправянето на България е свързано с освобождаването на духа на българина. Възходът на един народ минава през мотивацията на всеки човек и когато всеки човек тръгне да се бори, няма сила, която да го спре", допълни Татяна Дончева.

Още по темата
Куче слуша в захлас цигулката на Татяна Дончева на Главната в Пловдив
Часовник
16:32
Лидерът на Движение 21 Татяна Дончева изнесе изневиделица кратък концерт на Главната в Пловдив вчера следобед. Уличният музикант Георги Димитров, който понякога се превъплъщава в Моцарт, сам й...
Напиши коментар »
(5)
1
Дончева, това,че от 3-4 години не си депутат, не те прави независима от статуквото! 25 години ти беше статуквото- депутат, водеща баш юристка! Това не се забравя, колкото и да не ти се иска.
2
селска пръчка.
3
Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ.Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя…Любка Качакова-Срамната (НДСВ), ...Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет.
4
Мадридският кретен беше избран, защото другата опция беше седерасткия кретен другаря Костоффф. Така че българският народ е избирал не по-добрия, а по-малко лошия. Представяте си до какво положение го е докорол драгалевския кретен, за да търсят сспасение от мадридския такъв.
5
царски боклук!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?