Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СУТРЕШНА ЖЕГА! Краставиците на Корнелия взривиха ефира! Горанов и Жельо Бойчев се хванаха за гушите заради зеленчука
СУТРЕШНА ЖЕГА! Краставиците на Корнелия взривиха ефира! Горанов и Жельо Бойчев се хванаха за гушите заради зеленчука
Автор: ПИК
Дата
Дата
32828
Коментари
16
СУТРЕШНА ЖЕГА! Краставиците на Корнелия взривиха ефира! Горанов и Жельо Бойчев се хванаха за гушите заради зеленчука

Корнелия излъга и за киселите краставици вчера... БСП показва едно наивно и комплексарско отношение към ролята на България в ЕС. Левицата в момента е един антисистемен играч. Антисистемният играч води до промяна и счупване на установени модели. Това заяви пред Нова телевизия членът на ГЕРБ и бивш финансов министър Владислав Горанов.

"За пореден път в българската история БСП е двигател на промените. Доказа, че може да се променя. Разбирам, че колегите от ГЕРБ са изпаднали в една паника. Корнелия Нинова заявява позиция за всичко онова, което се случва в Европа. Ние приемаме Европа на много скорости. ЕС е замислен като съюз на равноправни партньори. А Европа на различни скорости означава да създадем различни класи", реагира активистът от БСП Жельо Бойчев.

"Само от българите зависи на коя скорост ще се движим в ЕС. Това не може да разберат колегите.П Ако ние не искаме структурни реформи, няма да влезем в Еврозоната. Ако продължаване да не борим корупцията, ще имаме отрицателни евродоклади", отговори Горанов.

"Ние просто искаме България да има достойна роля в ЕС. Казваме точка на политиката да се съобразяваме с това какво казват началниците. Това е унизително! И с това нещо ГЕРБ непрекъснато се опитваха да си купуват политически индулгенции, само и само да останат по-дълго на власт", впусна се в политиканстване Бойчев и допълни: "Да искаш да защитиш националния интерес и да го поставиш пред партньорите от ЕС, това е дълг".

Той се впусна в коментари на икономическите и финансови предизборни идеи на БСП и ГЕРБ, на което Горанов отговори скептично: "Няма да се случи това, което казвате" и добави: "Един ден излиза госпожа Нинова, говори уникални щуротии, на следващия вие излизате да мажете след нея".

"Господин Борисов непрекъснато бяга от дебат. Дайте да го водим ние", отговори Бойчев.

"Нямам ви доверие, защото съм ви гледал през годините и стила, и работата на управление", заяви Горанов.

Напиши коментар »
(16)
1
БСПеерасчето само джавкаше и нищо смислено не каза. Комунето се мъчеше да лъжи като Краднелия СлаНинова но не му се получаваше, защото Горанов е на светлинни години пред него!!
2
Вчера в този сайт бяха публикувани 406 новини. От тях 87 бяха хвалби за доцента по маркучите и стрyйниците. За днес това е първата новина в полза на (виж заглавието) дебелocepящия чекиджия от Банкя, който трябва да поздравим за празника.
3
Свинарската партия, нямаше ли един мъж като Сланинова да прати, а е изпратило това глуповато пиадле, да разваля кафето на ранобудните българи! И тоя гащтурко ли мъж с курабия между краката, като началничката си Пръднелия КрадНинова.!?
4
Зализания говн@р Горанов бе наврян рано сабалем на кучето у дирника!
5
БСП- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕР. ТРАФИКАНТ ДО ТРАФИКАНТ. КАК СТАНАХТЕ СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ДРУГАРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ИЛИ С КРАЖБИ И ВАЛУТНИ ИЗМАМИ ? И НЯМАТЕ СРАМ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ СОЦИАЛИСТИ. ТАКИВА КАТО ВАС ОПОРОЧИХА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ЗАРАДИ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ.
6
БСП подготвя Орешарски 2 Бог да пази България от / БСП ,ДС , БПС / и лъжливите им лидери
7
КУРНЕЛИЯ С КРАСТАВИЦИТЕ ЩЕ ВДИГНЕ ИКОНОМИКА ХА ХА ХА СМЯХ В ЗАЛАТА БОЖЕ ГОСПОДИ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!
8
Горанов, много деликатно и толерантно им говориш .Те от това не разбират. Дай им по един калашников да стрелят, да взривяват църкви и манастири, да спретнат някоя афера, да излъжат, да откраднат , да профукат посъбраните пари от правителството на ГЕРБ, да ни оплескат пред европейските ни партньори и да ни завлекат пак на дъното. За какви структурни реформи им говориш. Социалистически милионери и реформи - друго си е да прилапваш от държавата , да си построиш частни хотели, СПА, къщи по гръцкото острови и навсякъде по света.Затова драпат толкова за власт.
9
Ако има световно първенство по лъжи нашите чичовиЧЕРВЕНОТИКВИНИЧЕТА няма кой да ги бие . А този Бойчев виждате ли какво розово свинче е станал
10
През 2016 г износът на стоки от България за Русия се е увеличил с 14%, а руските туристи у нас са нараснали с почти 40% . И това в условията на забрана, която Русия наложи за внос на стоки от ЕС.
11
Кампанията вие пак е грешна, постоянно плюете по БСП и Нинова,така правехте по време на президентските избори и получихте шамар от гласоподавателите.Трябва за десет години да сте разбрали електората иска да чува положителни неща не само плюене и един път не сте казали това е наша грешка,вие за всичко сте прави затова имам чувството че ще ядете пак дървото.
12
Защо милионерите и олигарси, които се пишат русофили не изнасят стоки за Русия? Защо не използват контактите си за печелене на пазари ? Няма закон, който да им пречи. БСП е имала 12 правителства до сега и не помогна нищо за намаляване на голямата ножица в търговското ни салдо с Русия и годишно със 7 мрд лева ние голите бедняци подпомагаме руската икономика, защото няма кой читав и умен търговец да успее да изнесе нещо там, та да се компенсират до някъде огромните пари, които плащаме за енергоносители и др. неща, за които сме зависими от Русия.
13
На пудела Желю войвода,трябваше да му забият едно Курнелийка отзад и до изборите щяхме да разберем дали стават за ''нещо''....
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯЙ КАТО НАЧАЛНИКА СИ ГЕРБ НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА БЕДНИЯ НАРОД.А ИМАХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ ВИДИШ.ЧЕ НИНОВА ЩЕ ВДИГНЕ ПЕНСИИТЕ И ЩЕ СЕ СПРАВИ С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ БАС ЛОВЯ НАРОДА ТОВА ИСКА И ЧАКА
16
А , а , ааахааа ! А , ма Желийо , ма ко прайш там ? Ма Желийо , ти можеш ли да мислиш въобще ? Ха-ха , Желию - т.ъпот.о тръганал акъл да дава , ха-ха . Ма Желийоюю , умнико наш , марш бързо в къщи с тоз умен поглед . Ма бързо , ма по-бързо и айде дим да те няма . Амахаа я , Желиюйо тръгнал да умува , т.е. да прави това , което най не му се отдава . Еее , ама аз пък какво се чудя , то : комунистическа му работа - начии проста работа . Ами това е.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?