Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Станишев честити Деня на победата и Деня на Европа (ВИДЕО)
Станишев честити Деня на победата и Деня на Европа (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
7504
Коментари
3
Станишев честити Деня на победата и Деня на Европа (ВИДЕО)

Президентът на Партията на Европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев честити във фейсбук Деня на Победата и Деня на Европа.

Честит празник!, написа Станишев под снимка, на която оранжево-черната Георгиевска лента преминава във синия флаг със златните звезди на Европейския съюз.

Без победата над нацизма, не би била възможна днешна обединена Европа, е посланието на публикацията.

Напиши коментар »
(3)
1
Педерунгел !
2
Само да попитам Импексовата курабия, СС Момата и Румен Пъпката? Как така, аз нямам нито една къща за гости построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правилните хора, като СС Момата, и на банкера беглец и затова е успяла, или пък защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако и аз стана Цоцоалистка, ще цокна ли поне една къща за гости като вашата кучка, или едно Импексче струвящо милиони като тебе !!
3
Тоя БСПдирунгел нали беше вреден за Импексовата БСПдирастия бре, и го пробутвахте на ГЕРБ, ся ще му сърбате чорбето на Момето!! Я веке казах, че където е СС Момата и неговата бивша крадлива кучка Йо, аз няма да гласувам за тая БСПдирадска партия повеке..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?